zorg Mortsel

Ontdek talentvolle zorgverleners in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Mortsel

Zorg in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
Antwerpen
4.97/5 (286 reviews)
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding, ik heb in een ziekenhuis gewerkt, ik heb affiniteit met Woon- en Zorg Centra, Dienstencentra, ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie. Ervaring PAB / PVB.
Zorg in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep. Werk als flexjob in welness centra en sauna complexen als masseur en tussendoor nog tijd en zin om mensen te helpen met het wegwerken van rugklachten of zware benen door een relaxerende massage te geven. Ik heb hiervoor ook de nodige diploma's.
Zorg in Berchem (2600) - Eliane
Eliane
Berchem
5/5 (44 reviews)
Via pers.info. ...................................... ....................................... .......................................
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben afgestudeerd in een sportschool. Dus ik heb buiten fysieke trainingen in verschillende disciplines, ook ervaring met Lichamelijke theoretische vakken zoals Fysiologie en L.O. theorie. Heb ook ervaring met arbitrage van enkele sporten. Een tijdje heb ik mezelf en anderen verder ontwikkeld door personal training te geven. Mezelf aanpassend aan de aard, wensen of het doel van de sporter.
Zorg in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Ik ben afgestudeerd als psychologisch consulente en heb sinds kort ook het diploma Life Coaching. Mijn grootste sterkte is mijn luisterend oor, onveroordelende houding, eigen ervaring en kennis. Ik heb mijn eigen praktijk maar kan ook aan huis komen.
Zorg in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
Berchem-Kluisbergen
4.86/5 (7 reviews)
Ik doe allround huisverzorging zoals opruimen, poetsen, afwassen, strijken, boodschappen en nog veel meer. Discipline en hygiënisch zijn mijn natuurlijke talenten. Ik doe mijn job heel graag, want ik vind het belangrijk om niet ziek te worden.
Zorg in Boechout (2530) - Sophie
Sophie
Boechout
5/5 (5 reviews)
Ik ben Sophie en ik heb al ceel zomers ervaring met leiding staan op verschillende kampen voor kinderen en jongeren. Zo ook voor vzw Hannibal, waarbij kinderen en jongeren met een beperking een fantastisch kamp kunnen beleven. Momenteel volg ik een bachelor ergotherapie. Ik vind het belangrijk dat je leuke activiteiten kan uitvoeren die voor jou belangrijk zijn.
Zorg in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik graag deel. Daarnaast heb ik een affiniteit voor schrijven. Nederlands is mijn moedertaal, maar voor mijn werk communiceer ik al 22 jaar in het Engels. Verder ben ik al heel lang bezig met handwerk en al 8j heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn kennis daarvan uit te breiden.
Zorg in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (3 reviews)
Ik ben goed in ADL, mensen terug motiveren om te bewegen en orde te schepen. ik wil ook naar de winkel gaan, en koken voor de mensen. ( ben geen professionele kok he
Zorg in Mortsel (2640) - Kathleen
Kathleen
Mortsel
4.67/5 (3 reviews)
Mama van Maud;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Zorg in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Kan alles van gras maaien, haag snoeien, bladere opruimen, tuin schoonmaken, Doe dit ook met een zekere snelheid en altijd zorg ik ervoor dat alles er pico bello uit ziet. bent u niet tevreden, zal ik werken tot u wel tevreden bent
Zorg in Wilrijk (2610) - Elke
Elke
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Persoonlijke assistent: hulp waar nodig zeer flexibel. Ik ben enorm behulpzaam, niets is teveel gevraagd. Altijd met een grote glimlach. Mensen helpen brengt mij plezier
Zorg in Berchem (2600) - Greet
Greet
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik help graag anderen. Via deze weg wil ik me daarom beschikbaar stellen voor persoonlijke assistentie van anderen in hun dagelijks leven. Laat maar weten waar je hulp bij nodig hebt, dan bekijk ik of ik iets voor je kan betekenen.
Zorg in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Véronique en biedt u graag mijn diensten aan bij u thuis. Ik kan goed luisteren en ben heel empathisch. Ik ga met u naar de supermarkt, vervoer u naar de dokter of ga voor u naar de apotheker. Ik heb een wagen en ben heel flexibel qua beschikbaarheid. Tot binnenkort!
Zorg in Boechout (2530) - Freddy
Freddy
Boechout
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Freddy 60 jaar en bied mijn gezelschap aan mensen die eenzaam zijn of die een beetje hulp kunnen gebruiken ..Ik kan u wegbrengen naar afspraken in ziekenhuis en op u wachten of boodschappen doen. Hulp, ondersteuning en transport van personen: vergezellen van en gezelschap bieden aan de gebruiker en familieleden (naar afspraken, activiteiten of bij hem thuis);
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Mortsel: geëvalueerd met 4.97 door 444 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Mortsel, zorg op maat Mortsel, zorg aan huis Mortsel, schoonheidsbehandeling aan huis Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Mortsel

Huwelijk zaterdag 11 juni 2022 in de voormiddag - Persoonlijke assistentie (7) - Administratie en coördinatie PVB - Knippen en kleuren - Coördinatie PVB - Wekelijks haar wassen en bruchen - Wekelijks wassen en fohnen. - Coördinator PVB - Persoonlijke assistentie (6) - Brushen 2 personen voor huwelijk - Kapper aan huis om haar op te steken - Prijzen massage - Manicure, gelnagels - kapster voor in het Buurthuis - Persoonlijke assistentie (5) - Extra zorg & ondersteuning thuis wegens covid-19 - Assistentie vrije tijd - Ondersteuning bij ADL, vervoer, vrije tijd - Persoonlijke assistentie (4) - Persoonlijke assistentie (3) - Coördineren PVB (4) - (itb syndrome) massage - Persoonlijke assistentie (2) - Vervoer Tielt - Mortsel - Coördineren PVB (3) - Coördineren PVB (2) - Persoonlijke assistentie - Ik zoek iemand voor mijn haar te wassen en te brushen, liefst vandaag of morgen - Massage - MASSAGE - Eerste aanvraag - Coördineren PVB - Kapster - Massage aan huis - Masseuse gezocht - Graag en massage / iemand met ervaring. - Massage nu zondag - Massage nu donderdag - Zorgkundige, verzorgende - Zorgkundige - Ontspannende massage - Duo massage aan huis 27/2 - Rug klachten - Kapper zan huis - Herenkapsel - Bijwerken gelnageks - Permanente kleuring snit en brushing - Taxidienst - Kapster - Kapster - Inwonende oppas voor bejaarde dame - Senioren thuiszorg in Mortsel (2640)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden