tuinwerken Kapellen

Tuinwerken Kapellen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Kapellen

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.78/5 (45 reviews)
Alles wat te maken heeft met tuinieren, van grasmaaien tot bomen hakken , bijsnijden voortuinen, buxussen, planten, vijvers, sproeien , proper maken.
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (15 reviews)
Ook voor zware tuinwerken draai ik mijn hand niet om, hiervoor heb ik de nodige materialen en met 16 jaar ervaring kan u op mij rekenen. Ik heb al meerdere grotere projecten gerealiseerd.
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Je kan op mij rekenen voor de zorgvuldige en professionele aanleg van uw volledige tuin. Grondwerken, (her)aanleg van gazon, borders ontwerpen en aanplanten, ik doe het allemaal. Daarnaast specialiseer ik me in alle houten tuinconstructies, zoals terrassen, tuinhuisjes, carports,... ook op maat.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Werk voor en na af en toe voor een tuinaannemer wanneer er zwaar werk moet gebeuren en ik kan dan spring ik mee in . Zodoende heb ik hier wel achtergrond in
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud , tuin renovatie. We kunnen uw gazon onderhouden ofwel aanleggen . We beschikken over een grote gamma tuin materiallen en over de juiste ervaring . alle wat in de tuin voor u moeilik of te zwaar is we kunnen u graag helpen .
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Leander
Leander
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Ik heb reeds langere tijd ervaring opgedaan in houtklieven & alle bijhorende toestellen i.v.m. deze werkzaamheden. Ik zaag boomstammen op een veilige manier in de juiste opgegeven maten en verwerk deze naar de wens van de klant tot gebruiksklaar brandhout van gevelde / omgewaaide bomen & stapelhout. Vellen behoort ook tot de mogelijkheden.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Het tuinbouwbedrijf van mijn stiefvader, de Latijnse plantennamen, zijn kennis...het werd ons met de paplepel meegegeven. Wat keek hij ontgoocheld toen ik zelfstandige schilder werd, en hoe klaarde zijn gezocht weer op wanneer hij zag dat in de zomer, ik toch ook vooral bezig ben met tuinaanleg
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Wilt u graag gazon aanleggen of bomen snoeien , haag snoeien of iets haksellen ik kan u graag helpen . Ook uitvoeren van afval met dubbelas aanhangwagen .
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Alles wat betreft tuin, dus ook grotere en zwaardere klussen, zoals bomen vellen, graafwerken met of zonder machine, opritten alsook werken met minitractor zoals hakselen, ploegen frezen en egaliseren met rotor eg. Bel me gerust voor extra Info!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Handyman met een brede basis aan vaardigheden. Zelf werk ik al 13 jaar in de technische sector waarvan 9 in de automobiel. Daarnaast heb ik met het verbouwen van ons huis veel bijgeleerd. Sta paraat om met plezier te helpen.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Michael
Michael
Brasschaat
Nieuw
Zware tuinwerken is ook een mogelijkheid om uit te voeren. Dit is een vrij gevarieerd aanbod waardoor er veel bespreekbaar is. Als er werken zijn die ik niet kan ga ik er ook niet voor solliciteren. Het meeste materiaal (bouw en of tuin ) heb ik zelf ter beschikking.
Tuinwerken in Ekeren (2180) - Diallo
Diallo
Ekeren
Nieuw
hallo iederen ik ben Diallo ik heb al tuin thuis dus ik naai een keer per mand en klimemvuur, put ,snooien is geen problem voor mij ik ben sociaal geduldig en klantvriendelijk
Tuinwerken in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Ekeren
Nieuw
Al meerdere keren ben ik bij mensem geweest die jaren niets hebben gedaan in hun tuin, groot of klein. Het verwijderen van bomen, stronken, onkruid, onkruidvrij maken van terrassen. Bij grote projecten kan ik ook altijd iemand extra meenemen die samen met mij tuinen doet.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Joey
Joey
Brasschaat
Nieuw
Ik ben fysiek zeer goed inorde en mits de juiste instructies de activiteiten correct uit te voeren. Ik heb al reeds zelf ook tuinen verbouwd binnen particuliere omgeving.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jo
Jo
Brasschaat
Nieuw
Voornamelijk geschikt voor het zwaardere werk! Voor het Ruimen van steenpuin, muren uitbreken zwaar werk in de tuin, struiken uitdoen, of het kleine loodgieterswerk kan u mij altijd contacteren. Mvg Jo!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Kapellen: geëvalueerd met 4.97 door 82 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Kapellen, tuinaanleg Kapellen, terras aanleggen Kapellen, tuinaannemer Kapellen, omheining plaatsen Kapellen, tuin werken Kapellen, werken in de tuin Kapellen, tuinontwerp Kapellen, tuinhulp lage prijs Kapellen, tuinarchitect Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinwerken in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie tuinwerken in Kapellen

Kappen van 10 bomen - Snoeiwerk en weghalen en struiken - Boom vellen - Bomen vellen - wegdoen buxus,aanplanten ilex,,ong 25 lopende meter of 13 m2 - GRAS MAAIEN - Tuin leeghalen - Tuinman gevraagd - Houten tuinscherm afbreken en naar containerpark - Tuinaanleg - Snoeien beukenhaag - Heraanleg tuin - oprit - terras - Snoeien boompjes - Gazon aanleg - +-20m hoge bomen uitdoen. - Omploegen tuin + aanleg gazon - wortels verwijderen - verhakselen, verzagen, grachtkanten - Opruimen - Gazon - Snoeiwerk hoge bomen - Groot onderhoud en heraanleg tuin - Dringende tuinhulp - tuinafsluiting - grasveld vervangen - 2boomstronken uitdoen en meenemen. - opruimen en wegbrengen takken - kunstgras - Tuin opruimen en kunstgras leggen - Hulp bij terras aanleggen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden