kattenoppas Kortrijk

Ontdek talentvolle catsitters in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Kortrijk

Kattenoppas in Kuurne (8520) - Marloes
Marloes
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb thuis een hele dierentuin. We hebben honden, katten, konijnen, cavia's en zelfs reptielen. Ik wandel graag en pas graag op uw dieren zowel bij u thuis als bij mij thuis.
Kattenoppas in Harelbeke (8530) - Marie
Marie
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Dieren altijd welkom in me huisje heb zelf dieren en er zijn er altijd welkom en krijgen even veel liefde Alle diertjes welkom
Kattenoppas in Harelbeke (8530) - Amber
Amber
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in dierenzorg. Zelf heb ik een Japanese Akita Inu genaamd Mila. ik woon op 1 straat van de Gavers, een Provenciaal Natuur Domein met een hondenpark, ideaal dus om u geliefde viervoeter naartoe mee te nemen. Ik kan verslag uitbrengen/foto’s sturen via sms/mail. akita’s hebben veel energie en willen dus ook lange wandelingen! ik ben deze dus al gewend.
Kattenoppas in Wevelgem (8560) - Odessa
Odessa
Wevelgem
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn A2 diploma dierenzorg die ik heb behaald in Vabi te Roeselare en heb doorgeen mijn studie stages gelopen bij dierenartsen en pensionstalling! Zelf heb ik thuis ook dieren!
Kattenoppas in Kortrijk (8500) - Gaëlle
Gaëlle
Kortrijk
Nieuw
Van jongsaf ben ik altijd al een dierenvriend geweest. Ik hou van katten én van honden. Zelf heb ik een kat, die ik behandel als mijn kind. Jullie mogen me contacteren voor alles (mbt dieren) waarmee jullie hulp nodig hebben.
Kattenoppas in Kortrijk (8500) - Margaux
Margaux
Kortrijk
Nieuw
Ons gezin is het gewend om voor een hond te zorgen, aangezien we 18 jaar een hond gehad hebben. We hebben een afgesloten tuin en mijn volledig gezin zijn grote dierenvrienden!
Kattenoppas in Wevelgem (8560) - Laura
Laura
Wevelgem
Nieuw
Hallo, ik ben Laura en ik ben studente Bachelor Voedings- en Dieetkunde. Ik heb een hart voor dieren en speel heel graag met hun. Ik hou van alle dieren, honden, katten, vissen, ... Ik ben een erg verantwoordelijk en zorgzaam persoon en ik ben zeker bereid om vuile werkjes te doen zoals de kattenbak leegmaken.
Kattenoppas in Kortrijk (8500) - Tineke
Tineke
Kortrijk
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend, vooral voor honden en katten. Zelf heb ik 2 katjes en een hond. Dus ervaring troef. Diertjes van andere mensen zou ik met evenveel liefde behandelen zoals die van mij ❤️ Als de baasjes van huis zijn, is het belangerijk dat de diertjes dit niet (of zo weinig mogelijk) merken, daarom dat ik het belangerijk vind dat ze zo veel mogelijk hun mensenlijk contact behouden.
Kattenoppas in Harelbeke (8530) - Kristina
Kristina
Harelbeke
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend, ik hou van alle diertjes. Ik heb zelf een hond en een kat Moumoush en Cuba en daarbij ook een heen grote huis met grote tuin en ben altijd bereid om te wandelen en op uw huisdiertje te passen! Moumoush en Cuba gaan het ook super leuk vinden Ze zullen vast en zeker super gelukkig zijn.. tot snel!
Kattenoppas in Wevelgem (8560) - Anushka
Anushka
Wevelgem
Nieuw
Ik ben een zeer grote dierenvriend en ben gewend om huisdieren te hebben. Ik heb zelf ook 2 katten en een hond, dus het is belangrijk dat uw vriend dit niet erg vindt.
Kattenoppas in Kortrijk (8500) - Natalie
Natalie
Kortrijk
Nieuw
Ik heb zelf dieren en ook reeds bij een vriendin op haar kat gaan passen, door mijn ervaring met dieren thuis weet ik wel wat. Belangrijk is dat er een goede match is.
Kattenoppas in Bellegem (8510) - Nikola
Nikola
Bellegem
Nieuw
Ik heb zelf een kat en een hond. Hierdoor weet ik perfect wanneer ze honger hebben of eens naar buiten willen of wanneer ze eens willen wandelen etc.
Kattenoppas in Harelbeke (8530) - Jolien
Jolien
Harelbeke
Nieuw
ik heb zelf een hond die heel sociaal is naar andere honden. ik zou het fijn vinden mocht ik via deze weg anderen kunnen helpen en hun geliefde viervoeter, of andere dieren !
Kattenoppas in Harelbeke (8530) - Nathalie
Nathalie
Harelbeke
Nieuw
Ik ben Nathalie, 54 jaar, ik hou van dieren. ik heb een 20 tal zwervertjes zitten dat ik verzorg en zou graag andere mensen willen helpen met hun dieren
Kattenoppas in Aalbeke (8511) - Jolien
Jolien
Aalbeke
Nieuw
Ik zelf heb 2 honden een Berner sennen hond en een chihuahua ik zie enorm graag huisdieren
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Kortrijk: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Kortrijk, kattenoppas gezocht Kortrijk, kattenhotel Kortrijk, kattenpension Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden