kattenoppas Deinze

Ontdek talentvolle catsitters in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Deinze

Kattenoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Sindskort zijn wij eindelijk verhuisd naar een huisje met een tuintje. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om eindelijk een hondje aan te schaffen. Onze puppy Vinnie (4 maand) is een ongelooflijke dierenvriend en kan heel goed om met katten en andere honden. Wij kunnen dus zeker oppassen op een ander diertje dat even een ander onderkomen nodig heeft.
Kattenoppas in Bellem (9881) - Maxim
Maxim
Bellem
4.25/5 (4 reviews)
Altijd een groot hart gehad voor dieren. Opgegroeid op een boerderij en daarna ook altijd dieren gehad. Van insecten tot amfibieen, reptielen, knaagdieren, honden en katten. Vele daarvan waren opvangdieren. Door kindje en drukke werkschema zelf enkel nog een 21 jarige kat in huis. Maar ik zorg met plezier en uiterst respect tijdelijk voor u dieren. Ook exotische dieren welkom.
Kattenoppas in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Altijd zot geweest van dieren, heb zelf poezen thuis (jammer genoeg nog geen honden). Wel al een paar keer petsitting gedaan bij hondjes. Indien ze verzorging nodig hebben, leg het gerust uit want ik leer zeer snel.
Kattenoppas in Afsnee (9051) - Elien
Elien
Afsnee
Nieuw
Een grote dierenvriend die overweg kan met bijna alle diersoorten. Ik heb op dit moment zelf katten maar heb vroeger hamsters, cavia's, ratten, konijnen, vissen, honden,... gehad. Ik kan dus met verschillende diersoorten overweg en ken hun behoeften.
Kattenoppas in Drongen (9031) - Celia
Celia
Drongen
Nieuw
Hallo. Ik ben Celia. Ik ben 21. Ik ben dol dieren. Zelf heb ik 2 katten en ben aan het denken aan een hond. Wij hebben een grote tuin en een veilige wijk om te wandelen. Alle dieren worden hier verwend :)
Kattenoppas in Aalter (9880) - Axelle
Axelle
Aalter
Nieuw
Ik hou mij graag bezig met dieren zoals eten geven gaan wandelen spelen en zelf trucjes aanleren !;) uw huisdier zal zich nooit vervelen en ik natuurlijk ook niet
Kattenoppas in De pinte (9840) - Cara
Cara
De pinte
Nieuw
Ik ben mijn hele leven opgegroeid tussen dieren, voornamelijk katten en honden. Van kleins af aan ben ik heel erg graag bezig met dieren. Ik heb zelf 4 katten. Ik vind het fantastisch om te spelen of te wandelen met dieren. Ik woon dicht bij een bos, wat perfect is om te spelen en te wandelen.
Kattenoppas in Dentergem (8720) - Elien
Elien
Dentergem
Nieuw
................... ..................................................... .......... .......... ........... ....................................
Kattenoppas in Zulte (9870) - Mindy
Mindy
Zulte
Nieuw
Ik kan op uw diertje komen passen als u op reis bent, of naar het ziekenhuis moet, of als je niet thuis kunt zijn door omstandigheden. Ik doe dit met plezier!
Kattenoppas in Dentergem (8720) - Mara
Mara
Dentergem
Nieuw
Ik hou zeer veel van dieren. Zelf heb ik al heel mijn leven katten en honden. Ik ga graag gaan wandelen met dieren. Zelf heb ik ook paard gereden. In studeer momenteel maar heb ook veel vrije tijd en wil dit besteden met dieren.
Kattenoppas in Huise (9750) - Denis
Denis
Huise
Nieuw
Uw hond zal hier niets te kort komen. Landelijke omgeving tussen de mais en pattaten velden. Is uw hond een water rat ? Ik namelijk ook -> aarzel zeker niet om mij te contacteren
Kattenoppas in Aarsele (8700) - Lynn
Lynn
Aarsele
Nieuw
Ik ken goed overweg met dieren. Heb zelf een dwergkonijn en een dwergpapegaai in huis. Ken helpen met het kot te verschonen of met de hond te gaan wandelen.
Kattenoppas in Nazareth (9810) - Chloé
Chloé
Nazareth
Nieuw
Hallo! Net als ons, hebben ook dieren hun favoriete plekje, waar ze zich het meest op hun gemak voelen. Daarom wil ik uw dier gerust thuis komen bezoeken.
Kattenoppas in Aalter (9880) - Thibault
Thibault
Aalter
Nieuw
Dit nog geen ervaring mee maar lijkt mij ook wel leuk om te doen ik veronderstel dat er mij op gepaste tijden als er mij iemand nodig heeft zal uitgelegd worden leuke uitdaging
Kattenoppas in Waregem (8790) - Alicia
Alicia
Waregem
Nieuw
ik weet hoe belangrijk het is om goed voor de diertjes te zorgen Ben zelf echt een dieren vriend en het maakt mij enorm rustig erbij te zijn ik hoop jullie te verlossen van een extra zorg en terwijl een extra centje bij te verdienen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Deinze: geëvalueerd met 4.75 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Deinze, kattenoppas gezocht Deinze, kattenhotel Deinze, kattenpension Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden