kattenoppas Antwerpen

Ontdek talentvolle catsitters in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Antwerpen

Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb hier nog geen ervaring mee maar ik wil da wel graag leren ik wil op elk dier oppassen graag zelfs.
Emmanuel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Emmanuel
Emmanuel
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik ben opgegroeid met een kat die nu 13 jaar wordt. Mijn vriendin heeft in haar jeugd ook katten gehad. De laatste jaren hebben wij verschillende keren voor meerdere dagen op katten gepast. Daardoor zijn wij gekend met het karakter en verzorging van verschillende soorten katten. Wij soigneren uw kat alsof het de onze is!
Kattenoppas in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik pas met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie. Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik pas vaker op hondjes bij mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de dieren hun vaste routine kunnen behouden. Ik wandel min. 4 x per dag en knuffel en speel graag :) Ik geef de dieren voldoende aandacht en indien gewenst kan ik ze ook wassen, kammen en oortjes schoonmaken. Ik geniet enorm van huisdieren en zal ze veel liefde geven.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Elise
Elise
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van dieren. Ik ben heel mijn leven opgevoed met honden en katten, en kan ze dus goed lezen. Ik heb veel geduld voor onze vierpotige vriendjes, en speel heel graag met ze. Zelf woon ik dichtbij het stadspark, dus een leuk uitje met de hond zit er zeker in!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Katleen
Katleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf dieren en ga graag met dieren om, ik vind dit een nuttige tijdsbesteding en iets wat ik graag doe, uw dieren zijn bij aan het beste adres
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hart voor dieren maar zelf op dit moment geen huisdieren meer en ik mis dit, ik ga heel graag wandelen of spelen met honden maar zit ook graag thuis met de kat.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Alina
Alina
Antwerpen
Nieuw
Ik heb geen ervarin als petsitter, maar ik heb altijd al katten als huisdier gehad. Ik heb dan ook van alles meegemaakt. Ik ken katten en hun behoeftes zeer goed. Ik ben zeer erg zorgzaam, attent, verantwoordelijk en liefdevol.
Kattenoppas in Antwerpen (2050) - Ives
Ives
Antwerpen
Nieuw
wandelen , spelen, oppassen , als u een katte-hatende hond mocht bezitten (rehabiliteren voor honden kan ook ...hahaha) heb veel vrije tijd hou al heel men leven dieren....mss tot straks ps ik ga toch ma zielig doen *na men ongeval kan ik dringend een zakcentje gebruiken....
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Caroline
Caroline
Antwerpen
Nieuw
Al heel mijn leven een enorme dierenvriend. Zelf ben ik woonzaam op een appartement. Als dit een probleem is, ben ik zeker bereid om bij u thuis op te passen. Ook ga ik graag wandelen en kan u mij contacteren voor te komen voeden. Ik kan al niet wachten om jullie liefste diertje te ontmoeten! Tot snel!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Yasmin
Yasmin
Antwerpen
Nieuw
Zelf heb ik een kat en een hond. De kat komt uit het asiel en de hond uit Spanje, bij mij en mijn vriend hebben ze het leven dat ze verdienen! Vroeger heb ik ook schildpadjes gehad en in een ideale wereld zou ik in de natuur wonen met een dierenboerderij. Ik ben een grote dierenvriend!
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Van kindsaf aan was ik een grote dierenvriend. Ik heb ondertussen veel ervaring opgedaan als petsitter op honden, katten, kippen. Ook paste ik tegelijk vaak op het huis van mensen, en ben dus een betrouwbaar persoon.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Katia
Katia
Antwerpen
Nieuw
Heb zelf altijd paarden honden en katten gehad Heb 20j geleden een hondenkapsalon gehad (opleiding syntra 2j) maar ben mee naar Antwerpen gevolgd met mijn vriend. Ik wil ook bij de eigenaar gaan dogsitten alst ni te ver is, want doe alles met openbaar vervoer
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Stefanie
Stefanie
Antwerpen
Nieuw
Met mijn appartementje op het Antwerpse Zuid, op wandelafstand van groen, kan ik de ideale tweede thuis bieden voor jouw viervoeter(s) zodat jullie met een gerust hart op vakantie/weekend kunnen gaan. Daarnaast heb ik ook een ruim terras waar de diertjes hun pootjes kunnen strekken en 's nachts zijn ze (met toelating van de eigenaar) welkom bij mij in bed. Ik kijk al uit naar onze kennismaking!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Kay
Kay
Antwerpen
Nieuw
Ik hou van honden en katten. Ik geef ze heel veel liefde, knuffel en verwen ze graag, ... Ze zijn bij mij zeker in goede handen. Aan liefde geen gebrek :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Antwerpen: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Antwerpen, kattenoppas gezocht Antwerpen, kattenhotel Antwerpen, kattenpension Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden