tuinman Brasschaat

Tuinman Brasschaat gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Brasschaat: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Allerhande klusjes in de tuin, van proper maken, onderhoud, hulp bij aanleggen,... Geen ontwerp of kiezen planten. Ik ben in het bezit van de nodige gereedschappen en kan ook voor de afvoer van het groenafval zorgen
Tuinman in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Al van jongs af aan ben ik in de tuin bezig, elke week bij mijn grootouders gaan helpen met allerhande klusjes (voke is zelf tuinman). Altijd graag in de tuin bezig geweest, elke week gras maaien en zien dat de tuin er netjes bijligt! Wat ik zoal doe is gras maaien, zwembaden kuisen, snoeien, onkruid verwijderen, opritten / gevels schoonmaken, zonnepanelen kuisen... noem maar op!
Tuinman in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel. Een 20-jarige student uit Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd kom ik u graag helpen in uw tuin. Ik doe dit al van kleins af aan bij vrienden en familie dus heb ruime ervaring. Tot snel!
Tuinman in Brasschaat (2930) - René
René
Brasschaat
5/5 (14 reviews)
Ik ben reeds vele jaren actief geweest in verschillende tuinen. Het liefst doe ik gras rijden en hagen scheren, maar andere werkzaamheden zijn zeker bespreekbaar. Een tuin netjes en onkruidvrij houden hoort er natuurlijk ook bij. Misschien tot binnenkort !!!
Tuinman in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (11 reviews)
ik ben een multifunctionele duizendpoot voor alle klussen die voor een professionele tuinman te klein zijn.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
2 rechtse handen en heb al wel ervaring in de tuin . Werk geregeld voor tuinman als extra hulp . Waardoor ik wel wat achtergrond en kennis heb van snoeien en planten .
Tuinman in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Reeds jaren ervaring in tuinieren.Gras maaien als je op vakantie gaat,onkruid wieden of andere tuinklusjes.Bij iets zwaarder werk kan ik evt iemand meevragen.Indien noodzakelijk wordt het mits bijbetalen ook meegenomen
Tuinman in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Tuinonderhoud groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb al vele jaren ervaring met gras, maaien, haag snoeien etc. Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval ook worden afgevoerd.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
In de tuin werken vind ik geweldig. Ga vaak bij mijn moeder en grootouders hun tuintjes onderhouden. Beschik zelf wel niet over enig tuingereedschap.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Ruime ervaring voor tuin onderhoud alsook aanleg. Beschik over de meeste materialen en gereedschappen. Dit is mij voldoende gekend.Ook tuinconstructie s zoals vijver oprit en pergola zijn geen probleem.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Brasschaat
Nieuw
na jarenlang zelf een grote tuin te hebben onderhouden ken ik er wel een beetje van. gras afrijden gaat ook maar met machien van de eigenaar zelf. geef gerust een seintje als ik van dienst kan zijn.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Michael
Michael
Brasschaat
Nieuw
Tuinier met oog voor details. Gras maaien, heraanleg gazon, hagen scheren, onkruid wieden, ... Het meeste materiaal heb ik zelf ter beschikking.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Van baelen
Van baelen
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een jonge man van 23 en kan dus nog hard door werken en zware klussen doen . Buiten werken doe in altijd met plezier . Twijfel zeker niet om te contacteren .
Tuinman in Brasschaat (2930) - Jamila
Jamila
Brasschaat
Nieuw
Ik heb altijd een tuin gehad van 1000m2 die ik volledig zelf onderhield en ook in de bomen wel eens klom om een tak te zagen. Het gras afmaaien en de haag scheren etc
Tuinman in Brasschaat (2930) - Paul
Paul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik heb reeds 25 jaar ervaring in het volledig onderhoud van een tuin, ik werk met mijn eigen materiaal en kan indien gewenst het groenafval afvoeren..
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Brasschaat: geëvalueerd met 4.9 door 104 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Brasschaat, betaalbare tuinman Brasschaat, tuinman gezocht Brasschaat, gras maaien Brasschaat, haag snoeien Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Brasschaat: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Brasschaat is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Brasschaat namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Brasschaat

Een tuinman in Brasschaat zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Brasschaat? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Brasschaat zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Brasschaat

In het takenpakket van een tuinman Brasschaat is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Brasschaat zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Brasschaat

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Brasschaat. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Brasschaat helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Brasschaat?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Brasschaat in te schakelen. Een tuinman Brasschaat is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Brasschaat?

Een tuinman in Brasschaat is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Brasschaat aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Brasschaat ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Brasschaat prijs
Tuinman Brasschaattussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Brasschaat en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Brasschaat
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Brasschaat gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Brasschaat? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Brasschaat te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Brasschaat vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Brasschaat te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Brasschaat met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Brasschaat! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en betrouwbare tuinman in Brasschaat vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Brasschaat een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Brasschaat selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Brasschaat

tuinonderhoud (9) - Onderhoud van tuin voor gras maaien en haag snoei - Prijs voor het snoeien van hagen - tuinonderhoud , snoeiwerk (3) - pittige actieve tuinhulp - tuinonderhoud , snoeiwerk (2) - Tuinman gezocht - Boom snoeien. - tuinonderhoud (8) - tuinonderhoud , snoeiwerk - Haag snoeien - Onderhoud van gras en borders en periodiek onderhoud van hagen twee a drie maal per jaar - Haag snoeien (2) - Haag snoeien - Groot tuinonderhoud - Tuinman gezocht - Hagen snoeien - Tuinman gezocht - tuinonderhoud (7) - Ik ben op zoek naar iemand om eenmalig mijn tuin een beetje op orde te brengen (snoeien, gras afrijden, onkruid uit - Snoeien en onderhoud gras - Hulp voor onze tuin in de zomervakantie - tuinonderhoud - Haag scheren - Tuinopruimwerken - tuinonderhoud (6) - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Tuinonderhoud , zaaien, beetje omspitten. - Tuinonderhoud (5) - Onderhoud tuin - Aanleg tuin - Aanleg tuin - Beukenhaag snoeien - Tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Onderhoud tuin - tuinonderhoud (5) - Gras maaien - hulp bij tuinonderhoud en onderhoud vijverfilter - Tuinonderhoud (4) - Gras maaien - tuinonderhoud (4) - Grasmaaien en onkruid wieden - tuinonderhoud (3) - Tuinonderhoud - Voorjaarssnoei - tuinonderhoud (2) - snoeiwerken - tuinwerken Brasschaat - Tuinonderhoud (3) - tuinonderhoud - gemotiveerde tuinhulp - Tuinonderhoud (2) - gemotiveerde tuinhulp - Onderhoud - Tuinonderhoud - gemotiveerde tuinhulp - Voortuin helpen aanleggen - Bladeren opruimen en tuin proper maken - Struiken Verwijderen/Tuin opschonen - bladeren rapen - Opkuis van de volledige tuin. Het is een grote tuin. - Tuin, gras maaien - Algemene tuinwerken (2) - Algemene tuinwerken - Zevenblad verwijderen uit de voortuin - Regular Garden Maintanense - Regular Garden maintenance - tuinonderhoud en proper houden (2) - Tuinhulp gezocht - tuinonderhoud en proper houden - Onkruid uitdoen - Verwijderen grote bamboe - eenmalige klusjes (voorlopig) - tuinieren - tuinonderhoud (10) - sproeien bij droog weer - Tuinman - onkruid , tuin opruimen - haag snoeien en andere tuinwerken - tuinonderhoud (9) - Onkruid wieden - snoeien haag met kettingzaag - tuinonderhoud (8) - onderhoud tuin - Tuinonderhoud, Onkruid wieden en snoeien van hagen - tuinonderhoud (7) - Tuinonderhoud - tuinonderhoud (6) - Hulp voor in de tuin (3) - Winteropkuis tuin - tuinonderhoud (5) - Planten Fagus sylvatica haag (40 stuks), gazon verticuteren.. - tuinonderhoud (4) - gazononderhoud - tuinonderhoud (3) - Tuinieren - Tuinman : Dakgoot schoonmaken, Andere - Tuin nieuw huis op orde brengen - Tuin onderhoud - dode boom omzagen en in stukken zagen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden