zorg Nijlen

Ontdek talentvolle zorgverleners in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Nijlen

Dina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Lier (2500) - Dina
Dina
Lier
4.93/5 (84 reviews)
Beste ik ben Dina 40 ik ben gediplomeerd masseuse voor Lichaams massages ,ontspanning, Relax. Bij Cvo Schoonheid school in Antwerpen en ik heb ervaring die je kan lezen bij 5⭐ en ik heb kleine beetje ervaring met sport en Zweden massage. ik doe alleen massage met respect voor alle klanten ik woon in Berlaar ik ontvangen bij onze werk appartement in Lier. Met massage tafels en olie 60 Euro.pu
Zorg in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (66 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Zorg in Beerzel (2580) - Gaëlle
Gaëlle
Beerzel
4.85/5 (20 reviews)
Al 10 jaar in het vak en net als zelfstandige begonnen en ik zoek nieuwe klanten. Zeer schappelijke prijs voor gelnagels. Alles van french volle kleur tot babyboomers.
Zorg in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Beste mensen ik kan je verschillende meditatie en ontspanningsvormen aanleren. Ik verzorg ook begeleide meditaties. Ik heb 9j ervaring met aqua wellness (waarvan 3j met zwaar gehandicapten) 13j ervaring met mindfullness e.a. meditatievormen en 39j yoga ervaring (als kind leerde ik yoga bij een Indische yoga docente)
Zorg in Grobbendonk (2280) - Jim
Jim
Grobbendonk
5/5 (7 reviews)
Ik heb geen opleiding, maar ik begeleid en ondersteun mijn schoondochter op occasionele basis. Zij leidt al 10 jaar aan MS, waarvoor ik haar ondersteun.
Zorg in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik heb veel ervaring met massage,ontspanningstechnieken en heling door aanraking ik wil je graag een totaal beleving geven en ervoor zorgen dat je als een ander mens bent na de massage
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Lier (2500) - Peter
Peter
Lier
5/5 (3 reviews)
Als auti-coach tracht ik vanuit het bespreken van concrete ervaringen zicht te krijgen op jou als persoon. De bedoeling is je zelfredzaamheid te stimuleren door vaardigheden aan te leren (oa. qua planning en organisatie, maar ook praktische zoals boodschappen doen, klusjes, of je huis onderhouden). Ook samen een terrasje doen is mogelijk of stappen zetten naar een meer actieve vrijetijdsbesteding.
Zorg in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben Lisa. Ik woon in Lier. Ik heb mijn diploma als zorgkundige thuis-en bejaardenzorg behaald 5 jaar geleden. In die tijd ben ik ook aan het werk als zorgkundige in een wzc. Omdat ik maar parttime werk zoek ik nog een leuke bijverdienste. Zorg is voor mij een passie. Ook heb ik zo een opleiding pedicure gedaan. 2 in 1 zou ik zo zeggen. Tot snel!
Zorg in Nijlen (2560) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring als masseur. Ik ben gespecialiseerd in ontspanningsmassages. Om te ontstressen ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb een diploma als masseur in verschillende disciplines.
Zorg in Wommelgem (2160) - Bart
Bart
Wommelgem
5/5 (1 reviews)
ik bied ontspannings massage aan in combinatie met hotstones ,heb super goede feedback van al mijn klanten , Ik kom aan huis en de massage duurt een uurtje waarin het volledige lichaam wordt behandelt Groetjes Bart
Zorg in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik help graag bij het doen van boodschappen, je afzetten bij de kapper, of een andere afspraak. Ook help ik je graag met de voorbereidingen van je diner/ lunch.
Zorg in Lier (2500) - Christel
Christel
Lier
Nieuw
ik heb een opleiding achter de rug als verzorgende en kan bij de mensen thuis komen helpen zowel als verzorgende ,en tevens ook het huishouden koken ect, heb mijn stage gedaan in rusthuis st jozef te lier,
Zorg in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Kan u of een familielid moeilijk uit de voeten en heeft u hulp nodig in het dagelijks leven( 's avonds of in het weekend)? Dan kan ik u tot dienst zijn. Ik ben opvoeder van opleiding en werk in de zorg.
Zorg in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Lier
Nieuw
Ik ben orthopedagoge, met deze achtergrond heb ik een feeling voor de noden en wensen van mijn cliënten. Ik ben beleefd, behulpzaam en bied ook graag een luisterend oor aan.
Zorg in Halle (2980) - Saskia
Saskia
Halle
Nieuw
Werkzaam als thuis-begeleidster bij personen met autisme. Ik kan hulp aanbieden zowel op praktisch vlak, vegetarisch koken, boodschappen doen samen, papierwerk in orde brengen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Nijlen: geëvalueerd met 4.89 door 199 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Nijlen, zorg op maat Nijlen, zorg aan huis Nijlen, schoonheidsbehandeling aan huis Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden