zorg Nieuwerkerken

Ontdek talentvolle zorgverleners in Nieuwerkerken

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Nieuwerkerken

Zorg in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Ik wil graag mensen helpen om hun leven zo zelfstandig mogelijk te organiseren. Ik sta je graag bij met jouw huishoudelijke taken, boodschappen doen, hulp bij financiële en administratieve zaken, afval sorteren en eventueel wegbrengen naar containerpark,.... Zoals je ziet eerder de praktische kant van de persoonlijke assistentie ipv de verzorgende. Ik ben sociaalvoelend, eerlijk en discreet.
Zorg in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilië en woon al 2 jaar in België. Eerst in Brussel en nu een kleine jaar met mijn vriend in Hasselt. Ik kan nog geen Nederlands maar wel perfect Engels. Ik heb cursussen nagels, lashes en make-up gevolgd en ben in Brazilië voltijds zelfstandig make-up artiest geweest. Ik kan tot bij u komen om je nagels, lashes of make-up te doen.
Zorg in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Dag allemaal! Ik ben Hugo, een jonge arbeider uit Peru. Ik ben 27 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb veel ervaring als personal trainer, manager en keukenliefhebber. Ik spreek Engels, Nederlands, een beetje Frans en mijn moedertaal is Spaans.
Zorg in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Ingeborg en ik verzorg al jaren mijn tante. Ik doe haar boodschappen. Ik zorg voor de verzorging van haar gezicht en nagels. Ik breng haar overal naar toe en fleur haar op en dat kan ik ook voor andere mensen doen.
Zorg in Zoutleeuw (3440) - Martine
Martine
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben 54 jaar en kook graag. Heb je geen tijd om te koken, geen probleem ik maak enkele gerechten voor je klaar die je kan invriezen en ontdooien als het je past en je kan lekker en gezond eten.... groetjes, Martine
Zorg in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinder en bejaardenverzorgster,ik vind het super fijn om mensen te kunnen helpen, ik haal er heel veel voldoening uit. Iets te kunnen betekenen voor iemand, is het mooiste wat er is.
Zorg in Kuringen (3511) - Ryanne
Ryanne
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik heb als zorgkundige in de thuiszorg gewerkt, heb veel ervaring in mensen ondersteunen waar ze nog hulp bij nodig hebben, maar iedereen wel in zijn eigen zelf redzaamheid laten staan
Zorg in Runkelen (3803) - Mieke
Mieke
Runkelen
Nieuw
Ik werk als verpleegkundige in een woonzorgcentrum. Ik heb de opleiding verpleegkunde, ouderenzorg en referentiepersoon dementie gevolgd. Ik wil je graag ondersteunen, zodat je zo lang mogelijk gelukkig kan zijn in je thuisomgeving. Ik ben woonachtig te Sint-Truiden.
Zorg in Zoutleeuw (3440) - Ann
Ann
Zoutleeuw
Nieuw
Door mijn beroep als verpleegster heb ik al heel wat ervaring in de zorgsector , mensen helpen en zorg dragen voor, luisteren , begeleiden en geduldig zijn
Zorg in Kermt (3510) - Heidi
Heidi
Kermt
Nieuw
Ik ben Heidi 45 jaar en 25 jaar ervaring als opvoedster. Zelf ben ik zorgend en huishoudelijk ingesteld. Koken doe ik liever niet, andere huishoudelijke werken zoveel meer. Graag in de omgeving van Hasselt, herk-de-stad,... Mvg Heidi
Zorg in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Ineke. Ik ben een 30-jarige mama uit Hasselt die werkt in de verkoopsector. Ik ben een zeer sociaal persoon en help graag anderen. Oudere eenzame mensen of mensen die hulpbehoevend zijn, wil ik dan ook graag wat gezelschap komen houden met een babbeltje bij een koffietje of helpen met kleine dingen.
Zorg in Nieuwerkerken (3850) - Peter
Peter
Nieuwerkerken
Nieuw
Hallo ik ben Peter en werk al 22 jaar als begeleider bij personen met een mentale beperking en bijkomende emotionele en gedragsstoornissen. Mijn werk is mijn passie en wil mijn ervaring gebruiken om ondersteuning aan te bieden in mijn vrije tijd
Zorg in Halmaal (3800) - Lieve
Lieve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Halmaal
Nieuw
Gediplomeerde medische voetverzorgster. Eelt, kloven, eeltpitten, ingegroeide nagels, schimmelnagels. Kortom jou voeten zijn mijn prioriteit. Afspraak mogelijk tot 22h s avonds.
Zorg in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Van opleiding ben ik opvoedster en zorgkundige. Ik werk al jaren met mensen die zorg nodig hebben. Zorg op maat is belangrijk op alle vlakken: psychisch, fysiek en sociaal!! Respect voor privacy en de persoon zelf vind ik zeer belangrijk!
Zorg in Asse (1730) - Saskia
Saskia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
Nieuw
Gecertificeerd massagetherapeut Ik geef sport- en ontspanningsmassages, alsook stoelmassages Regio Aalst-Asse-Dendermonde, noordrand Brussel (Dilbeek, Jette, St-Agatha-Berchem, ..) Ik kom langs aan huis of bij u op kantoor. Ik overtuig u graag van de kracht van een goede massage! Contacteer mij en we bekijken samen uw behoeften en de mogelijkheden. U zorgt voor voldoende plaats, en ik zorg voor de rest. Never underestimate the power of a good massage!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Nieuwerkerken

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Nieuwerkerken: geëvalueerd met 5.0 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Nieuwerkerken, zorg op maat Nieuwerkerken, zorg aan huis Nieuwerkerken, schoonheidsbehandeling aan huis Nieuwerkerken,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden