kattenoppas Antwerpen

Ontdek talentvolle catsitters in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Antwerpen

Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb hier nog geen ervaring mee maar ik wil da wel graag leren ik wil op elk dier oppassen graag zelfs.
Kattenoppas in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 2 geadopteerde honden uit het buitenland, Zoé en Ziva :) , allebei super sociale en lieve teefjes. Ook 2 naaktkatten Sam en Siri en een tinker Bruce (in de weide) - een ECHTE dierenvriend dus! Ook ben ik geboren en getogen op een boerderij ;) Ervaring met hondenoppas heb ik ook al zeker daar ik bijna elke vakantie wel op iemands hondje babysit.
Kattenoppas in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik pas met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie. Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik pas vaker op hondjes bij mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de dieren hun vaste routine kunnen behouden. Ik wandel min. 4 x per dag en knuffel en speel graag :) Ik geef de dieren voldoende aandacht en indien gewenst kan ik ze ook wassen, kammen en oortjes schoonmaken. Ik geniet enorm van huisdieren en zal ze veel liefde geven.
Kattenoppas in Zwijndrecht (2070) - Jasmine
Jasmine
Zwijndrecht
5/5 (1 reviews)
Ik heb een ruim appartement met een terras en een koer. Op het einde van de straat hebben we ook een grote hondenweide/losloopweide. Er zijn 2 bossen en een grote vijver met losloopweide op wandelafstand. Als je lieve viervoeter bij mij is kan je mij 24/7 bellen en/of bereiken op mijn nummer en via whatsapp en verwachten aan héél veel leuke foto's en geregelde updates (zoveel als u zelf wenst).
Kattenoppas in Antwerpen (2060) - Naduah
Naduah
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik heb zelf 2 honden en 2 katten in huis. Ook nog 2aquariums met tropische vissen. 1 terrarium met taratula's en 1 terrarium met een koppel boa's ( slangen). Verder ben ik een dierenvriend en hou ontzettend veel van de natuur. Ga gezellig wandelen met de honden. Dus ervaring genoeg,😘 Heb je iemand nodig om jou kleine/grote schatjes te verwennen. Neem gerust contact met mij op.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Elise
Elise
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van dieren. Ik ben heel mijn leven opgevoed met honden en katten, en kan ze dus goed lezen. Ik heb veel geduld voor onze vierpotige vriendjes, en speel heel graag met ze. Zelf woon ik dichtbij het stadspark, dus een leuk uitje met de hond zit er zeker in!
Kattenoppas in Antwerpen (2060) - Riki
Riki
Antwerpen
Nieuw
Ik en mijn vriend hebben zelf een kat en nemen met plezier een aantal dagen/weken uw katje bij in huis wanneer u op vakantie gaat. Ook kleinere dieren zoals hamsters, vissen, etc. zijn welkom.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Alina
Alina
Antwerpen
Nieuw
Ik heb geen ervarin als petsitter, maar ik heb altijd al katten als huisdier gehad. Ik heb dan ook van alles meegemaakt. Ik ken katten en hun behoeftes zeer goed. Ik ben zeer erg zorgzaam, attent, verantwoordelijk en liefdevol.
Kattenoppas in Antwerpen (2050) - Ives
Ives
Antwerpen
Nieuw
wandelen , spelen, oppassen , als u een katte-hatende hond mocht bezitten (rehabiliteren voor honden kan ook ...hahaha) heb veel vrije tijd hou al heel men leven dieren....mss tot straks ps ik ga toch ma zielig doen *na men ongeval kan ik dringend een zakcentje gebruiken....
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Caroline
Caroline
Antwerpen
Nieuw
Al heel mijn leven een enorme dierenvriend. Zelf ben ik woonzaam op een appartement. Als dit een probleem is, ben ik zeker bereid om bij u thuis op te passen. Ook ga ik graag wandelen en kan u mij contacteren voor te komen voeden. Ik kan al niet wachten om jullie liefste diertje te ontmoeten! Tot snel!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Yasmin
Yasmin
Antwerpen
Nieuw
Zelf heb ik een kat en een hond. De kat komt uit het asiel en de hond uit Spanje, bij mij en mijn vriend hebben ze het leven dat ze verdienen! Vroeger heb ik ook schildpadjes gehad en in een ideale wereld zou ik in de natuur wonen met een dierenboerderij. Ik ben een grote dierenvriend!
Kattenoppas in Antwerpen (2020) - Aurelie
Aurelie
Antwerpen
Nieuw
Ik heb van jongssavaan al dieren gehad (poezen, katten, konijnen, vissen, vogels, ...) en heb ook met de honden naar de hondenschool gegaan. Ik weet dus hoe met dieren om te gaan, maar ook hoe medicatie toe te dienen, te borstelen,wat ongezond en dodelijk voor een dier kan zijn,...
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Van kindsaf aan was ik een grote dierenvriend. Ik heb ondertussen veel ervaring opgedaan als petsitter op honden, katten, kippen. Ook paste ik tegelijk vaak op het huis van mensen, en ben dus een betrouwbaar persoon.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Katia
Katia
Antwerpen
Nieuw
Heb zelf altijd paarden honden en katten gehad Heb 20j geleden een hondenkapsalon gehad (opleiding syntra 2j) maar ben mee naar Antwerpen gevolgd met mijn vriend. Ik wil ook bij de eigenaar gaan dogsitten alst ni te ver is, want doe alles met openbaar vervoer
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Antwerpen: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Antwerpen, kattenoppas gezocht Antwerpen, kattenhotel Antwerpen, kattenpension Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden