kattenoppas Oostende

Ontdek talentvolle catsitters in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Oostende

Kattenoppas in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Kattenoppas in Oostende (8400) - Raïsa
Raïsa
Oostende
Nieuw
Meerdere jaren ervaring bij grote en kleine honden, katten en kleine reptielen. Ervaring met oppas aan huis, oppas bij mij thuis, wandelingen met huisdieren etc
Kattenoppas in Oostende (8400) - Nele
Nele
Oostende
Nieuw
Zelf heb ik een mooi diertje dat ons alles is. Jammer genoeg is dit het hondje van mijn moeder en is het klein mannetje niet heel veel bij mij. Omdat ik door het kleine mannetje zoveel liefde heb gekregen voor dieren. Wil ik graag mensen helpen die door bepaalde redenen of evenementen niet op hun diertje kunnen letten.
Kattenoppas in Oostende (8400) - Sylvie
Sylvie
Oostende
Nieuw
zelf heb ik geen kinderen, bewuste keuze omdat ik een betere feeling heb met dieren, heb een zacht karakter en de nabijheid van dieren kan mij nog extra ontspannen
Kattenoppas in Oostende (8400) - Akgundogdu
Akgundogdu
Oostende
Nieuw
ik hou van dieren vooral katten liever geen andere dieren zoals hond of hamster daar weet ik niet veel over maar katten weet ik nog wel over wat het leuk vind en wat het niet leuk vind
Kattenoppas in Oostende (8400) - Chadia
Chadia
Oostende
Nieuw
hallo ik ben een grote dierenliefhebber. ik speel met u dieren, geef ze te eten , ga met uw diertje gaan wandelen. ik hoop u en u kleine viervoeter snel te zien
Kattenoppas in Oudenburg (8460) - Kim
Kim
Oudenburg
Nieuw
Ik heb een tuin ter beschikking waar hondjes buiten kunnen wanneer ze willen. En doordat ik thuis ben zullen uw geliefde dieren niet alleen zijn terwijl ze bij mij verblijven.
Kattenoppas in Bredene (8450) - Kelsey
Kelsey
Bredene
Nieuw
Ik kan met jullie hondje(s) wandelen en ik kan ze verzorgen zoals wassen, drogen. Ik doe een opleiding hondentrimmer. ik pas op uw dieren bij mij thuis, ik ga graag wandelen.
Kattenoppas in Oostende (8400) - Fabiola
Fabiola
Oostende
Nieuw
Ik ben een echte dieren vriend,heb altijd honden gehad van toen ik klein was. Ik woon in Oostende en een goede wandeling aan de zee zal je hond veel deugd doen!
Kattenoppas in Oostende (8400) - Lisa
Lisa
Oostende
Nieuw
Storm, wind of regen: uw huisdier zal samen met mij bewegen ! Ik ben ongelofelijk graag in het gezelschap van dieren en zal er ook alles aan doen zodat uw huisdier dit ook wederzijds ervaart.
Kattenoppas in Oostende (8400) - Thibaut
Thibaut
Oostende
Nieuw
Vele sociale vaardigheden en wil graag de mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken die hulp ook kunnen aanbieden met veel plezier. Ik zie dit niet als een last maar iets wat ik met plezier kan doen
Kattenoppas in Middelkerke (8430) - Kjento
Kjento
Middelkerke
Nieuw
Ik hou veel van dieren en heb er zelf ook veel thuis. Ik weet hoe ik om kan gaan met dieren en wandelen doe ik ook heel graag. Ik vertrouw dieren en zal ook tonen dat ze mij kunnen vertrouwen.
Kattenoppas in Oudenburg (8460) - Sigrid
Sigrid
Oudenburg
Nieuw
Mijn katten zijn mijn levensgezellinnen en ik beschouw dieren als lid van de familie. Veel liefde en aandacht en zorg is zo belangrijk, ook bij katjes, waar soms verkeerdelijk gedacht wordt dat dit niet nodig is. Ik hou van dieren.
Kattenoppas in Bredene (8450) - Naomi
Naomi
Bredene
Nieuw
Ik heb dit al een paar keer gedaan en de dieren zijn heel veilig en hebben veel plezier ik speel enorm graag met dieren ik heb zelf een hond maar die zit vooral bij mijn vriend ik doet dit graag omdat dieren veel verzorging vragen en ik geef enorm graag verzorging naar dieren toe
Kattenoppas in Oostende (8400) - Sofie
Sofie
Oostende
Nieuw
Voor mij is dogsitting ideaal omdat ik zelf geen hond in huis kan nemen door mijn 2 seniore katten. Toch zou ik graag met een hond spelen, knuffelen, verzorgen, wandelen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Oostende, kattenoppas gezocht Oostende, kattenhotel Oostende, kattenpension Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden