zorg Ruisbroek-puurs

Ontdek talentvolle zorgverleners in Ruisbroek-puurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Ruisbroek-puurs

Zorg in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (146 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep, al meer dan 15 jaar. Het zorgen voor mensen en samen dingen doen, daarin streef ik naar perfectie. Ik ben ook administratief goed om dingen te regelen. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.
Zorg in Reet (2840) - Fadime
Fadime
Reet
5/5 (25 reviews)
Ik heb 4 jaar ervaring als bejaardenhelpster. Ik kook heel graag. Ik kan veel recepten klaarmaken. Ik kan u ook helpen met persoonlijke verzorging. Ik doe ook de administratie voor u.
Zorg in Hemiksem (2620) - Hafida
Hafida
Hemiksem
5/5 (21 reviews)
Je mag me zeker contacteren voor snit baleages en lokken, kleuren, brushing, keratine, krullen , watergolf , stijlen etc... Enkel in de week beschikbaar.
Margaretha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben verpleegkundige en ik geef les. Ik heb een ruime ervaring in de zorg. Ik heb tot nu toe een vlekkeloos parcours afgelegd. Ik heb nog wat vrije tijd en wil graag nog wat extra werk doen.
Zorg in Niel (2845) - Jonatan
Jonatan
Niel
5/5 (5 reviews)
Door zelf nood aan ontspanning te hebben en verplicht rust te zoeken in mijn leven en loopbaan, besloot ik na burnout om me om te scholen. Op deze manier kan ik het geluk der ontspanning delen en U helpen ontstressen in deze haastige maatschappij. Ik lever professionele relaxerende- en sport massages in aangename sfeer.
Zorg in Kontich (2550) - Cindy
Cindy
Kontich
5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring door mijn 2 eigen kinderen met zorgnoden. Ik spendeer met hun veel tijd om hun zorgnoden in te vullen.
Zorg in Rumst (2840) - Tim
Tim
Rumst
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben hier om voor mijn vrouw te zorgen, die zwaar behulpzaam geworden is en kan jammer geneg niet voor anderen zorgen, hopende op jullie begrip
Zorg in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als manicuriste. Ik werk corona proof en vakkundig. De klanten zij altijd uiterst tevreden over mij. Daar ik netjes en geduldig met veel gevoel voor het welzijn werk.
Zorg in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Hallo Ik ben Tony, stoer van uiterlijk maar heel hulpvaardig en sociaal ingesteld.ik zou heel graag mindervalide en ouderen begeleiden en algemeen bijstaan in hulp en zorg of een klusje doen voor hun. Heb een ehbo en nijverheidswerkerdiploma en heb security gedaan vroeger. Ben spontaan,attent en kan met stressvolle situatie om en heb heel veel humor.
Zorg in Rumst (2840) - Cindy
Cindy
Rumst
Nieuw
Hi, ik ben cindy een open, stabiel & positief pers. Als vpk hou ik ervan om patiënten van alle leeftijden te begeleiden/ondersteunen/verzorgen. Daar ik volgende vaardigheden bezit (essentieel voor een vpk), is deze Job perfect voor mij. Deze zijn: empathisch zijn,Initiatief nemen, Snel schakelen bij onverwachte situaties,Goed observeren/waarnemen+ juist handelen,goed kunnen communiceren.
Zorg in Bornem (2880) - Ria
Ria
Bornem
Nieuw
Hallo ik ben Ria en al 25 jaar consulente bij Givani. Ik kan je mooi maquilleren en breng zelf alle producten mee die nodig zijn. Zowel een dag maquillage als een feest maquillage behoren tot de mogelijkheden
Zorg in Hemiksem (2620) - Jana
Jana
Hemiksem
Nieuw
hallo, ik heet jana en ik ben 16 jaar. Ik volg bio-esthetiek ( schoonheidsspecialiste ) en doe heel graag manicure. ik kan goed de nageltjes en de handjes verzorgen + massage als je dat graag wilt. Ik zou dit met alle plezier doen.
Zorg in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Ik ben voorbereid en gecertificeerd om jouw personal trainer te zijn en hiermee zetten we in korte tijd een lichaam neer en met een relevant dieet zetten we het om in een geoefend en gezond lichaam.
Zorg in Puurs (2870) - Lara
Lara
Puurs
Nieuw
Hallo, mijn naam is Lara. Ik ben 17 jaar en één van mijn favoriete hobby is yoga. Ik volg zelf yin yoga en dat helpt mij echt om te ontspannen. Ik vind het zeer belangrijk dat iedereen zijn innerlijke rust kan vinden. Yin yoga is een type yoga die geen ervaring vereist en heel rustig is, het is zeker geen actieve yoga. Ik heb geen certificaat maar ik ben wel enthousiast om mijn hobby te delen.
Zorg in Rumst (2840) - Veerle
Veerle
Rumst
Nieuw
Ik heb jaren ervaring als verpleegkundige op verschillende diensten en heb vorig jaar de cursus massage voor kankerpatiënten afgerond. liefst zou ik de massage tuis aanbieden omdat ik daar alles bij de hand heb, maar indien niet, kan ik mijn massagetafel meebrengen aan huis.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Ruisbroek-puurs

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Ruisbroek-puurs: geëvalueerd met 5.0 door 211 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Ruisbroek-puurs, zorg op maat Ruisbroek-puurs, zorg aan huis Ruisbroek-puurs, schoonheidsbehandeling aan huis Ruisbroek-puurs,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden