zorg Schoten

Ontdek talentvolle zorgverleners in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Schoten

Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.79/5 (14 reviews)
Ben geen professionele masseur maar kan wel goede massage geven. Ik vraag 25 euro per uur maar ik heb wel geen massagetafel. Als het echt dringend is kan ik vandaag nog komen.
Zorg in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I am actually a personal assistance of my boss beside being administration manager of the company. I do also personal assistance for my mother company. This is my everyday work so I have experience and very high organisation and structure skills.
Zorg in Brasschaat (2930) - Iris
Iris
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een kundalini en hatha yoga opleiding en heb doorheen de jaren ook yin en vinyasa yoga aan m'n repertoire toegevoegd. Ik ben een voorstander van de zachte aanpak; luisteren naar je lichaam, de ademhaling volgen, grenzen aftasten maar nooit overschrijden en gewoon voelen wat er bovenkomt.
Zorg in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring in de administratie en HR Helpen budgetteren en persoonlijke administratie Facturatie Debiteurenbeheer Basis boekhouding
Zorg in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Opleiding gevolgd met diploma voor wimperlifting en wimper extensions. Wenkbrauwen epileren en kleuren. Ik doe dit thuis of aan huis. Bij interesse mag je me altijd contacteren!
Zorg in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Ik studeer dit jaar af als verpleegkundige en heb dus al wat ervaring in de zorg (ziekenhuis, thuisverpleging, medische bijstand festivals, ambulance). Bij het babysitten, gezelschap houden, huishouden, ook bij mensen die bijzondere medische zorgen nodig hebben, enz. help ik jullie graag!
Zorg in Brasschaat (2930) - Katrien
Katrien
Brasschaat
Nieuw
Hey Ik werk graag met mensen en daarvoor studeer ik dan ook. Ik wil graag voorzien in u noden of wanneer u gewoon eens nood heeft aan een leuk gesprek.
Zorg in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Hey, ik ben Jess. Ben momenteel werkende als kinderbegeleidster maar ben afgestudeerd in Jeugd- en gehandicaptenzorg. Heb veel ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen en doe het werk heel graag!
Zorg in Schoten (2900) - Leila grasiely
Leila grasiely
Schoten
Nieuw
Ik help,luister en verzorg graag zowel jong als oud. Bent u op zoek in u me via de app altijd contacteren. Groetjes:Leila
Zorg in Brasschaat (2930) - Chris
Chris
Brasschaat
Nieuw
Gezelschap houden, boodschappen, doen (eventueel samen) administratie in orde maken, gaan wandelen, assisteren met wat er op dat moment nodig blijkt te zijn....
Zorg in Schoten (2900) - Alicha
Alicha
Schoten
Nieuw
Geen tijd om naar het salon te gaan? Voor een basic manicure kom ik bij jouw aan huis! Een lakje erbij? Dat kan! Een babbeltje doen terwijl? Top zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen.
Zorg in Schoten (2900) - Martha
Martha Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Hey allemaal! geen tijd om naar een salon te gaan? Voor een pedicure &manicure kom ik bij jouw aan huis ! Basis pedicure, nagellak , gellak? Dit kan zeker ook Een gezellig praatje maken. Tot binnenkort
Zorg in Schoten (2900) - Emilie
Emilie
Schoten
Nieuw
In mijn vrije tijd blog ik over de nieuwste make-up en skincare trends. Voor mijn werk als stewardess moet ik er altijd tip top uitzien. Ik kan workshops geven hoe je er gemakkelijk naturel en verzorgd kan uitzien met weinig make-up of als je een bepaalde ‘glam’ look wilt voor een feestje is dat ook mogelijk.
Zorg in Brasschaat (2930) - Noemie
Noemie
Brasschaat
Nieuw
Ik studeer zelf nu op academie verbist en ben al enkele jaren op school in de haarzorg groep bezig ik vind het ook gewoon super leuk om mensen hun haar te doen.
Zorg in Schoten (2900) - Eveline
Eveline
Schoten
Nieuw
Elkeen komt wel eens handen tekort. Via deze wil ik hier graag in tegemoet komen voor zij die anders niet weten nog op wie te rekenen. Elke vraag is welkom en samen kijken we hoe het best op uw noden in te spelen. Of het gaat over boodschappen doen, even op de kinderen letten, de hond uitlaten, koken, hulp bij huiswerk, bladeren rijven of hulp bij persoonlijke rompslompen,.. sta ik graag paraat!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Schoten: geëvalueerd met 4.95 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Schoten, zorg op maat Schoten, zorg aan huis Schoten, schoonheidsbehandeling aan huis Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden