zorg Willebroek

Ontdek talentvolle zorgverleners in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Willebroek

Vanessa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (96 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep, al meer dan 10 jaar. Het zorgen voor mensen en samen dingen doen, daarin streef ik naar perfectie. Ik ben ook administratief goed om dingen te regelen. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.
Zorg in Niel (2845) - Jonatan
Jonatan
Niel
5/5 (5 reviews)
Door zelf nood aan ontspanning te hebben en verplicht rust te zoeken in mijn leven en loopbaan, besloot ik na burnout om me om te scholen. Op deze manier kan ik het geluk der ontspanning delen en U helpen ontstressen in deze haastige maatschappij. Ik lever professionele relaxerende- en sport massages in aangename sfeer.
Zorg in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (3 reviews)
persoonlijke assistentie: iemand begeleiden bij bezoeken aan dokters, ziekenhuis, .. shoppen, persoonlijke verzorging, administratie in orde brengen,...
Zorg in Londerzeel (1840) - Kelly
Kelly
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding gespecialiseerd opvoedster/begeleidster (bachelor orthopedagogie). Ik heb reeds veel ervaring met het werken met kinderen (0-12 jaar) met een fysieke en matig tot zware mentale beperking. Ik werk zeer graag met deze doelgroep. Ik kan leuke activiteiten aanbieden op maat van het kind en ook de voedings - en verzorgingsmomenten op mij nemen.
Zorg in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als manicuriste. Ik werk corona proof en vakkundig. De klanten zij altijd uiterst tevreden over mij. Daar ik netjes en geduldig met veel gevoel voor het welzijn werk.
Zorg in Londerzeel (1840) - Bruno
Bruno
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Ik werk al 30 jaar met externe en interne klanten. Ben een luisternd oor voor iedereen. Mensen helpen en ondersteunen is voor mij een dagelijkse job. Ik zorg bvb ook voor mijn ouders die allebei een stuk in de 80 zijn. Klussen zowel binnen als buiten , het kan voor mij allemaal. Het is voor mij een uitdaging om mensen de nodige ondertsteuning te geven die ze nodig hebben.
Zorg in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Hallo Ik ben Tony, stoer van uiterlijk maar heel hulpvaardig en sociaal ingesteld.ik zou heel graag mindervalide en ouderen begeleiden en algemeen bijstaan in hulp en zorg of een klusje doen voor hun. Heb een ehbo en nijverheidswerkerdiploma en heb security gedaan vroeger. Ben spontaan,attent en kan met stressvolle situatie om en heb heel veel humor.
Zorg in Nieuwenrode (1880) - Ingrid
Ingrid
Nieuwenrode
Nieuw
44 jaar ervaring in de zorgverlening als verpleegkundige en vroedvrouw. Driejarige opleiding voetreflex bij Nationaal Verbond Belgische Voetreflexologen. Nadien specialisatie oncologie, drukpunten baby en kinderreflexologie. Ervaring in relaxatie therapie bij autistische kinderen en jongeren. Consulenten opleiding bachbloesemtherapeut De Walnoot in Brasschaat. Aangesloten bij beroepsverenigingen van vroedvrouw, verpleegkundigen en voetreflexologen.
Zorg in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Ik ben voorbereid en gecertificeerd om jouw personal trainer te zijn en hiermee zetten we in korte tijd een lichaam neer en met een relevant dieet zetten we het om in een geoefend en gezond lichaam.
Zorg in Puurs (2870) - Lara
Lara
Puurs
Nieuw
Hallo, mijn naam is Lara. Ik ben 17 jaar en één van mijn favoriete hobby is yoga. Ik volg zelf yin yoga en dat helpt mij echt om te ontspannen. Ik vind het zeer belangrijk dat iedereen zijn innerlijke rust kan vinden. Yin yoga is een type yoga die geen ervaring vereist en heel rustig is, het is zeker geen actieve yoga. Ik heb geen certificaat maar ik ben wel enthousiast om mijn hobby te delen.
Zorg in Heffen (2801) - Femke
Femke
Heffen
Nieuw
Zorg in Hombeek (2811) - Noor
Noor
Hombeek
Nieuw
Hier heb ik ook nog geen ervaring in. Ik ben zeker en vast bereid om dit te leren. Hopelijk krijg ik van jullie deze kans. Het lijkt mij zeer leuk om te doen
Zorg in Willebroek (2830) - Wail
Wail
Willebroek
Nieuw
Ik heb al jaren ervaring in de sportwereld op top Europees niveau, daarnaast heb ik met de beste personal coaches/kinesisten gewerkt en heel veel van hun geleerd en geïmplementeerd bij mijn klanten.
Zorg in Willebroek (2830) - Marianne
Marianne
Willebroek
Nieuw
Veel ervaring en bouwenkennis en ook hoe het niet moet. Organisatorisch en fijne afwerking zijn cruciaal voor een mooie afwerking. Zeer flexibel in omgang.
Zorg in Willebroek (2830) - Fatima
Fatima
Willebroek
Nieuw
Ik zet sinds kort one by one wimperextentions. Ik doe dit bij u thuis en heb zelf alle nodige zaken. (2u30min volledige set) ook kan dit uiteraard bij mij gedaan worden in Willebroek.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 105 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Willebroek, zorg op maat Willebroek, zorg aan huis Willebroek, schoonheidsbehandeling aan huis Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden