klusser Rollegem-kapelle

Ontdek talentvolle klussers in Rollegem-kapelle

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Rollegem-kapelle

Klussen in Izegem (8870) - Stefaan
Stefaan
Izegem
5/5 (9 reviews)
Ik ben actief in de bouw, kan goed overweg met alles ivm centrale verwarming, sanitair. Ook tuinieren is een hobby die ik graag uitoefen. Ik beschik over een lichte vracht Peugeot Partner dus kleine verhuizingen zijn ook steeds mogelijk.
Klussen in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Hallo iedereen! Ik ben Yoenes en ben graag een doe-het-zelver. Ik ben een enorme 'pietje-precies'. Ik ben 22 jaar en ben nog student te hogeschool VIVES. Mekaniek is mijn passie. Elektriciteit is basis. M.a.w. , ik kan een stopcontact herstellen of vernieuwen, een lamp hangen (aansluiten), schakelaars monteren voor verlichting. (Geen domotica). En nog veel meer. Wilt u meer info? Contacteer me.
Klussen in Gullegem (8560) - Johan
Johan
Gullegem
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Johan al heel lang klus ik thuis zelf. Van elektriciteit tot loodgieterij, plaatsen van gyprocwanden, schilderwerken of kleine tuinwerken. Steeds oog voor detail en stipte afspraken zijn mijn grootste troeven.
Klussen in Emelgem (8870) - Gregory
Gregory
Emelgem
4.67/5 (3 reviews)
Hallo Ik ben wonend te Roeselare. Ik werk in 2 shiften waardoor ik van maandag tem zaterdag tussen 15u en 18u, woensdag middag vanaf 15.30u en zondag gans de dag vrij ben. Ik verplaats me per fiets of met de auto. Huis, tuin en elektrische klusjes zijn me niet vreemd. Heb A2 diploma en ben graag helpende hand van boodschappen tot onderhoudklussen .. Mvg Gregory
Klussen in Wevelgem (8560) - Jurgen
Jurgen
Wevelgem
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Jurgen, 34jaar en woonachtig te Gullegem. Beroepsmatig ben ik leerkracht houtbewerking. Graag bied ik mijn diensten aan om klussen in en rond je huis te doen. Dit van het plaatsen van vloeren en wanden tot het vervaardigen van meubels. Nood aan een fijne werker, geef dan zeker een seintje! Tot snel
Klussen in Ledegem (8880) - Kevin
Kevin
Ledegem
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Kevin, 31j en electricien na mijn werkuren. Ik werk als sales in Legrand / Bticino. Ik kan makkelijk mijn avonden en mijn weekends indelen om te klussen. Door mijn hoofdberoep bij een producent van elektrisch materiaal en door de vele klussen breng ik graag kennis en ervaring mee tot in uw woning. Hopelijk tot binnenkort.
Klussen in Moorslede (8890) - Krist
Krist Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Krist. Jaren geleden bouwde ik eigenhandig mijn huis. 'k Heb toen zot veel ervaring opgedaan in metselwerken, vloeren, schrijnwerk, sanitaire- en elektrische installatie, terras-en tuinaanleg, tuinhuisjes ontwerpen en bouwen... Zoek je extra handen voor constructie-, decoratie- of installatiewerk om en rond het huis? Ik heb er 2 beschikbaar!
Klussen in Izegem (8870) - Melvin
Melvin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een alleen staande vader van 2 en ik werk als zelfstandige in onder aanneming voor proximus maar ik zit te vaak met veel tijd over en daarom heb ik besloten om anderen te kunnen helpen met wat klusjes in huis en tuin. Ik heb reeds een deel van mijn woning zelf verbouwd en denk wel handig te zijn en werk willend.
Klussen in Wevelgem (8560) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
Nieuw
Ik ben Nicolas, een jonge ondernemer die al 10 jaar actief is in de renovatiesector. Op de leeftijd van 18 jaar kocht ik mijn eerste oude woning, die ik van kop tot teen zelf heb verbouwd. Vanaf toen had ik de smaak van het verbouwen te pakken en sindsdien doe ik niets anders meer. Heeft u plannen om te verbouwen ? Groot, klein, in de tuin of binnenshuis…dan bent u bij mij aan het juiste adres.
Klussen in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Kevin. Ik ben industrieel ingenieur. Mijn vriendin en ik hebben sinds een jaar een huis gekocht dat we volledig aan het renoveren zijn. Ik voer alle werken zelf uit aangezien dit mij enorme voldoening schenkt. Naast zeer handig in verbouwen heb ik ook zeer groene vingers en heb ik een certificaat boomkwekerij en tuinaanleg. Groeten,
Klussen in Ledegem (8880) - Steve
Steve
Ledegem
Nieuw
ik ben steve ik ben 43jaar en ik houw van dieren en de natuur. ik kan goed klussen en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. ik ben een eerlijk en rustig iemand en als ik tijd over heb vul ik die tijd graag met werkjes om wat bij te verdienen.
Klussen in Wevelgem (8560) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
Nieuw
Dag allemaal, ik ben stijn. Ik ben 25 jaar. Ik ben zelfstandig in algemene bouw en dak werken afbraak en grondwerken. Ik ben zeer nouwkeurig in mijn werk. Ik heb ook al aantal jaren ervaring. Neem gerust contact op.
Klussen in Ledegem (8880) - Gregory
Gregory
Ledegem
Nieuw
Hallo ik ben Wolfcarius Gregory, ben 29 jaar en opzoek naar een bijverdienste. Ik zelf werk dagdagelijkse in de bouw als dakwerker en plaatsen van zonnepanelen. Ben handig in allerlei dingen dus is voor mij wl handig via deze site hier en zo help ik andere mensen ook in nood.
Klussen in Ledegem (8880) - Arne
Arne
Ledegem
Nieuw
Hallo! Ik ben Arne, student automatisering in Kortrijk. Elektriciteit en computergerelateerde opdrachten zijn mijn passie maar zeker niet het enige die mij interesseert. Ik sta open voor alle soorten jobs, stuur me een berichtje!!
Klussen in Ledegem (8880) - Kenny
Kenny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ledegem
Nieuw
Dag iedereen , Ik ben kenny ,in mijn dagelijks leven ben ik zelfstandig en werk ik vaak in onderaanneming zo ben ik ook veelzijdig aangelegd .anderzijds doe ik in de winterperiode ook standenbouw . U kan bijmij terecht voor al uw renovatiewerken binnen - en buitenhuis .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Rollegem-kapelle

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top initiatief voor mensen die zelf niet zo handig zijn of niet beschikken over het juiste materiaal. ”
Michiel
“ Goede app, gebruiksvriendelijk en handig om je klus te beschrijven en dat je zelf contact hebt met de klusser. ”
Petrus
“ Ring Twice is een belangrijke dienst die op een voordelige manier klanten en vakmensen samenbrengt. ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Rollegem-kapelle: geëvalueerd met 4.96 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Rollegem-kapelle, klussen in huis Rollegem-kapelle, klusjes gezocht Rollegem-kapelle, karweien Rollegem-kapelle,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden