kattenoppas Turnhout

Ontdek talentvolle catsitters in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Turnhout

Kattenoppas in Turnhout (2300) - Veronique
Veronique
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik kan dieren uitlaten, alsook een oogje in het zeil houden. Ik heb altijd zelf honden en katten gehad, alsook fretten. Nu zelf een paard. Ik hou van alle dieren, groot of klein! Behalve spinnen en bijen.
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Altijd dieren gehad in het ouderlijke huis, heel uiteenlopend van honden en katten tot baardagamen en kippen. Momenteel woon ik op het gelijkvloers met tuintje, dichtbij natuurgebied voor een fijne wandeling.
Kattenoppas in Kasterlee (2460) - Emily
Emily
Kasterlee
Nieuw
Hallo Mijn naam is Emily, ik ben 18 jaar oud. Ik heb zelf enkele huisdieren waardoor ik zeer veel ervaring heb in het onderhouden ervan. Ik heb een ruim huis met een grote tuin waar de dieren vrij in mogen rondlopen. Ook is mijn huis rustig gelegen en omgeven door weien en bossen waardoor het perfect is om met de dieren een frisse wandeling te maken. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Carlos
Carlos
Turnhout
Nieuw
Ik heb zelf 3 katten en 2 honden. Ik kan zeer goed met honden en katten omgaan, ik kan die goed opvoeden en vervolgens ben ik helemaal niet bang van geen van beide. Dieren zijn iets waarmee ik niet zonder zou kunnen leven.
Kattenoppas in Beerse (2340) - Natascha
Natascha
Beerse
Nieuw
Ik ben een hele rustige persoon en weet van aanpakken ik zal aanvoelen wat kan en niet .elk dier is anders en zal ook tijd nodig hebben aan nieuwe uitdagingen en ben bewust van
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Victoria
Victoria Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Ik heb veel honden op mijn leven gehad. Ik heb ook twee mooi katten achter gelaten inpanama met mijn ouders. Ik mis ze heel hard en ik zou heel graag een beetje tijd met andere dieren hebben!
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Tessa
Tessa
Turnhout
Nieuw
Ik heb zelf 1 hond, 2 katten en 2 konijnen. Al onze dieren zijn heel tam, je kan er alles mee doen. Dit komt omdat we er altijd veel mee bezig zijn. Ik hou ervan om met de dieren te spelen en ze alle liefde van de wereld te geven.
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Lovely
Lovely
Turnhout
Nieuw
Beste zoeker Op mijn profiel ziet u dat ik ben afgestudeerd aan diertechnische wetenschappen . Ik heb deze studie 5 jaar lang gedaan . Ik heb geleerd over allerlei verschillende huisdieren . Door mijn studie en mijn eigen beestjes thuis heb ik al veel ervaring opgelopen en weet ik welk dier wat nodig heeft . U beestje is bij mij in goede handen !
Kattenoppas in Beerse (2340) - Nathalie
Nathalie
Beerse
Nieuw
Ik heb zelf een hond en kat en ik heb echt een enorm groot hart voor dieren. Als u eens wat langer van huis bent kan u op mij rekenen dat u hond/ kat zeker in goede handen is
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Samantha
Samantha
Turnhout
Nieuw
Ben al mijn helle leven onder de diertjes en zauw ze behandelen alsof het mijn eigen diertjes zijn ben nog maar 20 dus kan ook lange wandelingen doen als u dat zauw willen
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Paulien
Paulien
Turnhout
Nieuw
Ik hou van dieren en ze zijn hier meer dan welkom. Een dierenpension kan veel stress met zich meebrengen terwijl een dier rust nodig heeft. Dat kunnen ze hier vinden.
Kattenoppas in Kasterlee (2460) - Nele
Nele
Kasterlee
Nieuw
Ik heb zelf een hond en kat waar ik dol op ben. Elke dag een wandeling vind de hond fijn. de hond of kat zouden het fijn vinden af en toe een logee in huis te hebben. Aarzel niet als je vragen hebt!
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Helena
Helena
Turnhout
Nieuw
Ik sta graag paraat voor uw dieren te zorgen, ze eten te geven, met hen te spelen en eventueel een wandeling te maken. Heb al mijn leven lang voor diertjes gezorgd en doe dit met veel liefde.
Kattenoppas in Turnhout (2300) - Laura
Laura
Turnhout
Nieuw
Ik heb zelf 2 kittens dus heb je een oppas nodig voor je poes of kater dat overweg kan met andere katten dan pas ik met plezier op. Mijn kittens zijn erg lief en sociaal en kunnen met andere dieren overweg plus punt is dus ook dat ik alle benodigdheden voor katten al in huis heb.
Kattenoppas in Beerse (2340) - Elke
Elke
Beerse
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend bezit zelf dieren. Honden, katten, vogels en werk bij mijn dochter bij de paarden. Band is sterker bij dieren . Leuk
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Turnhout, kattenoppas gezocht Turnhout, kattenhotel Turnhout, kattenpension Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden