Vind de beste zorgverleners van Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
4.96/5 · 280 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding, ik heb in een ziekenhuis gewerkt, ik heb affiniteit met Woon- en Zorg Centra, Dienstencentra, ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie. Ervaring PAB / PVB.
Zorg in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep. Heb voor corona als flexjob gewerkt in welness centra en sauna complexen als masseur maar momenteel technisch werkloos dus tijd en zin om mensen te helpen met het wegwerken van rugklachten of zware benen door een relaxerende massage te geven. Ik heb hiervoor ook de nodige diploma's.
Zorg in Berchem (2600) - Eliane
Eliane
5/5 · 38 reviews
2600 Berchem
Via pers.info. ...................................... ....................................... .......................................
Zorg in Berchem (2600) - Joke
Joke
5/5 · 15 reviews
2600 Berchem
Ik ben afgestudeerd als psychologisch consulente en heb sinds kort ook het diploma Life Coaching. Mijn grootste sterkte is mijn luisterend oor, onveroordelende houding, eigen ervaring en kennis. Ik heb mijn eigen praktijk maar kan ook aan huis komen.
Zorg in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben afgestudeerd in een sportschool. Dus ik heb buiten fysieke trainingen in verschillende disciplines, ook ervaring met Lichamelijke theoretische vakken zoals Fysiologie en L.O. theorie. Heb ook ervaring met arbitrage van enkele sporten. Een tijdje heb ik mezelf en anderen verder ontwikkeld door personal training te geven. Mezelf aanpassend aan de aard, wensen of het doel van de sporter.
Zorg in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
4.86/5 · 7 reviews
9690 Berchem-Kluisbergen
Ik doe allround huisverzorging zoals opruimen, poetsen, afwassen, strijken, boodschappen en nog veel meer. Discipline en hygiënisch zijn mijn natuurlijke talenten. Ik doe mijn job heel graag, want ik vind het belangrijk om niet ziek te worden.
Zorg in Mortsel (2640) - Aysegul
Aysegul Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 6 reviews
2640 Mortsel
Dag Allemaal,Ik ben een schoonheidspecialist.Ik doe mijn werk graag. Ik doe het sinds 2016 als bijjob. Ik heb op dit ogenblik nog geen praktijkplaats. Ik ga van huis naar huis.ik heb een tafel ter beschikking en kan ter plaatsen komen. Behandelingen; massage ,waxen en epileren, gelaatverzorging, medische pedicure, manicure, permanente make up, tandenbleken ..... Stuur gerust een bericht.Mvg
Zorg in Deurne (2100) - Maria
Maria
4.83/5 · 6 reviews
2100 Deurne
Beste, Ik ben Mia 28 jaar. Ik wil graag uw ouders, kinderen of iemand van jullie kennis persoonlijke assistent worden. Ik ben werkzoekenden en ik ben meestal beschikbaar. Alle huishoudelijke doe ik ook naast mijn persoonlijke assistentie. Ik heb voldoende ervaring GEEN ZORGEN MAKEN. Ik hoor u wel. Mvg Mia
Zorg in Boechout (2530) - Sophie
Sophie
5/5 · 5 reviews
2530 Boechout
Ik ben Sophie en ik heb al ceel zomers ervaring met leiding staan op verschillende kampen voor kinderen en jongeren. Zo ook voor vzw Hannibal, waarbij kinderen en jongeren met een beperking een fantastisch kamp kunnen beleven. Momenteel volg ik een bachelor ergotherapie. Ik vind het belangrijk dat je leuke activiteiten kan uitvoeren die voor jou belangrijk zijn.
Zorg in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
5/5 · 3 reviews
2550 Kontich
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik graag deel. Daarnaast heb ik een affiniteit voor schrijven. Nederlands is mijn moedertaal, maar voor mijn werk communiceer ik al 22 jaar in het Engels. Verder ben ik al heel lang bezig met handwerk en al 8j heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn kennis daarvan uit te breiden.
Zorg in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
5/5 · 3 reviews
2530 Boechout
Ik ben goed in ADL, mensen terug motiveren om te bewegen en orde te schepen. ik wil ook naar de winkel gaan, en koken voor de mensen. ( ben geen professionele kok he
Zorg in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Kan alles van gras maaien, haag snoeien, bladere opruimen, tuin schoonmaken, Doe dit ook met een zekere snelheid en altijd zorg ik ervoor dat alles er pico bello uit ziet. bent u niet tevreden, zal ik werken tot u wel tevreden bent
Zorg in Borgerhout (2140) - David
David
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Ik bied mijn diensten aan als privé chauffeur. Ik vervoer u met uw eigen wagen naar waar u wil. Of ik ga bv met uw wagen naar de technische controle. Ik kan met een vrachtwagen rijden maar deze niet laden en lossen wegens COPD.
Zorg in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik help graag anderen. Via deze weg wil ik me daarom beschikbaar stellen voor persoonlijke assistentie van anderen in hun dagelijks leven. Laat maar weten waar je hulp bij nodig hebt, dan bekijk ik of ik iets voor je kan betekenen.
Zorg in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Hallo, ik ben Véronique en biedt u graag mijn diensten aan bij u thuis. Ik kan goed luisteren en ben heel empathisch. Ik ga met u naar de supermarkt, vervoer u naar de dokter of ga voor u naar de apotheker. Ik heb een wagen en ben heel flexibel qua beschikbaarheid. Tot binnenkort!

Zorgverlener Mortsel: geëvalueerd met 4.92 door 431 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Mortsel, zorg op maat Mortsel, zorg aan huis Mortsel, schoonheidsbehandeling aan huis Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Mortsel

Persoonlijke assistentie (2) - ADL en vrijetijdsbesteding praktische ondersteuning - Vervoer Tielt - Mortsel - Coördineren PVB (3) - Coördineren PVB (2) - Persoonlijke assistentie - Ik zoek iemand voor mijn haar te wassen en te brushen, liefst vandaag of morgen - Massage - MASSAGE - Eerste aanvraag - Coördineren PVB - Kapster - Massage aan huis - Masseuse gezocht - Graag en massage / iemand met ervaring. - Massage nu zondag - Massage nu donderdag - Zorgkundige, verzorgende - Zorgkundige - Ontspannende massage - Duo massage aan huis 27/2 - Rug klachten - Kapper zan huis - Herenkapsel - Bijwerken gelnageks - Permanente kleuring snit en brushing - Taxidienst - Kapster - Kapster - Inwonende oppas voor bejaarde dame - Senioren thuiszorg in Mortsel (2640)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden