Vind de beste zorgverleners van Evergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Gent (9000) - Nicky
Nicky
4.82/5 · 33 reviews
9000 Gent
Ik wens iedereen te helpen die ik kan. Kan ik het zelf niet verhelpen, dan vinden we samen wel een oplossing hiervoor. Ik tracht positief bij te dragen tot de maatschappij.
Zorg in Evergem (9940) - Bart
Bart
4.89/5 · 9 reviews
9940 Evergem
Ik werk professioneel in de zorgsector als verpleegkundige en heb vele jaren ervaring met verschillende zorgprofielen. Werkdomeinen: ziekenhuis, instelling voor personen met een handicap, woonzorgcentrum
Zorg in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik kan je helpen met het ordenen van je administratie. Ik begeleid je bij uitstapjes of cultureel bezoek. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met een visuele beperking en heb ook noties Vlaamse gebarentaal. Ik kan ook vlot typen.
Zorg in Gent (9000) - Julie
Julie
3.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik heb heel veel geduld. Ik ben een goede luisteraar en zeer betrouwbaar en discreet. Persoonlijke assistentie kan pas werken vanuit een sterke vertrouwensband, die uiteraard altijd kan groeien . Wederzijds respect is ook een voorwaarde.
Zorg in Oostakker (9041) - Annick
Annick
5/5 · 2 reviews
9041 Oostakker
Ik neem nu de zorg op voor drie kinderen met een beperking. Dit doe ik reeds 16j. Leeftijden kunnen variëren. Ik ben zelf ah werk gedurende drie dagen per week.
Zorg in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
5/5 · 2 reviews
9030 Mariakerke
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Zorg in Sint-amandsberg (9040) - Ilse
Ilse
5/5 · 1 reviews
9040 Sint-amandsberg
Personal Coaching. Heb jij dit jaar een sportieve doelstelling voor ogen: 10 miles van Antwerpen, de 20km van Brussel, de 1000km voor kom op tegen kanker, dodentocht, ... Of wil je gewoon gezonder gaan leven door meer te sporten in de week, dan wil ik jullie hier graag bij helpen. Persoonlijke begeleiding en samen gaan sporten, ik sta paraat! Aantal lessen, tarief en plaats van de sportlessen is zeker bespreekbaar.
Zorg in Gent (9000) - Frans
Frans
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
hallo, ik heb al enkele jaren als begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt en de dagelijkse assistentie en verzorging gedaan voor mensen met een ontwikkelingsstoornis. Momenteel werk ik af en toe in de psychiatrie als therapeutisch assistent. Ik ben van nature erg zorgzaam en empathisch; Humor en vrolijkheid dragen vaak bij tot een aangenaam menselijk contact.
Zorg in Drongen (9031) - Laurent
Laurent
5/5 · 1 reviews
9031 Drongen
Ik ben volledig gekwalificeerd in alle oorspronkelijke Reiki (Usui) graden sinds 2004, en heb daarbij de laatste 15 jaar mezelf steeds verder ontwikkeld in meditatie en bewustzijn. Vanuit het boeddhisme is daarbij sinds een aantal jaren de lijn van de Medicijn Boeddha bijgekomen. Ik combineer Reiki met technieken uit de fascia,- marma- en cranio-sacraal therapie.
Zorg in Gent (9000) - Ianka
Ianka
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar oud en studeer psychologie aan de Ugent. Ik wil graag wat ervaring opdoen, nieuwe mensen leren kennen. Dus als u me nodig hebt voor fysieke assistentie, of gewoon een compagnon Je weet me te vinden!
Zorg in Zelzate (9060) - Louis
Louis
5/5 · 1 reviews
9060 Zelzate
Hallo Ik heet louis een ervaren YOGI/LEVEN’s GURU KOM NAAR MIJ MET AL JE VRAGEN IK ZAL ZE BEANTWOORDEN OP UNIVERSELE GOLF-LENGTE NIKS WAT TE KORT KOMT EN ZEKER GEEN MAGIE Ik zorg voeg uiterste ontspanning en ontsnapping aan het dagelijkse leven in al zijn vormen
Zorg in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Dag, ik ben Nena. Ik ben te werk als zorkudige in een rusthuis bij personen met dementie. Ik heb hiervoor al veel opleidingen gevolgd en ben daardoor ook referentiepersoon geworden. Collega's omschrijven me als een luisterend oor, geduldig, zorgzaam.
Zorg in Gent (9000) - Zheko
Zheko
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben fysiotherapeut van opleiding. Ik kan ontspannende massages,sportmassages en meer doen. Ik werk met de beste olien en anti-allergische materialen...
Zorg in Gent (9000) - Erica
Erica
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo ik ben erica en ben afgestudeerd als kapster ik heb paar jaar salon ervaring ik help graag de mensen die het moeilijk hebben om naar buiten gaan daarom dat ik aan huis kom voor te knippen , brushen... Hopelijk tot snel !
Zorg in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Nieuw
9070 Destelbergen
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag in de buitenlucht en werk goed door. Ik heb al ervaring in de tuinsector.

Zorgverlener Evergem: geëvalueerd met 4.88 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Evergem, zorg op maat Evergem, zorg aan huis Evergem, schoonheidsbehandeling aan huis Evergem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Evergem

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden