kattenoppas Deinze

Ontdek talentvolle catsitters in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Deinze

Kattenoppas in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Kattenoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Sindskort zijn wij eindelijk verhuisd naar een huisje met een tuintje. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om eindelijk een hondje aan te schaffen. Onze puppy Vinnie (4 maand) is een ongelooflijke dierenvriend en kan heel goed om met katten en andere honden. Wij kunnen dus zeker oppassen op een ander diertje dat even een ander onderkomen nodig heeft.
Kattenoppas in Drongen (9031) - Celia
Celia
Drongen
Nieuw
Hallo. Ik ben Celia. Ik ben 21. Ik ben dol dieren. Zelf heb ik 2 katten en ben aan het denken aan een hond. Wij hebben een grote tuin en een veilige wijk om te wandelen. Alle dieren worden hier verwend :)
Kattenoppas in Dentergem (8720) - Elien
Elien
Dentergem
Nieuw
................... ..................................................... .......... .......... ........... ....................................
Kattenoppas in Zulte (9870) - Mindy
Mindy
Zulte
Nieuw
Ik kan op uw diertje komen passen als u op reis bent, of naar het ziekenhuis moet, of als je niet thuis kunt zijn door omstandigheden. Ik doe dit met plezier!
Kattenoppas in Dentergem (8720) - Mara
Mara
Dentergem
Nieuw
Ik hou zeer veel van dieren. Zelf heb ik al heel mijn leven katten en honden. Ik ga graag gaan wandelen met dieren. Zelf heb ik ook paard gereden. In studeer momenteel maar heb ook veel vrije tijd en wil dit besteden met dieren.
Kattenoppas in Huise (9750) - Denis
Denis
Huise
Nieuw
Uw hond zal hier niets te kort komen. Landelijke omgeving tussen de mais en pattaten velden. Is uw hond een water rat ? Ik namelijk ook -> aarzel zeker niet om mij te contacteren
Kattenoppas in Aarsele (8700) - Lynn
Lynn
Aarsele
Nieuw
Ik ken goed overweg met dieren. Heb zelf een dwergkonijn en een dwergpapegaai in huis. Ken helpen met het kot te verschonen of met de hond te gaan wandelen.
Kattenoppas in Nazareth (9810) - Chloé
Chloé
Nazareth
Nieuw
Hallo! Net als wij, hebben ook dieren hun favoriete plekje, waar ze zich het meest op hun gemak voelen. Daarom wil ik uw dier gerust thuis komen bezoeken.
Kattenoppas in Eke (9810) - Elke
Elke
Eke
Nieuw
Ik hou van dieren. Zelf heb ik een kat en een paard. Een hond heb ik (nog) niet… ik ben een alleenstaande mama van 2 tieners, heb een drukke job in de financiële wereld maar het kriebelt wel. Ook uw andere dieren verzorg ik graag. Ik ga graag wandelen maar alleen vind ik dat maar niks, met uw hond erbij kunnen we samen genieten van de natuur.
Kattenoppas in Sint-martens-latem (9830) - Maud
Maud
Sint-martens-latem
Nieuw
Hallo, ik ben Maud en ben 20 jaar. Sinds kort heb ik een rijbewijs B. Zelf heb ik een hond, een paard en 2 konijnen. Mijn hart voor dieren is immens groot. Wanneer het dier nood heeft aan speciale noden of een extra wandeling sta ik daar zeker voor open. Aarzel niet om mij te contacteren.
Kattenoppas in Zulte (9870) - Femke
Femke
Zulte
Nieuw
Hallo ik ben Femke - 20 jaar en een echte dierenvriend. Ik heb een hond (jackrussel) en een kat (maine coon). Graag geef ik de dieren veel liefde en verzorg ik hen op maat. Geef me gerust een seintje!
Kattenoppas in Sint-martens-latem (9830) - Van renterghem
Van renterghem
Sint-martens-latem
Nieuw
Ik heb zelf 2 honden, 1 kat en een baardagaam dus ken redelijk veel van verschillende dieren. Ook ben ik een studente diergeneeskunde dus ken veel van dieren.
Kattenoppas in Zulte (9870) - Cindy
Cindy
Zulte
Nieuw
Grote dierenliefhebber Zelf altijd huisdieren gehad. Ik hou van knuffelen met dieren en verzorgen. Laat gerust jullie huisdieren met een gerust hart bij mij.
Kattenoppas in De pinte (9840) - Yentl
Yentl
De pinte
Nieuw
Ik ben een enorme dierenliefhebber. Ik hou van honden en katten, maar kom helaas uit een gezin dat niet graag honden heeft. Ik zou dus enorm graag wat tijd met honden doorbrengen. Je huisdier kan zeker bij mij terecht!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Deinze: geëvalueerd met 4.97 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Deinze, kattenoppas gezocht Deinze, kattenhotel Deinze, kattenpension Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden