tuinman Wilrijk

Tuinman Wilrijk gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Wilrijk: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een gemotiveerde tuinman. Je kan mij contacteren voor aanleg, onderhoud of eenmaalige grote klus in je tuin. Ik bezit net iets meer dan het standaard tuinmateriaal (oa. bladblazer, grasmachine, lange heggenschaar of bosmaaier dit alles op batterijen) en een aanhangwagen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Enver
Enver Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben van hoofdberoep tuinman en heb meer dan 16 jaar ervaring.Ik heb geschikte materiaal en professionele machine. Ik ben flexibel en kan ik mijn aanpassen aan de wens van mijn klanten. Ik ben betrouwbaar en kan men op mij rekenen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ik steek graag mijn handen uit de mouwen in de tuin. Ik help u graag bij het wieden van onkruid, nieuwe aanplantingen, ... . Ik heb een wagen dus kan ik uw boodschappen in het tuincentrum voor u doen indien gewenst. :) Hopelijk kan ik u helpen!
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
-Voor alle afwerking en onderhoud in huis en tuin, kan je aan een eerlijke prijs bij mij terecht. - For all finishing and maintenance in the house and garden, you can contact me at a faire price. -Pour des travaux de maison/rénovation ou de jardinage, je peux vous faire un bon prix.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Zelf heb ik een grote tin in polen van ongeveer i hectare die regelmatig onderhouden moet worden. Klusjes zo als grasmaaien, bladeren oprapen, graafwerken, etc. Zijn geen probleem voor mij.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Onze activiteiten buiten; ✔ gras maaien ✔ onkruid wieden ✔ hagen / heesters snoeien ✔ bomen snoeien ✔ blad ruimen ✔ dakgoten kuisen ✔ tegels schoon spuiten (Hogedrukreiniger) ✔ Schilderwerken buiten ✔ verwilderde tuinen opruimen ✅ onderhoud eenmalig/ periodiek ✅ particulier/ bedrijven ✅ stadstuin ✅ groenpercelen ✅ parken
Tuinman in Wilrijk (2610) - Aerts
Aerts
Wilrijk
Nieuw
Ik zit graag in de natuur en werk graag in de tuin. Voor kleine klussen kan je zeker bij mij terecht en ik handel deze af met de grootse zorg. Prijs is bespreekbaar.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Dennis
Dennis
Wilrijk
Nieuw
Ik kom met plezier jouw tuin weer mooi maken. Heb je last van onkruid dan kom ik het met plezier weg halen. Ook het snoeien van struiken is geen probleem.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Lennert
Lennert
Wilrijk
Nieuw
als student heb ik bij tuinaannemer gewerkt en ben dus ideale hulp in uw alledaags onderhoud en werkjes in uw tuin. Stap per stap ga ik over tot aankoop van eigen materiaal. Heel men jeugd heb ik ook vader geholpen bij het onderhoud van onze tuin en grootouders. ik ga zorgzaam te werk met respect voor uw materiaal en wensen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jordy
Jordy
Wilrijk
Nieuw
Hallo allemaal , Werk graag in den tuin en ik probeer altijd zo mooi en proper mogelijk te werken alsof het mijn eigen tuin is , soms ben ik te perfectionistisch misschien een klein min kantje aan mezelf XD
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jesse
Jesse
Wilrijk
Nieuw
Ik kom van een familie die houden van schoon maken sins toen ik 8 jaar was moest ik helpen met de tuin schoonmaken en soms in de zomer ging ik naar de buren vragen kan ik misschien uit tuin schoon maken voor een beetje geld dus daarom ben ik geschikt daar voor en ik heb persoonlijk een tuin en ik maakt om de 2 tot 3 weken schoon
Tuinman in Wilrijk (2610) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Snoeiwerk, aan- & verplantingen, kleine grondwerken, hekwerk en poorten, dierenkoten en loopruimtes, schrijnwerkerij aan terras / omheining / tuinhuizen, electriciteit
Tuinman in Wilrijk (2610) - Soufiane
Soufiane
Wilrijk
Nieuw
Ik ben een jongen met groene vingers! Ik ben dol op de natuur en ben dus altijd blij als ik wat klusjes kan doen in de tuin. Sinds mijn 8j help ik al mee in de moestuin van mijn opa. Gras afmaaien, planten water geven, ... ik ben van alle markten thuis! Ik hoop dat ik ook in uw tuin kan komen helpen!
Tuinman in Wilrijk (2610) - Dave
Dave
Wilrijk
Nieuw
ik heb groenen vingers. ik ben een buiten mens hou van de natuur zit graag in het groen. van een propere hof spreken de mensen altijd vol lof.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Zefany
Zefany
Wilrijk
Nieuw
In de tuin werken vind ik leuk om te doen. Veel ervaring heb ik niet maar het gaat me zeker wel lukken. Ik zou kunnen grasmaaien, bladeren oprapen en dergelijks.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Wilrijk: geëvalueerd met 4.8 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Wilrijk, betaalbare tuinman Wilrijk, tuinman gezocht Wilrijk, gras maaien Wilrijk, haag snoeien Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Wilrijk: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Wilrijk is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Wilrijk namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Wilrijk

Een tuinman in Wilrijk zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Wilrijk? Zo ben je verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Wilrijk zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Wilrijk

In het takenpakket van een tuinman Wilrijk is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Wilrijk zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Wilrijk

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Wilrijk. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Wilrijk helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Wilrijk?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Wilrijk in te schakelen. Een tuinman Wilrijk is specialist in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Wilrijk?

Een tuinman in Wilrijk is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Wilrijk aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Wilrijk ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Wilrijk prijs
Tuinman Wilrijktussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Wilrijk en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Wilrijk
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Wilrijk gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Wilrijk? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Wilrijk te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Wilrijk vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Wilrijk te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Wilrijk met elkaar te vergelijken. Jouw grasmat afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Wilrijk! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en bekwame tuinman in Wilrijk vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Wilrijk een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Wilrijk selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Wilrijk

tuintje onkruid en klimop - Marc Daes - Voortuin heeft onderhoud nodig - Onderhoud stadstuin (2) - voortuintje ongeveer 12M² ontdoen van onkruid - voortuintje ongeveer 12M² ontdoen van onkruid - TUINONDERHOUD - Bomen Inkorten & Proper Maken - voortuin heraanleggen - Tuinman voor onderhoud gezocht - Tuin Onderhoud - Tuinman gezocht voor voorhof gebouw - Algemene jaarlijks onderhoud tuin. - Tuinman gezocht te wilrijk - Gras maaien en haag snoeien en fval van gras en haag mee nemen. - Onkruid verwijderen rozen onderhouden - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Garden work (onderhoud) - onderhoud na de winter - Haag snoeien - Tuin onderhoud - Tuin in orde zetten - Verticuteren en terug inzaaien gazon - tuinman voor kleine werken - Onderhoud tuin - Tuinman - Bladeren rapen en kleine fruitbomen snoeien - Tuinonderhoud - Garden Maintenance - bladeren ruimen grasmaaien - bladeren ruimen grasmaaien - tuin - Boom snoeien - Tuinman - Beukenhaag snoeien - tuin schoonmaken en snoeien klimop en planten - Tuin van +- 60 vierkante meter egaliseren + zaaien - Tuinman - onderhoud kleine stadstuin - Tuinman/ vrouw - Onderhoud stadstuin - Tuinman - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien, Andere - Tuin opfrissen - Tuinman/vrouw gezocht! - tuin dakgoot - Tuinonderhoud stadstuin - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud - kleine stadstuin te onderhouden (8) - Ik zou graag en tuinman van Wilrijk willen en niet te duur om een grote haag te snoeien. Ik zag een zekere Bart uit - TUINIER GEZOCHT TE WILRIJK - kleine stadstuin te onderhouden (7) - tuinonderhoud - Tuinman - kleine stadstuin te onderhouden (6) - Tuinman gezocht Wilrijk - Snoeien klimop en gras maaien - kleine stadstuin te onderhouden (5) - Onderhoud tuin & oprit - Onderhoud tuin - kleine stadstuin te onderhouden (4) - kleine stadstuin te onderhouden (3) - Snoeien van haag in de hoogte (boomhaag) - kleine stadstuin te onderhouden (2) - onderhoud en tips - Onderhoud van de tuin - Tuinman - Tuinman regio Antwerpen - tuinonderhoud - kleine stadstuin te onderhouden - Plaatsen tuindraad - Grass thin - vijveronderhoud - snoeien klimop - Tuinwerk - snoeien klimop - Onderhoud tuin - Tuin - Tuinman/vrouw gezocht! - snoeien, onderhoud tuin - Snoeien, tulpenbollen planten... - Op zoek: tuinman voor tuinonderhoud/ plaatsen haag - Tuin en haag - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - tuinman of vrouw - Garden clean up - Oude haag snoeien, grote struik snoeien,een hulstboom snoeien.dan had ik graag nieuwe rieten matten laten plaatsen, (3) - Oude haag snoeien, grote struik snoeien,een hulstboom snoeien.dan had ik graag nieuwe rieten matten laten plaatsen, (2) - Oude haag snoeien, grote struik snoeien,een hulstboom snoeien.dan had ik graag nieuwe rieten matten laten plaatsen, (2) - Tuin in orde brengen - Stadstuin heeft opknapbeurt nodig - tuin onderhoud - Oude haag snoeien, grote struik snoeien,een hulstboom snoeien.dan had ik graag nieuwe rieten matten laten plaatsen, - Snoeiwerk - Voortuin
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden