kattenoppas Brussel

Ontdek talentvolle catsitters in Brussel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Brussel

Kattenoppas in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en ben dus altijd al omringd geweest met allerlei soorten dieren. Nu ik studeer, mis ik dat enorm, dus zou ik super graag op uw dieren passen, met de hond wandelen of gewoon met ze spelen en de aandacht geven die ze verdienen!
Kattenoppas in Elsene (1050) - Cathy
Cathy
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik weet hoe fijn het kan zijn een beetje hulp te krijgen waar nodig, iemand te kunnen vertrouwen. Ik houd van dieren en heb groene vingers. Ik verplaats me met de auto.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Brussel
Nieuw
Aangezien ik zelf veel reis, heb ik ervoor gekozen om geen huisdier te nemen. Maar deze aanwezigheid mis ik wel. Daarom wil ik mijn huis openstellen voor dieren die even een andere thuis nodig hebben. Ik doe dit nu al een paar jaar via een ander platform, en hoop hiermee meer baasjes te bereiken.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Lisa
Lisa
Brussel
Nieuw
Als u een tijdje niet thuis bent of op vakantie of lange dagen weg bent dan kan u i trouwe viervoeter aan mij toe vertrouwen. Ik ben een enorme dierenvriend en ga mijn best doen om u dier zo veel mogelijk te vertroetelen en verzorgen.
Kattenoppas in Evere (1140) - Fiona
Fiona
Evere
Nieuw
Ik ben opgegroeid met dieren in huis; kat, hond, hamsters, cavia's. Momenteel woon ik zonder huisdieren in een rijwoning met kleine tuin in Evere. Ik ga graag wandelen, en zeker in parken in de buurt, ideaal om honden uit te laten. Ik heb ervaring in het verzorgen en voederen van huisdieren en geniet van dierlijk gezelschap.
Kattenoppas in Jette (1090) - Stephane
Stephane
Jette
Nieuw
In het verleden heb ik reeds veel oppas gedaan bij zowel honden, katten als ook kindjes. Ben zelf Peter en werk 6 maanden per jaar in een dieren asiel
Kattenoppas in Schaarbeek (1030) - Nele
Nele
Schaarbeek
Nieuw
Heel mijn leven heb ik dieren gehad en ben nog altijd een trotse catmom. Ik begrijp zeer snel hun behoeftes en persoonlijkheid waar ik mij dan aan aanpas. Ik ben begonnen met petsitting voor vrienden en die waren heel tevreden. Naar het schijnt zou ik ze te veel verwennen ;) Honden en katten zijn welkom bij me thuis, ik woon in een groot appartement niet ver van honden parken.
Kattenoppas in Elsene (1050) - Noemie
Noemie
Elsene
Nieuw
J’adore les animaux depuis toute jeune. J’en rêve d’en faire mon métier plus tard. J’ai moi même des animaux (chats et chien). Je peux m’occuper de vos animaux chez vous comme chez moi. Jai également un jardin chez moi et j’adore sortir au parc avec les chiens. Quand au enfants j’ai travaillé en tant qu’animatrice et je sais bien m’entendre avec les enfants.
Kattenoppas in Schaarbeek (1030) - Arlette
Arlette
Schaarbeek
Nieuw
Heb zelf 2 katten dus heb ervaring met voor dieren te zorgen en word ook blij van omgaan met dieren. Ik heb meer ervaring met katten maar honden zijn bij mij oop welkom
Kattenoppas in Elsene (1050) - Alexie
Alexie
Elsene
Nieuw
Ik ben dol op dieren, zelf heb ik er 2 thuis. Een hondje Choco (6 jaar) en een konijntje Mokka (2,5 jaar). Ik zou heel graag wat meer in contact komen met andere diertjes aangezien ik de mijne enkel in het weekend kan zien. Ik zit namelijk op kot in Brussel. Ik hoop dat uw diertje mij een lach op mijn gezicht zal geven en ik hem heel erg gelukkig zal maken. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Brussel (1000) - Lesly
Lesly
Brussel
Nieuw
Ik heb zelf een hond gehad en heb nu zelf ook een kat thuis. Dus weet hoe ik ermee moet omgaan, zorgen en veeeel liefde geven. Ik hou echt super veel van dieren
Kattenoppas in Sint-jans-molenbeek (1080) - Anthony
Anthony
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Een eenzaam dier is telkens een spijtige zaak. Ik heb zelf ervaring met vrijwel elk huisdier. Daarom zal ik jou dierlijke compagnon met alle respect en liefde behandelen. Ik heb geen tuin maar ik woon op wandelafstand van meerdere parken in Brussel.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Charlotte
Charlotte
Brussel
Nieuw
Ik zou met veel plezier voor uw dieren zorgen. Ik volg de instructies die ik op dat vlak krijg ook zonder probleem. Kammen, eten geven op een gegeven tijdstip, de kattenbak verversen, ...
Kattenoppas in Elsene (1050) - Teresa
Teresa
Elsene
Nieuw
I have grown up with pets and look after friends pets on a regular basis. Whatever this may involve; feeding, walking, playing - I will be there and happy to care for your beloved pets.
Kattenoppas in Anderlecht (1070) - Manon
Manon
Anderlecht
Nieuw
Ik ben heel goed met honden heb zelf honden gehad nu dat ik alleen woon en met mijn nieuwe werk kan ik geen huisdier nemen voor de moment heb liefde genoeg om te geven dus daarmee wil graag andere mensen heloen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Brussel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Brussel: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Brussel, kattenoppas gezocht Brussel, kattenhotel Brussel, kattenpension Brussel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Brussel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden