zorg Diepenbeek

Ontdek talentvolle zorgverleners in Diepenbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Diepenbeek

Zorg in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (94 reviews)
Ik heb heel mijn loopbaan in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Ik heb ook mee de zorg opgenomen van mijn moeder, hierdoor heb ik ook ervaring met de nood van een hulpbehoevende.
Zorg in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Zorg in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb reeds meerdere jaren ervaring als persoonlijk assistent
Zorg in Zonhoven (3520) - Ilias
Ilias
Zonhoven
5/5 (7 reviews)
Ik geef hulp aan een meisje met het syndroom van Down. Het is niet de bedoeling dat andere van mijn diensten kunnen gebruik maken.
Zorg in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilië en woon al 2 jaar in België. Eerst in Brussel en nu een kleine jaar met mijn vriend in Hasselt. Ik kan nog geen Nederlands maar wel perfect Engels. Ik heb cursussen nagels, lashes en make-up gevolgd en ben in Brazilië voltijds zelfstandig make-up artiest geweest. Ik kan tot bij u komen om je nagels, lashes of make-up te doen.
Zorg in Zonhoven (3520) - Jozef
Jozef
Zonhoven
5/5 (5 reviews)
heb jarenlang voor iemand in mijn omgeving gezorgd, dagbesteding, vervoer, vrijetijdsactiviteiten, algemeen dagelijkse leversverrichtingen en beheren van budgetten
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Zonhoven (3520) - Fong lin
Fong lin
Zonhoven
5/5 (4 reviews)
ervaring met pvb, ondersteuning geven aan algemeen dagelijkse leven, vrijetijdsactiviteiten, vervoer, administratie pvb, koken en dag en nacht ondersteuning
Zorg in Martenslinde (3742) - Sammy
Sammy
Martenslinde
5/5 (3 reviews)
Ik sta open om boodschappen te doen voor personen die omwille van één of andere reden niet zelf in de winkel kunnen geraken. Ik beschik over een wagen en een rijbewijs.
Zorg in Zonhoven (3520) - Linda
Linda
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik ben nu met pensioen en heb lesgegeven aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ik wil mijn diensten aanbieden aan een familielid met wie ik al overeenkomsten heb afgesloten. Ik ga liever niet in op andere vragen.
Zorg in Hasselt (3500) - Anika
Anika
Hasselt
5/5 (2 reviews)
I am a responsible person. I have a good reputation for maintaining time and doing things on time. I love to do self-care in terms of beauty, and health care a lot. I am honest and truthful.
Zorg in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar oud. Thuis heb ik jaren in het huishouden geholpen aangezien mijn moeder een drukke baan heeft. Koken, de was doen, strijken, dweilen en de ramen wassen behoorden tot mijn taken. Ook bij vrienden en buren heb ik vaak gestaan als huishoud help. Ik ben zeer snel, correct & positief ingesteld. Ik beschik over een wagen. Hopelijk tot snel!
Zorg in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele jaren gewerkt met mensen met een lichamelijke en/of mentale beperking. Ik ben rustig en geduldig, maar kan ook helpen met allemaal kleine taken die gedaan moeten worden. Zorgen voor mensen doe ik graag.
Zorg in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Glenn, 31 en een bachelor in de orthopedagogie. Ik heb 7 jaar werkervaring en ben vertrouwd met een aantal zorgkundige handelingen. In mijn handelen leg ik de nadruk op relaties en dialoog en vertrek ik vanuit een vertrouwensband met de cliënt.
Zorg in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Hulya. Ik stel mij heel graag ten dienste van hulpbehoevende personen ongeacht de leeftijd en het soort van nood waarvoor hulp nodi is .
Zorg in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door het hebben van kinderen met autisme weet ik goed hoe ik met hen moet omgaan, hoe ikhen tot rust kan brengen en begrip kan tonen voor hun denkwijze. Steeds met respect voor de noden van het kind.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Diepenbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Diepenbeek: geëvalueerd met 5.0 door 178 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Diepenbeek, zorg op maat Diepenbeek, zorg aan huis Diepenbeek, schoonheidsbehandeling aan huis Diepenbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden