zorg Zonhoven

Ontdek talentvolle zorgverleners in Zonhoven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Zonhoven

Zorg in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Ik doe nu al meer dan 4 jaar yoga en dit heeft mijn leven veranderd. Deels fysiek maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ben zo enthousiast hierover dat ik deze kennis graag wil delen met andere mensen.
Zorg in Zonhoven (3520) - Ilias
Ilias
Zonhoven
5/5 (7 reviews)
Ik geef hulp aan een meisje met het syndroom van Down. Het is niet de bedoeling dat andere van mijn diensten kunnen gebruik maken.
Zorg in Helchteren (3530) - Magda
Magda
Helchteren
5/5 (7 reviews)
Ik ben nu met pensioen en heb lesgegeven aan leerlingen met een mentale beperking. Ik wil mijn diensten aanbieden om een oud-leerling te ondersteunen. Aangezien ik een vaste klant heb met wie ik alle nodige overeenkomsten heb afgesloten via ringtwice ga ik liever niet in op andré aanvragen.
Zorg in Zonhoven (3520) - Jozef
Jozef
Zonhoven
5/5 (5 reviews)
heb jarenlang voor iemand in mijn omgeving gezorgd, dagbesteding, vervoer, vrijetijdsactiviteiten, algemeen dagelijkse leversverrichtingen en beheren van budgetten
Zorg in Helchteren (3530) - Christina
Christina
Helchteren
5/5 (4 reviews)
Ik heb hier geen ervaring in maar lees soms dat er nood is aan gezelschap of een begeleider om eens samen iets te gaan doen of eens buiten te gaan wandelen.
Zorg in Zonhoven (3520) - Fong lin
Fong lin
Zonhoven
5/5 (4 reviews)
ervaring met pvb, ondersteuning geven aan algemeen dagelijkse leven, vrijetijdsactiviteiten, vervoer, administratie pvb, koken en dag en nacht ondersteuning
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Zonhoven (3520) - Linda
Linda
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik ben nu met pensioen en heb lesgegeven aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ik wil mijn diensten aanbieden aan een familielid met wie ik al overeenkomsten heb afgesloten. Ik ga liever niet in op andere vragen.
Zorg in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Glenn, 31 en een bachelor in de orthopedagogie. Ik heb 7 jaar werkervaring en ben vertrouwd met een aantal zorgkundige handelingen. In mijn handelen leg ik de nadruk op relaties en dialoog en vertrek ik vanuit een vertrouwensband met de cliënt.
Zorg in Zonhoven (3520) - Anita
Anita
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
De mama van Florence is een goede vriendin van mijn mama en we hebben ze altijd als een soort 'tante' / meter gezien, vandaar dat ik haar een handle wil helpen
Zorg in Hasselt (3500) - Katleen
Katleen
Hasselt
Nieuw
Ik zie strijken als ontspanning. Ik ben punctueel, verzorgend en werk graag alleen en zelfstandig. Mijn verleden als zelfstandige gecombineerd met mijn ervaring in een strijkatelier, maakt mij de geknipte persoon voor deze job.
Zorg in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon met een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend.
Zorg in Hasselt (3500) - Claudia
Claudia
Hasselt
Nieuw
Hey Ik ben Claudia en ik ben graag een luisterend oor. Ik ben empathisch en heb begrip voor alle situaties waar men zich in bevind. Ik begeleid mensen graag en help waar nodig is wat niet meer lukt.
Zorg in Zonhoven (3520) - Ine
Ine
Zonhoven
Nieuw
Bachelor diploma orthopedagogie, 12 jaar ervaring in de sector. Vroeger ook leiding geweest bij de scouts en veel gebabysit. Ik ben erg graag met kindjes bezig.
Zorg in Helchteren (3530) - Dylan
Dylan
Helchteren
Nieuw
Hallo mensen ik wil jullie zoveel mogelijk helpen met wat ik kan. Ik ben nog jong dus ik heb nog goede benen haha. Ik zal altijd eerlijk zijn respect hebben en mezelf inzetten.
Zorg in Helchteren (3530) - Lisa
Lisa
Helchteren
Nieuw
Enkel om haren te verven: bleken, 1 kleur, ombré. Ik heb geen ervaring als kapster, maar heb wel al vaak haren geverfd. Dit heb ik al gedaan bij familieleden en bij vrienden/vriendinnen, en bij kennissen, altijd zonder problemen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Zonhoven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Zonhoven: geëvalueerd met 4.99 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Zonhoven, zorg op maat Zonhoven, zorg aan huis Zonhoven, schoonheidsbehandeling aan huis Zonhoven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden