kattenoppas Dilbeek

Ontdek talentvolle catsitters in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Dilbeek

Kattenoppas in Jette (1090) - Cristina maria
Cristina maria
Jette
5/5 (7 reviews)
I always had animals in my life. I moved to Belgium and now I don’t have any as I have nobody to help me in case of need. But I can help you take care of your pet :)
Kattenoppas in Ternat (1740) - Kathleen
Kathleen
Ternat
5/5 (1 reviews)
Graag pas ik op uw dieren terwijl u dit even niet kan. Ik hou van wandelen en dieren, een goede combinatie. Terwijl we wandelen hebben we een goed gesprek
Kattenoppas in Elsene (1050) - Cathy
Cathy
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik weet hoe fijn het kan zijn een beetje hulp te krijgen waar nodig, iemand te kunnen vertrouwen. Ik houd van dieren en heb groene vingers. Ik verplaats me met de auto.
Kattenoppas in Wemmel (1780) - Eve
Eve
Wemmel
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dierenvriend ik heb al altijd een hond en katten gehad; ikzelf heb thuis een grote tuin 1325m2 ik woon niet ver van het platteland dus heel leuk om te gaan wandelen. Ik hou heel erg van dieren en zullen zeker gelukkig zijn.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Brussel
Nieuw
Aangezien ik zelf veel reis, heb ik ervoor gekozen om geen huisdier te nemen. Maar deze aanwezigheid mis ik wel. Daarom wil ik mijn huis openstellen voor dieren die even een andere thuis nodig hebben. Ik doe dit nu al een paar jaar via een ander platform, en hoop hiermee meer baasjes te bereiken.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Lisa
Lisa
Brussel
Nieuw
Als u een tijdje niet thuis bent of op vakantie of lange dagen weg bent dan kan u i trouwe viervoeter aan mij toe vertrouwen. Ik ben een enorme dierenvriend en ga mijn best doen om u dier zo veel mogelijk te vertroetelen en verzorgen.
Kattenoppas in Asse (1730) - Stijn
Stijn
Asse
Nieuw
Altijd al diertjes gehad, honden, konijntjes, cavia's,... Maar sinds enige tijd geen huisdieren meer. Samen met onze twee jonge dochters willen we graag via dit platform op julie diertjes passen. Het kleine extraatje gaat naar de dochters. We hebben een volledige afgesloten tuin met alles voorzien om op julie hond, kat of ander huisdiertje te passen. Ook wonen we tegenover een groot park!
Kattenoppas in Sint-gillis (1060) - David
David
Sint-gillis
Nieuw
Rijkdom staat voor mij gelijk aan hoeveel katten iemand in huis kan nemen en ze goede zorgen kan aanbieden. Momenteel heb ik nog geen kat in huis, maar als jouw spinnende viervoeter ook op vakantie moet, dan kan dit gerust op mijn appartement :). Met fotoverslag !
Kattenoppas in Jette (1090) - Stephane
Stephane
Jette
Nieuw
In het verleden heb ik reeds veel oppas gedaan bij zowel honden, katten als ook kindjes. Ben zelf Peter en werk 6 maanden per jaar in een dieren asiel
Kattenoppas in Dilbeek (1700) - Yanice
Yanice
Dilbeek
Nieuw
Een luxe oppas voor uw viervoeter? Knuffels zoveel maar kan? Of liever een stevige wandeling? Wat past voor uw dier past ook voor mij! Graag leer ik hem/haar beter kennen.
Kattenoppas in Asse (1730) - Mieke
Mieke
Asse
Nieuw
Ik heb zelf 1 Britse Korthaar, 1 Maine Coon, 1 Border Collie en 1 Schotse Collie. Ik hou van poezen en vertroetel ze graag. Met honden speel en wandel ik graag en leer ik ze trucjes maar ook een goede massage kan ik hen aanbieden. Vooral de energie en het karakter van jouw vriend moet gerespecteerd worden. Ik bezit een grote tuin van 11 are die omheind is, al dieren slapen in huis.
Kattenoppas in Liedekerke (1770) - Lara
Lara
Liedekerke
Nieuw
Ik ben altijd al dol geweest op dieren heb vroeger honden gehad nu momenteel heb ik twee paarden en een kat. Ik heb er veel plezier aan om dit te doen.
Kattenoppas in Sint-katherina-lombeek (1742) - Olivier
Olivier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-katherina-lombeek
Nieuw
Tijdens jeugd steeds een kat gehad. We zouden zooo graag een hondje of een kat willen in de familie en zouden daarom eerst op een hond/kat willen passen om te zien wat dit met onze kroost doet. Onze 2 kinderen (Arthur en Pauline) zijn 2 zeer rustige kinderen en heel zorgzaam met dieren (honden en katten bij familie en vrienden).
Kattenoppas in Schoten (2900) - Daphné
Daphné
Schoten
Nieuw
Ik hou enorm van dieren en vind het extreem belangrijk dat ze goed worden behandeld. Ik heb zelf ook een speelse kat en heb veel honden rond me heen.
Kattenoppas in Vlezenbeek (1602) - Natascha
Natascha
Vlezenbeek
Nieuw
Ik ben mijn beste vriendin Chanel, een Berner senner van bijna 12 jaar oud verloren. Ik ben momenteel nog niet klaar voor een nieuwe vriend te adopteren. Maar wel voor tijdelijke vrienden te maken. Ik woon in een groot appartement, in mijn buurt heel veel velden en wijden, perfect voor lange wandelingen dat u hond nooit zal vergeten. Ik heb heel veel tijd en liefde ter beschikking.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Dilbeek: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Dilbeek, kattenoppas gezocht Dilbeek, kattenhotel Dilbeek, kattenpension Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden