Vind de beste zorgverleners van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Ik studeer verpleegkunde laatste jaar en heb ook een kindje van 3 jaar. Heb heel veel contact met mensen en ben zeker heel sociaal. U mag met mij alle opties bespreken die u nodig hebt. Alvast bedankt
Zorg in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken,...) of administratie. Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Verder ben ik een luisterend oor... Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Zorg in Merksem (2170) - Sylwia
Sylwia Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Hoi ,ik ben Sylwia en ik bied u mijn diensten aan bij u thuis of bij mij in mijn praktijk .Ik luister graag naar de mensen .Ik heb life coach certificaat en body language certificaat. Doe gerust eens beroep op mij! tot binnenkort
Zorg in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Reeds enkele jaren ervaring in de administratie en HR Helpen budgetteren en persoonlijke administratie Facturatie Debiteurenbeheer Basis boekhouding
Zorg in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
5/5 · 1 reviews
2940 Stabroek
Ik ben onder andere makeup artist van beroep en heb de opleiding makeup artist gedaan in Londen toen ik er woonde waarna ik heb gewerkt in de Mac Pro winkel in Antwerpen 5 jaren geleden. Intussen heb ik een fulltime kantoorjob en ben ik niet meer in bijberoep, maar ik kan je wel helpen met het updaten van je makeup tas, je persoonlijke tips en tricks geven en een babbeltje doen.
Zorg in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik ben Evi. Momenteel ben ik bezig met een opleiding van professionele massagetherapeut en kijk er naar uit om jou een ontspannen en relax gevoel te geven. Ik kijk er alvast naar uit! Jij ook? Laat me dan snel iets weten.
Zorg in Merksem (2170) - Belinda
Belinda
Nieuw
2170 Merksem
Omdat ik regelmatig bij mijn moeder van 87 op bezoek ga en met haar ga winkelen en leuke dingen doen en omdat ik weet dat er veel eenzame mensen zijn met behoefte aan een babbel zou ik graag 1 dag per week zo een persoon gezelschap houden.
Zorg in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Nieuw
2950 Kapellen
Sinds menig jaren verzorg ik nagels en handen van zij die er geen tijd, zin of kennis van hebben. Ik werk in een hygiënische omgeving, met geduld en voorzichtigheid. Mogelijkheid tot aan huis komen wordt individueel bekeken.
Zorg in Antwerpen (2030) - Ronny
Ronny
Nieuw
2030 Antwerpen
Healing kan je niet leren , moet je hebben in Je dna . Na de sessie krijg ik dezelfde reactie , last van mijn schouders verdwenen en gemotiveerd om verder te gaan.
Zorg in Merksem (2170) - Katrien
Katrien
Nieuw
2170 Merksem
Ik wil andere helpen waar ik kan en zal daar bij ook mijn best doen dit in orde te krijgen voor de betrokken persoon,personen.
Zorg in Brasschaat (2930) - Noemie
Noemie
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik studeer zelf nu op academie verbist en ben al enkele jaren op school in de haarzorg groep bezig ik vind het ook gewoon super leuk om mensen hun haar te doen.
Zorg in Kapellen (2950) - Shanna
Shanna
Nieuw
2950 Kapellen
All-around service van schoonheidsdiensten met een persoonlijke open communicatie en een luisterend oor voor uw specifieke noden. Persoonlijke dienstverlening aan huis op afspraak voor haar, nagels en make-up.
Zorg in Ekeren (2180) - Karen
Karen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2180 Ekeren
Gepassioneerd door mijn vak, gediplomeerd. Een kapster aan huis in hart en nieren. Mensen hun haren doen is altijd een passie geweest, van kinds af aan.
Zorg in Ekeren (2180) - Jean
Jean
Nieuw
2180 Ekeren
Ik heb jarenlange professionele ervaring als persoonlijk assistent in leefgemeenschappen voor mensen met een fysiek/mentale beperking. Ik werk het liefste 1 op 1 om de cliënt het nodige vertrouwen te geven en hem te helpen in het bereiken van een vooropgesteld doel. Met empathie en respect voor de ander, probeer ik zoveel mogelijk ruimte te laten voor de eigenheid van diegene die me nodig heeft.
Zorg in Merksem (2170) - Kortleven
Kortleven
Nieuw
2170 Merksem
Ik ben goed in massages geven. Want ik studeer op school voor schoonheidsspecialiste en je moet daar ook masseren en in ben al geslaagd voor masseur. Ik vind het wel leuk om mijn studie te gebruiken in mijn vrije tijd.

Zorgverlener Ekeren: geëvalueerd met 4.8 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Ekeren, zorg op maat Ekeren, zorg aan huis Ekeren, schoonheidsbehandeling aan huis Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Ekeren

Massage aan huis voor vaker - Haren opsteken - Acryl nageld - Kapper aan huis - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Knipbeurt - Heren kapper, haar en baard - Massage thuis - kapster aan huis - huishulp
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden