tuinwerken Brasschaat

Tuinwerken Brasschaat: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Brasschaat

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (49 reviews)
Ik heb zelf een zeer grote tuin en hou er van de handen uit de mouwen te steken. Ik heb alle materialen zelf ter beschikking en kan dus elke klus aan. Ook zwaar fysiek werk is voor mij geen probleem.
Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.78/5 (45 reviews)
Alles wat te maken heeft met tuinieren, van grasmaaien tot bomen hakken , bijsnijden voortuinen, buxussen, planten, vijvers, sproeien , proper maken.
Tuinwerken in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
4.94/5 (18 reviews)
Ik volgde de opleiding tuinaannemer en ben dus niet vies van werk. Met veel plezier en enthousiasme zorg ik ervoor dat je tuin er verzorgt bij ligt zoals u dat als klant wens! Heb oog voor detail en hou rekening met de wensen van de klant. Wil u een vakkundige behandeling van je tuin zodat u er ten volle van kan genieten, doe dan zeker beroep op mijn diensten! Vragen, stel ze gerust!
Stefaan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Brecht (2960) - Stefaan
Stefaan
Brecht
5/5 (12 reviews)
Ik beperk me enkel tot het snoeien en vellen van bomen , en het afvoeren van takken en hout. Meestal gaat het om bomen die geen plaats hebben om te vallen en van bovenaf moeten afgebroken worden.
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Je kan op mij rekenen voor de zorgvuldige en professionele aanleg van uw volledige tuin. Grondwerken, (her)aanleg van gazon, borders ontwerpen en aanplanten, ik doe het allemaal. Daarnaast specialiseer ik me in alle houten tuinconstructies, zoals terrassen, tuinhuisjes, carports,... ook op maat.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Werk voor en na af en toe voor een tuinaannemer wanneer er zwaar werk moet gebeuren en ik kan dan spring ik mee in . Zodoende heb ik hier wel achtergrond in
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud , tuin renovatie. We kunnen uw gazon onderhouden ofwel aanleggen . We beschikken over een grote gamma tuin materiallen en over de juiste ervaring . alle wat in de tuin voor u moeilik of te zwaar is we kunnen u graag helpen .
Tuinwerken in Brecht (2960) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (3 reviews)
Ik ben een gedreven persoon en hou van mijn vak. Ik kan goed overweg met kranen, ben zeer goed in het snoeiwerk en opruimen van tuinen zoals verwijderen van hagen en bomen.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Christophe
Christophe
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Ik heb reeds langere tijd ervaring opgedaan in houtklieven & alle bijhorende toestellen i.v.m. deze werkzaamheden. Ik zaag boomstammen op een veilige manier in de juiste opgegeven maten en verwerk deze naar de wens van de klant tot gebruiksklaar brandhout van gevelde / omgewaaide bomen & stapelhout. Vellen behoort ook tot de mogelijkheden.
Tuinwerken in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben jonas 29j, ben de partner van brenda ik ben tuinman als bijberoep. kan zelf mijn uren regelen. kan binnen de 3 dagen langskomen om de job uit te voeren. Zelf heb ik allemaal het nodige matteriaal om uw tuin op te knappen. Zware werken zijn zeker geen probleem!. Als je wil gebruik maken van mijn diensten aarzel dan niet om mij te contacteren. Hopenlijk tot snel Grt jonas
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Het tuinbouwbedrijf van mijn stiefvader, de Latijnse plantennamen, zijn kennis...het werd ons met de paplepel meegegeven. Wat keek hij ontgoocheld toen ik zelfstandige schilder werd, en hoe klaarde zijn gezocht weer op wanneer hij zag dat in de zomer, ik toch ook vooral bezig ben met tuinaanleg
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Wilt u graag gazon aanleggen of bomen snoeien , haag snoeien of iets haksellen ik kan u graag helpen . Ook uitvoeren van afval met dubbelas aanhangwagen .
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Tuinwerken groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb veel ervaring met zware tuinwerken: Verwijderen van planten, rooien van bomen, klieven,... Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval worden afgevoerd.
Tuinwerken in Brecht (2960) - Louis
Louis
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ervaring in de bosbouw, vellen, snoeien, aantekenen, klein zagen, klieven en stapelen. Ook heb ik geholpen bij het aanleggen van 2 tuinen bij veienden en die bij mij thuis heb ik ook zelf gedaan.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Alles wat betreft tuin, dus ook grotere en zwaardere klussen, zoals bomen vellen, graafwerken met of zonder machine, opritten alsook werken met minitractor zoals hakselen, ploegen frezen en egaliseren met rotor eg. Bel me gerust voor extra Info!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Brasschaat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Brasschaat: geëvalueerd met 4.98 door 151 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Brasschaat, tuinaanleg Brasschaat, terras aanleggen Brasschaat, tuinaannemer Brasschaat, omheining plaatsen Brasschaat, tuin werken Brasschaat, werken in de tuin Brasschaat, tuinontwerp Brasschaat, tuinhulp lage prijs Brasschaat, tuinarchitect Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Brasschaat

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden