zorg Temse

Ontdek talentvolle zorgverleners in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Temse

Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Is mijn stokpaardje daar ik hier 40 jaar ervaring in heb. Heren en dames kunnen een knipbeurt bekomen van me. Brushen en kleuring zetten doe ik enorm graag.
Zorg in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Christian en ik kan u een heerlijke ontspannende massage geven bij u thuis. Ik werk met massage-oliën in combinatie met hotstone / massagekaars. Tevens kan ik d.m.v. een massage-gun de ASMR techniek toepassen. Ik heb ervaring met fibromyalgie, stress, spanningen en vermoeide spieren. Ik ben ook veel vrij tijdens weekdagen dus we vinden zeker wel een mooi ontspanningsmoment.
Zorg in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik heb het getuigschrift 'Relaxatiemassage' behaald aan de Schoonheidsschool in Antwerpen. Ik kan bij u langs komen met massagetafel, handdoeken, massageolie, relaxatiemuziek... U dient enkel een kamer te verwarmen en te genieten van een uur-durende Zweedse massage van het hele lichaam.
Zorg in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan ouderen helpen bij administratieve taken, invullen belastingen, hen begeleiden in financiële zaken etc. Minder mobiele mensen wil ik begeleiden en transporteren naar de bank, het ziekenhuis enz
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Karima
Karima
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben karima en ik ben bereid om diensten uit te voeren bij u tuis.Zelf heb ik ervaring opgedaan als persoonlijke assistente.Ik heb 6 jaar gewerkt als zorgkundige.
Zorg in Beveren-Leie (8791) - Jan
Jan
Beveren-Leie
Nieuw
Secuur, netjes en vakkundig. Jarenlange ervaring in een schoonheidsinstituut. Van nagels lakken, tot haren verzorgen en de bikinilijn onderhouden. Maquillage, voetverzorging. Alles met natuurlijke producten.
Zorg in Sint-niklaas (9100) - Daphne
Daphne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-niklaas
Nieuw
Verschillende professionele yoga docenten geven privéles in ons yogacentrum of bijvoorbeeld bij jou op je werk. u kan kiezen uit Vinyasa yoga, Yin yoga, Ashtanga yoga, Senioren yoga, Hatha yoga, kinderyoga en meer! Contacteer ons voor meer info.
Zorg in Temse (9140) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Vanuit mijn therapeutische en energetisch opgeleide basis luister ik graag naar jouw vragen, wil ik graag een schouder bieden, een oplossing zoeken maar er vooral voor Jou zijn.
Zorg in Sint-niklaas (9100) - Stefanie
Stefanie
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, mijn naam is Stefanie en ik ben sinds een 8-tal jaar actief als grimeur, 3D grimeur (=valse neuzen, wondes , pruiken etc.), theatergrimeur en kindergrime... Dus als je naar een te gek feestje gaat, een theaterstuk wil opvoeren, Halloween griezelig wil inzetten of kindjes een leuk feest wil bezorgen met véél teveel glitters aarzel dan niet om mij te contacteren!
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Perpa
Perpa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Beste leden van listminut, Ik ben een 18 jarige student die verzorging volgt in T.I.S.C. die graag een extra centje zou willen verdienen voor mijn schoolkosten. Ik ben heel sociaal en kan goed met senioren omgaan kleine klusjes doen is geen probleem voor mij. Ik kan ook een persoon verzorgen, boodschappen gaan doen, huishoudelijke taken.....
Zorg in Opwijk (1745) - Gina
Gina
Opwijk
Nieuw
Nood aan een gesprek, samen een boek lezen / bespreken, interesse om een film te kijken.... wil je leren Googlen , internet verkennen , zit je met een vraag of probleem, ik wil je helpen zoeken naar een oplossing.
Zorg in Temse (9140) - Elise
Elise
Temse
Nieuw
Beste, Mijn moeder zit ondertussen al meer als 10 jaar in een rolstoel en is hulpbehoevend. Ik weet dus zeer goed wat het inhoud om voor mensen te zorgen.
Zorg in Bornem (2880) - Ria
Ria
Bornem
Nieuw
Hallo ik ben Ria en al 25 jaar consulente bij Givani. Ik kan je mooi maquilleren en breng zelf alle producten mee die nodig zijn. Zowel een dag maquillage als een feest maquillage behoren tot de mogelijkheden
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathalie
Nathalie
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hallo, Ik ben Nathalie, ben verpleegkundige en heb zowel in ziekenhuizen, woon- en zorgcentra als in de thuisverpleging gewerkt..Niet enkel op medisch vlak maar ook poetsen, klussen, boodschappen doen, mee op uitstap gaan of je gezelschap aanbieden doe ik graag voor jou! Mischien tot later, Nathalie
Zorg in Bornem (2880) - Liene
Liene
Bornem
Nieuw
Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en interesseer me enorm op dit vlak. Ik doe al klantjes thuis en aan huis en heb 2 succesvolle stage periodes achter de rug. Voor eventuele foto’s van nagels kan je terecht op mijn instagram pagina Libella.beauty
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Temse: geëvalueerd met 4.91 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Temse, zorg op maat Temse, zorg aan huis Temse, schoonheidsbehandeling aan huis Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden