tuinman Stabroek

Tuinman Stabroek gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Stabroek: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.5/5 (18 reviews)
Beste , Ik doe dit soort werkjes wel graag. Bladeren opruimen of je dakgoot proper maken is geen enkel probleem. Verder heb ik geen hoogtevrees dus ideaal voor je dakgoot
Tuinman in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.94/5 (17 reviews)
Ik beschik over eigen materiaal incl. aanhangwagen om dat materiaal te vervoeren, alsook snoeihout naar het containerpark te vervoeren. Het enige dat ik nodig heb ik een werkend stopcontact in de nabijheid (20m). - Grasmaaier. - kantenmaaier. - Verticuteerder. - Heggenschaar. - onkruidbrander. - verlengkabels. - handgereedschap zoals hark,schop,... - ladder (voor het schoonmaken van de dakgoot).
Tuinman in Stabroek (2940) - Robin
Robin
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Alle tuinonderhoud, als ook nieuwe aanplantingen. Hagen snoeien, grasmaaien, bomel vellen, tuinaanleg,... Ik beschik over grasmachine, snoeiemachine, renorque voor tuinafval af te voeren, algemene tuinwerktuigen. Regelnatig beschikbaar, ook op weekdagen...
Tuinman in Stabroek (2940) - Jorden
Jorden
Stabroek
4.75/5 (4 reviews)
Ik werk in een jachthaven waar best veel groenonderhoud nodig is. Zo vind ik het heel fijn dat alles er proper uitziet voor wanneer er toeristen zijn/komen Ik vind het dus best fijn om tuintjes te onderhouden. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld: gras maaien, onkruid trekken, een haag snoeien, enzo.
Tuinman in Stabroek (2940) - Luc
Luc
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik beschik zelf over een tuin van +/- 500 m² die ik tesamen met mijn vrouw liefdevol onderhoud. Ik werk graag in de tuin en zie dit zelfs als ontspanning en niet als inspanning. Voor mij is een tuin pas mooi als het gazon netjes erbij ligt en de borders onkruid vrij staan te blinken.
Tuinman in Stabroek (2940) - Olivier
Olivier
Stabroek
Nieuw
Tuinman geef me gerust een seintje om uw tuin een groot of klein onderhoud te geven alles van gras bomen hagen dakgoten terrassen aanleggen of reinigen mvg Olivier
Tuinman in Stabroek (2940) - Jade
Jade
Stabroek
Nieuw
Ik ben Jade, en ik volg een tuinbouwopleiding TSO. Zelf heb ik dus redelijk wat verstand van tuinen onderhouden, en ik ben ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Kan je mijn hulp gebruiken laat dan gerust iets weten!
Tuinman in Stabroek (2940) - Bart
Bart
Stabroek
Nieuw
ik zal met plezier in uw tuin werken, ik werk heel graag buiten, en ben zeer gedreven in wat ik doe, en heb ook ervaring, ben afgestudeert als tuinier
Tuinman in Stabroek (2940) - Nick
Nick
Stabroek
Nieuw
Ik heb bij mij thuis altijd met plezier het gras afgereden. En dit doe ik nog steeds graag.. daarom dat ik me hiervoor heb aangemeld. Ik heb altijd met een tractor gereden.
Tuinman in Stabroek (2940) - Wietse
Wietse
Stabroek
Nieuw
Veel ervaring in het aanleggen van paden en opritten, alsook uitdoen van bomen en normaal onderhoud en dergelijke. U kan me steeds de vraag stellen
Tuinman in Stabroek (2940) - Kevin
Kevin
Stabroek
Nieuw
Heb altijd zelf een tuin gehad. Ik ben ook opgegroeid in een huis met een grote tuin waar ik de kneepjes geleerd heb van mijn vader. Ik vind het leuk om dit ook over te dragen tvv andere [email protected]
Tuinman in Stabroek (2940) - Tatiana
Tatiana
Stabroek
Nieuw
Ik houdt van werken in de buitenlucht. Onze tuin is ondertussen al bijna helemaal summerproof, dus op deze manier wil ik mensen helpen hetzelfde te bereiken :)
Tuinman in Stabroek (2940) - Jordi
Jordi
Stabroek
Nieuw
Ben fysiek in orde en kannig wel wat meer spieren gebruiken dus ga een zware klus niet snel uit de weg gaan. Ervaring heb ik wel. Hopelijk kan ik u verder helpen.
Tuinman in Stabroek (2940) - Nick
Nick
Stabroek
Nieuw
Ik ben een tuinman met + 8 jaar ervaring. Tuinieren is mijn vak en kennis. Onkruid staat niet in mijn woordenboek en moet eruit! Bomen in de winter vertellen altijd een verhaal. Ik beschik over handmateriaal o.a. een bladrijf, hak, borstel, boomzaagje, etc... Machinaal bezit ik over een heggeschaar, bladblazer, kettingzaag,, evt. Een grasmaaier. Voor al uw onderhoud en snoeiwerken, info? Bel me!
Tuinman in Stabroek (2940) - Tom
Tom
Stabroek
Nieuw
In de tuin het gras maaien, verticuteren, bekalken, hagen scheren, groenafval wegvoeren, snoeihout verhakselen, aanplanten, grondverzet... Laat maar weten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Stabroek: geëvalueerd met 4.84 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Stabroek, betaalbare tuinman Stabroek, tuinman gezocht Stabroek, gras maaien Stabroek, haag snoeien Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden