Vind de beste zorgverleners van Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
4.5/5 · 2 reviews
2930 Brasschaat
Hoi Als spoedverpleegkundige wil ik evt een avond of overdag op je vader of moeder letten als jullie er eens tussenuit willen.Ook vervoer naar consultaties,het wachten en veilig thuisbrengen is mogelijk.
Zorg in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Indien je dus iemand zoekt om je gewoon wat te gezelschap te houden, je wat helpen met administratieve taken of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Zorg in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken,...) of administratie. Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Verder ben ik een luisterend oor... Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Zorg in Brasschaat (2930) - Iris
Iris
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik volgde een kundalini en hatha yoga opleiding en heb doorheen de jaren ook yin en vinyasa yoga aan m'n repertoire toegevoegd. Ik ben een voorstander van de zachte aanpak; luisteren naar je lichaam, de ademhaling volgen, grenzen aftasten maar nooit overschrijden en gewoon voelen wat er bovenkomt.
Zorg in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Reeds enkele jaren ervaring in de administratie en HR Helpen budgetteren en persoonlijke administratie Facturatie Debiteurenbeheer Basis boekhouding
Zorg in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
5/5 · 1 reviews
2940 Stabroek
Ik ben onder andere makeup artist van beroep en heb de opleiding makeup artist gedaan in Londen toen ik er woonde waarna ik heb gewerkt in de Mac Pro winkel in Antwerpen 5 jaren geleden. Intussen heb ik een fulltime kantoorjob en ben ik niet meer in bijberoep, maar ik kan je wel helpen met het updaten van je makeup tas, je persoonlijke tips en tricks geven en een babbeltje doen.
Zorg in Kapellen (2950) - Nathalie
Nathalie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2950 Kapellen
Ik ben Zelfstandige in Bijberoep sinds mei 2017. Ik ben in dit vak ook afgestudeerd. Al van kleins af aan ben ik enorm gepassioneerd in dit vak. Ik bied ook alles aan.
Zorg in Brasschaat (2930) - Katrien
Katrien
Nieuw
2930 Brasschaat
Hey Ik werk graag met mensen en daarvoor studeer ik dan ook. Ik wil graag voorzien in u noden of wanneer u gewoon eens nood heeft aan een leuk gesprek.
Zorg in Brasschaat (2930) - Marianne
Marianne
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo, Ik ben Marianne en geef voedingsadvies en energetische massage te Brasschaat. Al masserend spoor ik energieblokkades op en maak ze los. Voedingsadvies: we bekijken je eetgewoontes en bespreken welke aanpassingen ervoor kunnen zorgen dat je je fitter en energieker voelt. Kinesiologisch testen van voeding en middelen is ook mogelijk.
Zorg in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik ben Evi. Momenteel ben ik bezig met een opleiding van professionele massagetherapeut en kijk er naar uit om jou een ontspannen en relax gevoel te geven. Ik kijk er alvast naar uit! Jij ook? Laat me dan snel iets weten.
Zorg in Brasschaat (2930) - Chris
Chris
Nieuw
2930 Brasschaat
Gezelschap houden, boodschappen, doen (eventueel samen) administratie in orde maken, gaan wandelen, assisteren met wat er op dat moment nodig blijkt te zijn....
Zorg in Kalmthout (2920) - Stéphanie
Stéphanie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2920 Kalmthout
Ik ben Stéphanie en naast mijn jarenlange ervaring in de sociale sector werk ik ook al meerdere jaren als shiatsubehandelaar (oosterse lichaamsmassage). Ik geef eveneens Chi Nei Tsang (oosterse buikorgaanmassage) en zorgmassages aan senioren en zieke mensen. Ik kom aan huis. Al mijn klanten zijn tevreden over mijn diensten, dus ik blijf zo voortdoen!
Zorg in Brasschaat (2930) - Bonita
Bonita Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2930 Brasschaat
Al ruim 20 jaar vertoef ik me in de beautywereld. Als make-up artist kan ik vóór de shoot jouw make-up verzorgen mocht je dit willen of nodig hebben. Wel even van tevoren afspreken
Zorg in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Nieuw
2950 Kapellen
Sinds menig jaren verzorg ik nagels en handen van zij die er geen tijd, zin of kennis van hebben. Ik werk in een hygiënische omgeving, met geduld en voorzichtigheid. Mogelijkheid tot aan huis komen wordt individueel bekeken.
Zorg in Hoevenen (2940) - Elke
Elke
Nieuw
2940 Hoevenen
Als begeleider heb ik in verschillende doelgroepen gewerkt met diverse hulpvragen (rusthuizen, dagcentra). Nu, als persoonlijk assistent, voer ik gevarieerde taken uit van boodschappen doen tot de gehele administratie opvolgen. Ik heb 5 jaar lang opgepast op kids via de gezinsbond. Ik maak het heel graag zo praktisch mogelijk voor jou thuis.

Zorgverlener Kapellen: geëvalueerd met 4.75 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Kapellen, zorg op maat Kapellen, zorg aan huis Kapellen, schoonheidsbehandeling aan huis Kapellen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Kapellen

Nek- en schoudermassage - Massage therapeute - Schoolvervoer 13-jarige MA/DI/DO NM Antwerpen/Kapellen - Sportmassage - Vervoer - OPHALEN ZOONTJE SCHOOL - gezelschap massage - nood aan leuk babbeltje - massage - massage - massage - massage - Persoonlijke assistentie voor rolstoelhockey - voeten massage - Lichaamsmassage - Snit aan huis - Massage - stoelmassage - Ontspanningsmassage - Bruid kapsel en make-up - knipbeurt + kleuren met hennakleuring - Kapper voor balayage kleuren aan het huis - Massage bij mij thuis - Massage - Ontspanning - Massage Aan Huis - Massage en gelaat - Wekelijkse massage - Epileren - Opsteekkapsel aan huis - Ben op zoek naar een pedicure - Kapper gezocht - Schoonheidsspecialiste aan huis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden