zorg Willebroek

Ontdek talentvolle zorgverleners in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Willebroek

Zorg in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (146 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep, al meer dan 15 jaar. Het zorgen voor mensen en samen dingen doen, daarin streef ik naar perfectie. Ik ben ook administratief goed om dingen te regelen. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.
Zorg in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
5/5 (10 reviews)
Momenteel werk ik in het WZC van Duffel. Door mijn verplichte stage ben ik daar terecht gekomen en vond de job zo leuk dat ik het als jobstudent op regelmatige basis gevraagd wordt om in te springen of in vakantie. Tevens heb ik jaren op zaterdagvoormiddag les turnles gegeven aan mensen met een mentale en motorische beperking en heb zelf een zus met Down Syndroom.
Zorg in Kapelle-op-den-bos (1880) - Steffi
Steffi
Kapelle-op-den-bos
5/5 (7 reviews)
Voel jij je weleens alleen, of heb je hukp jodig met klusjes binnenshuis? Dan mag je mij contacteren. Of simpelweg met jou naar de winkel rijden of boodschappen voor jou doen. Dit doe ik zeker met veel plezier
Zorg in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (6 reviews)
persoonlijke assistentie: iemand begeleiden bij bezoeken aan dokters, ziekenhuis, .. shoppen, persoonlijke verzorging, administratie in orde brengen,...
Zorg in Niel (2845) - Jonatan
Jonatan
Niel
5/5 (5 reviews)
Door zelf nood aan ontspanning te hebben en verplicht rust te zoeken in mijn leven en loopbaan, besloot ik na burnout om me om te scholen. Op deze manier kan ik het geluk der ontspanning delen en U helpen ontstressen in deze haastige maatschappij. Ik lever professionele relaxerende- en sport massages in aangename sfeer.
Zorg in Willebroek (2830) - Wendy
Wendy
Willebroek
5/5 (5 reviews)
Vanuit mijn job heb ik de nodige sociale vaardigheden. Verzorgen en zorg dragen voor is mijn inborst, ik doe dit graag en het geeft mij voldoening om dit te kunnen geven. Een lach, een knuffel een goed gesprek, meer heeft een mens soms niet nodig….. Je kan ook beroep op mij doen voor persoonlijk vervoer, boodschappen etc…
Zorg in Mechelen (2800) - Aron
Aron
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Naast mijn opleiding Data Management hou ik van fitnessen en een stapje in de wereld zetten. Mijn zus heeft Down Syndroom en zorg af en toe ook eens voor haar.
Zorg in Rumst (2840) - Tim
Tim
Rumst
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben hier om voor mijn vrouw te zorgen, die zwaar behulpzaam geworden is en kan jammer geneg niet voor anderen zorgen, hopende op jullie begrip
Zorg in Londerzeel (1840) - Kelly
Kelly
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding gespecialiseerd opvoedster/begeleidster (bachelor orthopedagogie). Ik heb reeds veel ervaring met het werken met kinderen (0-12 jaar) met een fysieke en matig tot zware mentale beperking. Ik werk zeer graag met deze doelgroep. Ik kan leuke activiteiten aanbieden op maat van het kind en ook de voedings - en verzorgingsmomenten op mij nemen.
Zorg in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als manicuriste. Ik werk corona proof en vakkundig. De klanten zij altijd uiterst tevreden over mij. Daar ik netjes en geduldig met veel gevoel voor het welzijn werk.
Zorg in Londerzeel (1840) - Bruno
Bruno
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Ik werk al 30 jaar met externe en interne klanten. Ben een luisternd oor voor iedereen. Mensen helpen en ondersteunen is voor mij een dagelijkse job. Ik zorg bvb ook voor mijn ouders die allebei een stuk in de 80 zijn. Klussen zowel binnen als buiten , het kan voor mij allemaal. Het is voor mij een uitdaging om mensen de nodige ondertsteuning te geven die ze nodig hebben.
Zorg in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Hallo Ik ben Tony, stoer van uiterlijk maar heel hulpvaardig en sociaal ingesteld.ik zou heel graag mindervalide en ouderen begeleiden en algemeen bijstaan in hulp en zorg of een klusje doen voor hun. Heb een ehbo en nijverheidswerkerdiploma en heb security gedaan vroeger. Ben spontaan,attent en kan met stressvolle situatie om en heb heel veel humor.
Zorg in Nieuwenrode (1880) - Ingrid
Ingrid
Nieuwenrode
Nieuw
44 jaar ervaring in de zorgverlening als verpleegkundige en vroedvrouw. Driejarige opleiding voetreflex bij Nationaal Verbond Belgische Voetreflexologen. Nadien specialisatie oncologie, drukpunten baby en kinderreflexologie. Ervaring in relaxatie therapie bij autistische kinderen en jongeren. Consulenten opleiding bachbloesemtherapeut De Walnoot in Brasschaat. Aangesloten bij beroepsverenigingen van vroedvrouw, verpleegkundigen en voetreflexologen.
Zorg in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Ik ben voorbereid en gecertificeerd om jouw personal trainer te zijn en hiermee zetten we in korte tijd een lichaam neer en met een relevant dieet zetten we het om in een geoefend en gezond lichaam.
Zorg in Puurs (2870) - Lara
Lara
Puurs
Nieuw
Hallo, mijn naam is Lara. Ik ben 17 jaar en één van mijn favoriete hobby is yoga. Ik volg zelf yin yoga en dat helpt mij echt om te ontspannen. Ik vind het zeer belangrijk dat iedereen zijn innerlijke rust kan vinden. Yin yoga is een type yoga die geen ervaring vereist en heel rustig is, het is zeker geen actieve yoga. Ik heb geen certificaat maar ik ben wel enthousiast om mijn hobby te delen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 188 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Willebroek, zorg op maat Willebroek, zorg aan huis Willebroek, schoonheidsbehandeling aan huis Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden