tuinwerken Stabroek

Tuinwerken Stabroek: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Stabroek

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (42 reviews)
Ik heb zelf een zeer grote tuin en hou er van de handen uit de mouwen te steken. Ik heb alle materialen zelf ter beschikking en kan dus elke klus aan. Ook zwaar fysiek werk is voor mij geen probleem.
Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.74/5 (38 reviews)
Alles wat te maken heeft met tuinieren, van grasmaaien tot bomen hakken , bijsnijden voortuinen, buxussen, planten, vijvers, sproeien , proper maken.
Tuinwerken in Kalmthout (2920) - Pieter
Pieter
Kalmthout
5/5 (15 reviews)
Zeer zorgvuldige en propere werker. Heeft u graag een betegeld terras of mooi tuinpadje bij mij kan u voor Veel dingen terecht. Ik vind niets leuker als in de buitenlucht een toffe Job uit te voeren.
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (12 reviews)
Ook voor zware tuinwerken draai ik mijn hand niet om, hiervoor heb ik de nodige materialen en met 16 jaar ervaring kan u op mij rekenen. Ik heb al meerdere grotere projecten gerealiseerd.
Tuinwerken in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.91/5 (11 reviews)
Is het onderhoud van je tuin meer een sleur dan plezier voor je, of wil je eens iets nieuws? Ik sta klaar voor je...ik doe niets liever dan je tuin te komen onderhouden, evengoed het maken van houten bloembakken, speelhuisjes of mssn wel een mooie buitenkeuken om savonds laat gezellig met een glas wijn te bekomen na die overheerlijke barbecue.
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Je kan op mij rekenen voor de zorgvuldige en professionele aanleg van uw volledige tuin. Grondwerken, (her)aanleg van gazon, borders ontwerpen en aanplanten, ik doe het allemaal. Daarnaast specialiseer ik me in alle houten tuinconstructies, zoals terrassen, tuinhuisjes, carports,... ook op maat.
Tuinwerken in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Heb al een paar jaar ervaring. Werk liever harder door, maar ik zorg ervoor dat de afwerking hetzelfde blijft. Dat werkt voor beide partijen positief. Heeft u vragen? Stel ze gerust.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Werk voor en na af en toe voor een tuinaannemer wanneer er zwaar werk moet gebeuren en ik kan dan spring ik mee in . Zodoende heb ik hier wel achtergrond in
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud , tuin renovatie. We kunnen uw gazon onderhouden ofwel aanleggen . We beschikken over een grote gamma tuin materiallen en over de juiste ervaring . alle wat in de tuin voor u moeilik of te zwaar is we kunnen u graag helpen .
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Het tuinbouwbedrijf van mijn stiefvader, de Latijnse plantennamen, zijn kennis...het werd ons met de paplepel meegegeven. Wat keek hij ontgoocheld toen ik zelfstandige schilder werd, en hoe klaarde zijn gezocht weer op wanneer hij zag dat in de zomer, ik toch ook vooral bezig ben met tuinaanleg
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Wilt u graag gazon aanleggen of bomen snoeien , haag snoeien of iets haksellen ik kan u graag helpen . Ook uitvoeren van afval met dubbelas aanhangwagen .
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Tuinwerken groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb veel ervaring met zware tuinwerken: Verwijderen van planten, rooien van bomen, klieven,... Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval worden afgevoerd.
Tuinwerken in Kalmthout (2920) - Bart
Bart
Kalmthout
1.0/5 (1 reviews)
Omgevallen bomen met boomzaag klein maken en klieven, snoeien van grote hagen terassen aanleggen beklinkeren, zwaar schup werk zit ik ook niets mee in dus ik wil u graag komen helpen.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Mohanad
Mohanad
Antwerpen
Nieuw
Dag allemaal Ik ben Mohanad en ik woon in Antwerpen. Ik ben 27 jaar. Ik werk als IT-manager in Brussel. Ik zou graag de mensen met hun laptop en pc helpen. Ik heb veel vrije tijd om een paar dingen te doen. ..............................................................
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Alles wat betreft tuin, dus ook grotere en zwaardere klussen, zoals bomen vellen, graafwerken met of zonder machine, opritten alsook werken met minitractor zoals hakselen, ploegen frezen en egaliseren met rotor eg. Bel me gerust voor extra Info!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Apps ondekt via via een echte aanraden apps ik wenst uw succes in de toekomst ”
Hans
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Stabroek: geëvalueerd met 4.66 door 147 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Stabroek, tuinaanleg Stabroek, terras aanleggen Stabroek, tuinaannemer Stabroek, omheining plaatsen Stabroek, tuin werken Stabroek, werken in de tuin Stabroek, tuinontwerp Stabroek, tuinhulp lage prijs Stabroek, tuinarchitect Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden