zorg Wellen

Ontdek talentvolle zorgverleners in Wellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Wellen

Zorg in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Ik wil graag mensen helpen om hun leven zo zelfstandig mogelijk te organiseren. Ik sta je graag bij met jouw huishoudelijke taken, boodschappen doen, hulp bij financiële en administratieve zaken, afval sorteren en eventueel wegbrengen naar containerpark,.... Zoals je ziet eerder de praktische kant van de persoonlijke assistentie ipv de verzorgende. Ik ben sociaalvoelend, eerlijk en discreet.
Zorg in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb reeds meerdere jaren ervaring als persoonlijk assistent
Zorg in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilië en woon al 2 jaar in België. Eerst in Brussel en nu een kleine jaar met mijn vriend in Hasselt. Ik kan nog geen Nederlands maar wel perfect Engels. Ik heb cursussen nagels, lashes en make-up gevolgd en ben in Brazilië voltijds zelfstandig make-up artiest geweest. Ik kan tot bij u komen om je nagels, lashes of make-up te doen.
Zorg in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Dag allemaal! Ik ben Hugo, een jonge arbeider uit Peru. Ik ben 27 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb veel ervaring als personal trainer, manager en keukenliefhebber. Ik spreek Engels, Nederlands, een beetje Frans en mijn moedertaal is Spaans.
Zorg in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar oud. Thuis heb ik jaren in het huishouden geholpen aangezien mijn moeder een drukke baan heeft. Koken, de was doen, strijken, dweilen en de ramen wassen behoorden tot mijn taken. Ook bij vrienden en buren heb ik vaak gestaan als huishoud help. Ik ben zeer snel, correct & positief ingesteld. Ik beschik over een wagen. Hopelijk tot snel!
Zorg in Diepenbeek (3590) - Kerstin
Kerstin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele interimopdrachten gedaan als persoonlijk assistente en dat is mij toen heel goed bevallen. Dat ging van samen boodschappen doen, koken, tot de hond uitlaten, een terrasje gaan doen, gesprekjes hebben, administratie uitvoeren... Belangrijk voor mezelf is dat de persoon een positieve mindset heeft en geen klagersmentaliteit heeft.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Heers (3870) - Jeroen
Jeroen
Heers
Nieuw
Hallo, ik ben Jeroen! Ik woon in Heers, Limburg. Ik studeer momenteel verzorging. Ik ben sociaal, creatief, open-minded, perfectionist en ik hou van gezelligheid. Ik neem ook mijn verantwoordelijkheden omtrent mezelf en mijn omgeving. Ik heb reeds ervaringen op vlak van: personenzorg, kinderoppas, inrichten van ruimtes, organiseren van reizen/activiteiten,.. aarzel niet mij te contacteren, mvg
Zorg in Hasselt (3500) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Daar ik reeds mijn eigen zaak heb in nagels en schoonheidsverzorging, heb ik echt wel de nodige ervaring. Maar sommige mensen blijven liever thuis om daar te worden verwend. Dan ben ik de geknipte persoon voor u . Ik kan : Manicure Pedicure Gel Gellak Epileren Gelaat Faceliftmassage Make up Wimperextentions Voetenspa
Zorg in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Wimmertingen
Nieuw
Hallo, ik heet Suuz en help graag mensen uit de nood. Ben je een tijdje buiten strijd door ziekte, een gebroken been of eender wat, dan wil ik graag de boodschappen doen voor je, thuis een beetje helpen door een strijkje doen, was opvouwen, koffie of thee zetten, de kids naar school brengen, een babbeltje doen. Kortom, alles wat binnen mijn mogelijkheden ligt.
Zorg in Moerbeke (9500) - Jurgen
Jurgen
Moerbeke
Nieuw
Als actieve in de zorg kan ik mijn mannetje wel staan. Ik ben enorm graag bezig met andere mensen en bied heel graag hulp waar nodig! Een koffieklets, boodschappen, gezelschap, ...
Zorg in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Ineke. Ik ben een 30-jarige mama uit Hasselt die werkt in de verkoopsector. Ik ben een zeer sociaal persoon en help graag anderen. Oudere eenzame mensen of mensen die hulpbehoevend zijn, wil ik dan ook graag wat gezelschap komen houden met een babbeltje bij een koffietje of helpen met kleine dingen.
Zorg in Nieuwerkerken (3850) - Peter
Peter
Nieuwerkerken
Nieuw
Hallo ik ben Peter en werk al 22 jaar als begeleider bij personen met een mentale beperking en bijkomende emotionele en gedragsstoornissen. Mijn werk is mijn passie en wil mijn ervaring gebruiken om ondersteuning aan te bieden in mijn vrije tijd
Zorg in Diepenbeek (3590) - Elsa
Elsa
Diepenbeek
Nieuw
Hoi ik ben Elsa, ik ben 45 jaar. Ik ben opgegroeid in een kapsalon waar mijn moeder me allerlei technieken heeft geleerd. Ik kan het haar van vrouwen knippen en/of verven.
Zorg in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Van opleiding ben ik opvoedster en zorgkundige. Ik werk al jaren met mensen die zorg nodig hebben. Zorg op maat is belangrijk op alle vlakken: psychisch, fysiek en sociaal!! Respect voor privacy en de persoon zelf vind ik zeer belangrijk!
Zorg in Asse (1730) - Saskia
Saskia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
Nieuw
Gecertificeerd massagetherapeut Ik geef sport- en ontspanningsmassages, alsook stoelmassages Regio Aalst-Asse-Dendermonde, noordrand Brussel (Dilbeek, Jette, St-Agatha-Berchem, ..) Ik kom langs aan huis of bij u op kantoor. Ik overtuig u graag van de kracht van een goede massage! Contacteer mij en we bekijken samen uw behoeften en de mogelijkheden. U zorgt voor voldoende plaats, en ik zorg voor de rest. Never underestimate the power of a good massage!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Wellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Wellen: geëvalueerd met 5.0 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Wellen, zorg op maat Wellen, zorg aan huis Wellen, schoonheidsbehandeling aan huis Wellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden