kattenoppas Ukkel

Ontdek talentvolle catsitters in Ukkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Ukkel

Kattenoppas in Dworp (1653) - Erick
Erick
Dworp
5/5 (9 reviews)
Opgroeien in een huis met huisdieren is voor mij de normaalste gang van zaken. Honden, katten, konijnen, paarden, ezels, etc.. is voor mij geen probleem.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en ben dus altijd al omringd geweest met allerlei soorten dieren. Nu ik studeer, mis ik dat enorm, dus zou ik super graag op uw dieren passen, met de hond wandelen of gewoon met ze spelen en de aandacht geven die ze verdienen!
Kattenoppas in Alsemberg (1652) - Nancy
Nancy
Alsemberg
5/5 (2 reviews)
Ik heb 5 katjes die ik graag goed verzorg en heb vroeger altijd honden gehad die ik graag aandacht gaf en ermee ging wandelen. Ik ben een grote dierenvriend. Ik zou graag mensen willen helpen om voor hun dieren te zorgen en ermee wandelen. Naast graag omgaan met dieren ben ik bereid om diverse dingen te doen om mensen uit de buurt te helpen, ook als oppas voor kleine en gr kinderen, volwassenen
Kattenoppas in Sint-pieters-woluwe (1150) - Eva
Eva
Sint-pieters-woluwe
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd heel veel van dieren gehouden met een passie. Ik heb zelf een hond, een weimaraner, hij heet Moses, ik hou zo veel van hem en speel graag met hem. Ik heb een grote tuin en een mooi bos dicht bij.
Kattenoppas in Elsene (1050) - Cathy
Cathy
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik weet hoe fijn het kan zijn een beetje hulp te krijgen waar nodig, iemand te kunnen vertrouwen. Ik houd van dieren en heb groene vingers. Ik verplaats me met de auto.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Brussel
Nieuw
Aangezien ik zelf veel reis, heb ik ervoor gekozen om geen huisdier te nemen. Maar deze aanwezigheid mis ik wel. Daarom wil ik mijn huis openstellen voor dieren die even een andere thuis nodig hebben. Ik doe dit nu al een paar jaar via een ander platform, en hoop hiermee meer baasjes te bereiken.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Lisa
Lisa
Brussel
Nieuw
Als u een tijdje niet thuis bent of op vakantie of lange dagen weg bent dan kan u i trouwe viervoeter aan mij toe vertrouwen. Ik ben een enorme dierenvriend en ga mijn best doen om u dier zo veel mogelijk te vertroetelen en verzorgen.
Kattenoppas in Elsene (1050) - Julie
Julie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend met een grote passie voor katten. Ik heb zelf 2 katjes en leer voortdurend bij over kattenwelzijn en hun gedrag. Deze passie is ook de reden voor mijn startup van kattenmeubels.
Kattenoppas in Evere (1140) - Fiona
Fiona
Evere
Nieuw
Ik ben opgegroeid met dieren in huis; kat, hond, hamsters, cavia's. Momenteel woon ik zonder huisdieren in een rijwoning met kleine tuin in Evere. Ik ga graag wandelen, en zeker in parken in de buurt, ideaal om honden uit te laten. Ik heb ervaring in het verzorgen en voederen van huisdieren en geniet van dierlijk gezelschap.
Kattenoppas in Sint-gillis (1060) - David
David
Sint-gillis
Nieuw
Rijkdom staat voor mij gelijk aan hoeveel katten iemand in huis kan nemen en ze goede zorgen kan aanbieden. Momenteel heb ik nog geen kat in huis, maar als jouw spinnende viervoeter ook op vakantie moet, dan kan dit gerust op mijn appartement :). Met fotoverslag !
Kattenoppas in Jette (1090) - Stephane
Stephane
Jette
Nieuw
In het verleden heb ik reeds veel oppas gedaan bij zowel honden, katten als ook kindjes. Ben zelf Peter en werk 6 maanden per jaar in een dieren asiel
Kattenoppas in Elsene (1050) - Loran
Loran
Elsene
Nieuw
Ik ben zelf opgegroeid met veel dieren rondom mij. Hierbij heb ik verantwoordelijkheid gekregen om ervoor te zorgen (wandelen, eten/drinken, verzorging,...). Ik ga zeer graag om met dieren en geef ze graag veel aandacht.
Kattenoppas in Schaarbeek (1030) - Nele
Nele
Schaarbeek
Nieuw
Heel mijn leven heb ik dieren gehad en ben nog altijd een trotse catmom. Ik begrijp zeer snel hun behoeftes en persoonlijkheid waar ik mij dan aan aanpas. Ik ben begonnen met petsitting voor vrienden en die waren heel tevreden. Naar het schijnt zou ik ze te veel verwennen ;) Honden en katten zijn welkom bij me thuis, ik woon in een groot appartement niet ver van honden parken.
Kattenoppas in Elsene (1050) - Noemie
Noemie
Elsene
Nieuw
J’adore les animaux depuis toute jeune. J’en rêve d’en faire mon métier plus tard. J’ai moi même des animaux (chats et chien). Je peux m’occuper de vos animaux chez vous comme chez moi. Jai également un jardin chez moi et j’adore sortir au parc avec les chiens. Quand au enfants j’ai travaillé en tant qu’animatrice et je sais bien m’entendre avec les enfants.
Kattenoppas in Beersel (1650) - Victor
Victor
Beersel
Nieuw
Ik heb veel ervaring in pet-sitting, ik kan honden, puppies, katten, kittens, en andere dieren zorg dragen. Een bad geven, ze uit nemen en met ze spelen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Ukkel: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Ukkel, kattenoppas gezocht Ukkel, kattenhotel Ukkel, kattenpension Ukkel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Ukkel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden