tuinwerken Brasschaat

Tuinwerken Brasschaat: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Brasschaat

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (42 reviews)
Ik heb zelf een zeer grote tuin en hou er van de handen uit de mouwen te steken. Ik heb alle materialen zelf ter beschikking en kan dus elke klus aan. Ook zwaar fysiek werk is voor mij geen probleem.
Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.74/5 (38 reviews)
Alles wat te maken heeft met tuinieren, van grasmaaien tot bomen hakken , bijsnijden voortuinen, buxussen, planten, vijvers, sproeien , proper maken.
Debby is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
4.94/5 (17 reviews)
Ik volgde de opleiding tuinaannemer en ben dus niet vies van werk. Met veel plezier en enthousiasme zorg ik ervoor dat je tuin er verzorgt bij ligt zoals u dat als klant wens! Heb oog voor detail en hou rekening met de wensen van de klant. Wil u een vakkundige behandeling van je tuin zodat u er ten volle van kan genieten, doe dan zeker beroep op mijn diensten! Vragen, stel ze gerust!
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Je kan op mij rekenen voor de zorgvuldige en professionele aanleg van uw volledige tuin. Grondwerken, (her)aanleg van gazon, borders ontwerpen en aanplanten, ik doe het allemaal. Daarnaast specialiseer ik me in alle houten tuinconstructies, zoals terrassen, tuinhuisjes, carports,... ook op maat.
Tuinwerken in Brecht (2960) - Stefaan
Stefaan
Brecht
5/5 (7 reviews)
Ik beperk me enkel tot het snoeien en vellen van bomen , en het afvoeren van takken en hout. Meestal gaat het om bomen die geen plaats hebben om te vallen en van bovenaf moeten afgebroken worden.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Werk voor en na af en toe voor een tuinaannemer wanneer er zwaar werk moet gebeuren en ik kan dan spring ik mee in . Zodoende heb ik hier wel achtergrond in
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud , tuin renovatie. We kunnen uw gazon onderhouden ofwel aanleggen . We beschikken over een grote gamma tuin materiallen en over de juiste ervaring . alle wat in de tuin voor u moeilik of te zwaar is we kunnen u graag helpen .
Tuinwerken in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben jonas 29j, ben de partner van brenda ik ben tuinman als bijberoep. kan zelf mijn uren regelen. kan binnen de 3 dagen langskomen om de job uit te voeren. Zelf heb ik allemaal het nodige matteriaal om uw tuin op te knappen. Zware werken zijn zeker geen probleem!. Als je wil gebruik maken van mijn diensten aarzel dan niet om mij te contacteren. Hopenlijk tot snel Grt jonas
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Het tuinbouwbedrijf van mijn stiefvader, de Latijnse plantennamen, zijn kennis...het werd ons met de paplepel meegegeven. Wat keek hij ontgoocheld toen ik zelfstandige schilder werd, en hoe klaarde zijn gezocht weer op wanneer hij zag dat in de zomer, ik toch ook vooral bezig ben met tuinaanleg
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Wilt u graag gazon aanleggen of bomen snoeien , haag snoeien of iets haksellen ik kan u graag helpen . Ook uitvoeren van afval met dubbelas aanhangwagen .
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Tuinwerken groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb veel ervaring met zware tuinwerken: Verwijderen van planten, rooien van bomen, klieven,... Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval worden afgevoerd.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Alles wat betreft tuin, dus ook grotere en zwaardere klussen, zoals bomen vellen, graafwerken met of zonder machine, opritten alsook werken met minitractor zoals hakselen, ploegen frezen en egaliseren met rotor eg. Bel me gerust voor extra Info!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Handyman met een brede basis aan vaardigheden. Zelf werk ik al 13 jaar in de technische sector waarvan 9 in de automobiel. Daarnaast heb ik met het verbouwen van ons huis veel bijgeleerd. Sta paraat om met plezier te helpen.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Leander
Leander
Brasschaat
Nieuw
Ik heb reeds langere tijd ervaring opgedaan in houtklieven & alle bijhorende toestellen i.v.m. deze werkzaamheden. Ik zaag boomstammen op een veilige manier in de juiste opgegeven maten en verwerk deze naar de wens van de klant tot gebruiksklaar brandhout van gevelde / omgewaaide bomen & stapelhout. Vellen behoort ook tot de mogelijkheden.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Michael
Michael
Brasschaat
Nieuw
Zware tuinwerken is ook een mogelijkheid om uit te voeren. Dit is een vrij gevarieerd aanbod waardoor er veel bespreekbaar is. Als er werken zijn die ik niet kan ga ik er ook niet voor solliciteren. Het meeste materiaal (bouw en of tuin ) heb ik zelf ter beschikking.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Apps ondekt via via een echte aanraden apps ik wenst uw succes in de toekomst ”
Hans
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Brasschaat: geëvalueerd met 4.97 door 126 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Brasschaat, tuinaanleg Brasschaat, terras aanleggen Brasschaat, tuinaannemer Brasschaat, omheining plaatsen Brasschaat, tuin werken Brasschaat, werken in de tuin Brasschaat, tuinontwerp Brasschaat, tuinhulp lage prijs Brasschaat, tuinarchitect Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinwerken in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie tuinwerken in Brasschaat

Sleuf graven - Tak verwijderen (2) - Tuin afwerken, nu groot deel omgespit . - Tak verwijderen - Plaatsen van terrastegels - Trampoline ingraven - Terras leggen - Aanleg terras - Aanleg terras en beplanting - Tuinieren - Zware tuinwerken - Leiboom constructies en (houten) poort oprit - Plaatsen tuinafsluiting in tennisdraad 15 meter - Terras aanleggen met vietnamese blauwsteen - Trampoline ingraven - Haag verwijderen en klimop en plaatsen panelen - gazon deels vernieuwen - boom verwijderen - Terras aanleggen - onderhoud tuin - Gras omspitten en nieuw gras zaaien - Tuinwerken (onkruid verwijderen, hagen snoeien, takken verwijderen)) - Wortelremmer bamboe plaatsen - Heraanleggen gazon - Helpen tuin te onderhouden - tuin aanleg, spitten, gazon, zwarge grond - verwijderen conifeer en conifeerstam - Egaliseren en opnieuw zaaien van tuin - Onderhoud tuin september 2018 - Prijsindicatie plaatsen schutting - aanleg villatuin - Pad tegen huis opfrissen, wieden, ... - Verwijderen bamboo wortels - Onkruid wieden omheen het huis - Aanleggen kleine gazon +/- 80m² - Onderhoud zwembad - jaarlijkse snoei van 4 m hoge conifeer, 30 m lang, 1.5 m breed. - klinkers leggen + houten constructie over terras
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden