klusser Nijlen

Ontdek talentvolle klussers in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Nijlen

Klussen in Nijlen (2560) - Wesley
Wesley
Nijlen
4.98/5 (61 reviews)
hallo mijn naam is wesley en ik zou graag wat bijverdienen; vooral in kleine tuin en kluswerken. heb eigen gereedschap en wagen plus aanhangwagen dus ben wel mobiel. ik heb zelf in de jeugdwerking gezeten.
Klussen in Nijlen (2560) - Jan
Jan
Nijlen
4.92/5 (12 reviews)
Hey daar, men naam is Jan. Ik ben een actieve gepensioneerde. Ik verbouwde reeds verschillende huizen in men leven waardoor ik wel van een heleboel markten thuis ben. In men zetel zitten is niets voor mij dus kan je wat hulp gebruiken dan ben ik je man.
Klussen in Nijlen (2560) - Robin
Robin
Nijlen
4.67/5 (6 reviews)
Dag allen , ik ben robin in mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met renovatiewerken voornamelijk schilderwerken en sanitaire zaken zoals een kraan vervangen of een wc plaatsen , Naast renovatie ben ik ook pasioneem bezig met tuinaanleg en onderhouden ook hiervoor heb ik demeeste materialen om uw tuin in orde te zetten en te houden Mvg robin
Klussen in Nijlen (2560) - Stefan
Stefan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Stefan De Kastentovenaar en ik ben al vele jaren actief in de bouw bezig als binnen schrijnwerker met name keukens, badkamers en mdf omkastingen. Door samen te werken met de klant tijdens de werken is er een zeer sterke onderlinge communicatie en wordt er bespaard op werkuren. Hierdoor worden nooit definitieve prijsoffertes gegeven maar per uur.
Klussen in Nijlen (2560) - Johan
Johan
Nijlen
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal. Ik ben Johan. Ik werk voltijds in een wachtsysteem . Daardoor heb ik nog veel tijd . Mijn bijverdienste is schilderen. Ik werk netjes en verzorgd. Bij wie moet ik komen schilderen. met vriendelijke groet Johan
Klussen in Nijlen (2560) - Gunter
Gunter
Nijlen
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Gunter zou graag wat bij verdienen heb al ruim 25jaar ervaring als schilder kan onwel nog wat ander klusjes zoals wat schrijnwerkerij hoop hiermee jullie van dienst te kunnen zijn
Klussen in Nijlen (2560) - Deborah
Deborah
Nijlen
5/5 (3 reviews)
Beste mijn naam is Deborah en ik ben 24 jaar, ik woon in de omgeving van Antwerpen. Samen met mijn vriend willen wij mensen helpen met allerlei klusjes /klussen op verschillende gebieden. Mijn vriend is erg handig met klussen in huis, met hout en nog veel meer, Ik zelf vind het leuk om kinderen te passen en ben handig met huishoudelijk werk en nog veel meer. Wij helpen u met veel plezier.
Klussen in Nijlen (2560) - Rudi
Rudi
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Rudi en woon in Nijlen. Ik werk al 32 jaar als bediende in de dienstensector. Daarbuiten heb ik vooral groene vingers en werk ik graag met hout. Zoekt u iemand die uw tuin wenst te onderhouden, of hebt u een tuinhuis gekocht en zoekt u iemand die wil meehelpen het in elkaar te steken ben ik de geschikte persoon. Werken met hout is mijn passie.
Klussen in Nijlen (2560) - Thijs
Thijs
Nijlen
4.0/5 (1 reviews)
hallo Ik ben thijs ik ben 21 jaar en werk in een doe het zelfzaak. Ik ben een klusser en ben graag bezig met met dingen te creeëren van een valse muur tot een inloop kast. Als er karweien zijn groot of klein kan u me contacteren en ben ik zeker geïntreseerd.
Klussen in Nijlen (2560) - B.
B.
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen. Alvast bedankt om mijn profiel te bekijken. Mijn naam is Ben. Ik doe Elektriciteitswerken ( verlichting, led, herstellingen, verdeelkasten & aarding) en door mijn" groene vingers" schrikken tuinwerken me zeker niet af. Alvast bedankt.Groeten en tot snel
Klussen in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nijlen
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Bart, 23 jaar en heb een passie voor techniek én informatica. Ik ben databasebeheerder geweest en kan professionele websites maken. Voor bijlessen of informaticaproblemen kan u me steeds contacteren. Ook voor technische zaken (vb. klusjes) kan je beroep op me doen. Ik ben 3talig (fr-nl-en) en geboren en getogen in Vlaanderen.
Klussen in Nijlen (2560) - Maarten
Maarten
Nijlen
Nieuw
Beste Ik ben Maarten, een handige harry.. In mijn beroepsleven werk ik als freelance technieker/ theatermaker en decorbouwer voor opera en theaters. Ook heb ik een diploma electriciteit op zak (de basis )Lassen, metaalbewerking, hout, electriciteit, sanitair zijn geen vreemden voor mij.. Of, heb je iemand nodig voor het verhuizen, in de tuin, hulp bij events... dat doe ik met veel plezier
Klussen in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik ben woonachtig te 2560 Kessel. Ik houd me bezig met verschillende zaken waaronder tuinieren, illustreren, webdesign, houtbewerking, klussen, etc. Ik kan u dan ook met meerdere zaken bijstaan als je dat wenst.
Klussen in Nijlen (2560) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
Hey ik ben koen, zelfstandig elektricien. We doen alle elektriciteitswerken en kleine klussen voor : Nieuwbouw, renovatie , elektrisch schema opstellen, ventilatie, keuring ventilatie, Plaatsen van verdichting, woning in orde brengen na nagatief keuringsverslag. tot binnekort mvg koen
Klussen in Nijlen (2560) - Jimmy
Jimmy
Nijlen
Nieuw
Hallo, mijn naam is Jimmy, 35 jaar jong en een beetje een manusje van alles. Ik ben werkzaam als onderhoudstechnieker bij een farmaceutisch bedrijf en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb ook een eigen bestelwagen dus ik kan ook vervoer doen voor u.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heb 2 personen gehad die geannuleerd hebben,de ene wou zonder ring twice werken en de ander had plots rugproblemen(jonge gast) dus 2x voor niets 40 km gereden ”
Benjamin
“ Positieve ervaring met Ring Twice. De dienstverlening en alles wat eraan vooraf ging was uitstekend. ”
Koenraad
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Nijlen: geëvalueerd met 4.86 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Nijlen, klussen in huis Nijlen, klusjes gezocht Nijlen, karweien Nijlen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden