tuinman Stabroek

Tuinman Stabroek gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Stabroek: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.95/5 (105 reviews)
Hallo ik ben Ronny, na klusjes binnen en buiten ben ik ook bereid om je tuin op te kuisen ( geen snoeiwerk) wel opruimen bladeren en takken, verwijderen van struiken, zuiver maken van dakgoten ea. (Ladders en aanhangwagen niet ter beschikking) Zie mijn evaluaties van afgewerkte klussen!
Tuinman in Hoevenen (2940) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoevenen
4.95/5 (20 reviews)
Al heel wat ervaring in tuinonderhoud, hagen scheren , bladeren opruimen , gras afrijden ,.... Ik heb ook zelf heel wat machines bv haagscharen, kettingzaag,..
Tuinman in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.5/5 (18 reviews)
Beste , Ik doe dit soort werkjes wel graag. Bladeren opruimen of je dakgoot proper maken is geen enkel probleem. Verder heb ik geen hoogtevrees dus ideaal voor je dakgoot
Tuinman in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (12 reviews)
Ik ben al 15 jaar gepassioneerd tuinman. Wij doen alles van onderhoud en aanleg. Ik geniet altijd van de eer dat je krijgt als je alles proper hebt gemaakt en dat de klant content is. Wij zijn in het bezit van al het materiaal dat nodig is voor tuinonderhoud, renovatie en aanleg te doen.
Tuinman in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.91/5 (11 reviews)
Ik beschik over eigen materiaal incl. aanhangwagen om dat materiaal te vervoeren, alsook snoeihout naar het containerpark te vervoeren. Het enige dat ik nodig heb ik een werkend stopcontact in de nabijheid (20m). - Grasmaaier. - kantenmaaier. - Verticuteerder. - Heggenschaar. - onkruidbrander. - verlengkabels. - handgereedschap zoals hark,schop,... - ladder (voor het schoonmaken van de dakgoot).
Tuinman in Stabroek (2940) - Robin
Robin
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Alle tuinonderhoud, als ook nieuwe aanplantingen. Hagen snoeien, grasmaaien, bomel vellen, tuinaanleg,... Ik beschik over grasmachine, snoeiemachine, renorque voor tuinafval af te voeren, algemene tuinwerktuigen. Regelnatig beschikbaar, ook op weekdagen...
Tuinman in Stabroek (2940) - Jorden
Jorden
Stabroek
4.75/5 (4 reviews)
Ik werk in een jachthaven waar best veel groenonderhoud nodig is. Zo vind ik het heel fijn dat alles er proper uitziet voor wanneer er toeristen zijn/komen Ik vind het dus best fijn om tuintjes te onderhouden. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld: gras maaien, onkruid trekken, een haag snoeien, enzo.
Tuinman in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Ik heb een harde werker en kan de centen momenteel goed gebruiken heb wel wat ervaring heb zelf een grote tuin ik kan elke avond in de week of op zaterdag
Tuinman in Stabroek (2940) - Olivier
Olivier
Stabroek
Nieuw
Tuinman geef me gerust een seintje om uw tuin een groot of klein onderhoud te geven alles van gras bomen hagen dakgoten terrassen aanleggen of reinigen mvg Olivier
Tuinman in Stabroek (2940) - Jade
Jade
Stabroek
Nieuw
Ik ben Jade, en ik volg een tuinbouwopleiding TSO. Zelf heb ik dus redelijk wat verstand van tuinen onderhouden, en ik ben ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Kan je mijn hulp gebruiken laat dan gerust iets weten!
Tuinman in Stabroek (2940) - Bart
Bart
Stabroek
Nieuw
ik zal met plezier in uw tuin werken, ik werk heel graag buiten, en ben zeer gedreven in wat ik doe, en heb ook ervaring, ben afgestudeert als tuinier
Tuinman in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Ik ben sowieso een buitenmens , en beschik ook zelf over een tuin waar ik me graag uitbleef, dus groene vingers heb ik alvast. Dus voor onderhoud aan uw tuin ben je aan het juiste adres.
Tuinman in Stabroek (2940) - Nick
Nick
Stabroek
Nieuw
Ik heb bij mij thuis altijd met plezier het gras afgereden. En dit doe ik nog steeds graag.. daarom dat ik me hiervoor heb aangemeld. Ik heb altijd met een tractor gereden.
Tuinman in Stabroek (2940) - Wietse
Wietse
Stabroek
Nieuw
Veel ervaring in het aanleggen van paden en opritten, alsook uitdoen van bomen en normaal onderhoud en dergelijke. U kan me steeds de vraag stellen
Tuinman in Stabroek (2940) - Kevin
Kevin
Stabroek
Nieuw
Heb altijd zelf een tuin gehad. Ik ben ook opgegroeid in een huis met een grote tuin waar ik de kneepjes geleerd heb van mijn vader. Ik vind het leuk om dit ook over te dragen tvv andere [email protected]
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Stabroek: geëvalueerd met 4.88 door 178 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Stabroek, betaalbare tuinman Stabroek, tuinman gezocht Stabroek, gras maaien Stabroek, haag snoeien Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Stabroek: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Stabroek is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Stabroek namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Stabroek

Een tuinman in Stabroek zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Stabroek? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Stabroek zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Stabroek

In het takenpakket van een tuinman Stabroek is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Stabroek zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Stabroek

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Stabroek. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Stabroek helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Stabroek?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Stabroek in te schakelen. Een tuinman Stabroek is specialist in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Stabroek?

Een tuinman in Stabroek is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Stabroek aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Stabroek ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Stabroek prijs
Tuinman Stabroektussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Stabroek en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Stabroek
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Stabroek gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geschikte tuinman in Stabroek? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Stabroek te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Stabroek vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Stabroek te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Stabroek met elkaar te vergelijken. Jouw gras afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Stabroek! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geschikte en bekwame tuinman in Stabroek vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Stabroek een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Stabroek selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Stabroek

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Stabroek

snoeien van de hagen (3) - snoeien van de hagen (2) - snoeien van de hagen - Snoeien hagen - Tuinwerk - tuinman - Plaatsen heidemat - Vernieuwen grasmat - hagen snoeien - Tuinman - Haag snoeien in Stabroek (2940) - snoeien fruitbomen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden