Vind de beste tuinman van Brasschaat

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.85/5 · 33 reviews
2930 Brasschaat
Allerhande klusjes in de tuin, van proper maken, onderhoud, hulp bij aanleggen,... Geen ontwerp of kiezen planten. Ik ben in het bezit van de nodige gereedschappen en kan ook voor de afvoer van het groenafval zorgen
Tuinman in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
4.88/5 · 16 reviews
2930 Brasschaat
Hallo, ik ben Axel. Een 20-jarige student uit Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd kom ik u graag helpen in uw tuin. Ik doe dit al van kleins af aan bij vrienden en familie dus heb ruime ervaring. Tot snel!
Tuinman in Brasschaat (2930) - René
René
5/5 · 11 reviews
2930 Brasschaat
Ik ben reeds vele jaren actief geweest in verschillende tuinen. Het liefst doe ik gras rijden en hagen scheren, maar andere werkzaamheden zijn zeker bespreekbaar. Een tuin netjes en onkruidvrij houden hoort er natuurlijk ook bij. Misschien tot binnenkort !!!
Tuinman in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
5/5 · 4 reviews
2930 Brasschaat
2 rechtse handen en heb al wel ervaring in de tuin . Werk geregeld voor tuinman als extra hulp . Waardoor ik wel wat achtergrond en kennis heb van snoeien en planten .
Tuinman in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
4.5/5 · 2 reviews
2930 Brasschaat
Reeds jaren ervaring in tuinieren.Gras maaien als je op vakantie gaat,onkruid wieden of andere tuinklusjes.Bij iets zwaarder werk kan ik evt iemand meevragen.Indien noodzakelijk wordt het mits bijbetalen ook meegenomen
Tuinman in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Tuinonderhoud groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb al vele jaren ervaring met gras, maaien, haag snoeien etc. Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval ook worden afgevoerd.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
In de tuin werken vind ik geweldig. Ga vaak bij mijn moeder en grootouders hun tuintjes onderhouden. Beschik zelf wel niet over enig tuingereedschap.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Nieuw
2930 Brasschaat
Ruime ervaring voor tuin onderhoud alsook aanleg. Beschik over de meeste materialen en gereedschappen. Dit is mij voldoende gekend.Ook tuinconstructie s zoals vijver oprit en pergola zijn geen probleem.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Nieuw
2930 Brasschaat
na jarenlang zelf een grote tuin te hebben onderhouden ken ik er wel een beetje van. gras afrijden gaat ook maar met machien van de eigenaar zelf. geef gerust een seintje als ik van dienst kan zijn.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Michael
Michael
Nieuw
2930 Brasschaat
Tuinier met oog voor details. Gras maaien, heraanleg gazon, hagen scheren, onkruid wieden, ... Het meeste materiaal heb ik zelf ter beschikking.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Van baelen
Van baelen
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben een jonge man van 23 en kan dus nog hard door werken en zware klussen doen . Buiten werken doe in altijd met plezier . Twijfel zeker niet om te contacteren .
Tuinman in Brasschaat (2930) - Kurt
Kurt
Nieuw
2930 Brasschaat
KDKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Tuinman in Brasschaat (2930) - Jamila
Jamila
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik heb altijd een tuin gehad van 1000m2 die ik volledig zelf onderhield en ook in de bomen wel eens klom om een tak te zagen. Het gras afmaaien en de haag scheren etc
Tuinman in Brasschaat (2930) - Paul
Paul Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik heb reeds 25 jaar ervaring in het volledig onderhoud van een tuin, ik werk met mijn eigen materiaal en kan indien gewenst het groenafval afvoeren..
Tuinman in Brasschaat (2930) - Goetschalckx
Goetschalckx
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben zelf in het bezit van alle gangbare gereedschappen, camionette, aanhangwagen, grasmachine, elektrische vertikuteermachine, kruiwagens, motoculteur, enz. Ik ben ook zeker niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Kortom: alles is bespreekbaar..!

Tuinman Brasschaat: geëvalueerd met 4.87 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Brasschaat, betaalbare tuinman Brasschaat, tuinman gezocht Brasschaat, gras maaien Brasschaat, haag snoeien Brasschaat,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Brasschaat: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Brasschaat is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Brasschaat namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Brasschaat

Een tuinman in Brasschaat zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Brasschaat? Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Brasschaat zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Brasschaat

In het takenpakket van een tuinman Brasschaat is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Brasschaat zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Brasschaat

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Brasschaat. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Brasschaat helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Brasschaat?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Brasschaat in te schakelen. Een tuinman Brasschaat is specialist in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Brasschaat?

Een tuinman in Brasschaat is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Brasschaat aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Brasschaat ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Brasschaat prijs
Tuinman Brasschaattussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Brasschaat en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Brasschaat
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Brasschaat gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar goede tuinman in Brasschaat? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Brasschaat te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Brasschaat vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Brasschaat te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Brasschaat met elkaar te vergelijken. Uw grasmat afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Brasschaat! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een goede en degelijke tuinman in Brasschaat vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Brasschaat een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Brasschaat selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Brasschaat

Juniper snijden - Tuinwerken - Tuinman - Andere in Brasschaat (2930) - Tuinman - Andere in Brasschaat (2930) - Tuinman - Haag snoeien in Brasschaat (2930)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden