klusser Tervuren

Ontdek talentvolle klussers in Tervuren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Tervuren

Alexandros is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.82/5 (113 reviews)
Hallo ,i speak English ik heb kennis opgebouwrd door 20 jaar ervaring door de jaren heen heb ik genoten van het sleutelen aan gereedschap en het doen van diverse tuin- en huishoudelijk werk vele malen gaf ik oplossingen voor problemen van vele jaren ik ben een ambitieus en hardwerkend persoon, vooral eerlijk als ik een project zie, is het alsof ik een eigen project en mijn gezin start
Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Elsene (1050) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
4.91/5 (87 reviews)
hey Ik ben elektricien van beroep, u kan bij terecht voor elektriciteitswerken, renovatie, bijplaatsing, depannage, elektrische schema's, in orde zetten keuring. Ophaling van grof vuil en afbraakwerken Doe ook verwarming en loodgieterij Tot binnenkort
Klussen in Diegem (1831) - Salah
Salah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
4.98/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben een erkende verwarmingstechnieker die al jaren actief is in de verwarming, sanitairsector. De laatste jaren ben ik als Technieker op de baan dit houdt in, het verhelpen van storingen en het onderhouden van verwarmingsketels op gas of stookolie. Na mijn werkuren ben ik vrij voor alle dienstverleningen ivm sanitair, verwarming.
Klussen in Brussel (1000) - Juan manuel
Juan manuel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussel
4.79/5 (48 reviews)
Hallo ik ben Manuel, Ik woon in Brussel. Ben lasser van Beroep. Ben zeer goed in elektriciteit plannen plus installatie. Loodgieterij. Chauffage installeren en repareren. Houtbewerking. Tegels en parket aanleggen. Ik heb voor alles een oplossing
Klussen in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Kasten in elkaar steken. Opruimwerken. Afbraakwerken. Tuin opruimen. Gras afmaaien. Etc... Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Klussen in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Jean philippe
Jean philippe
Sint-lambrechts-woluwe
4.97/5 (29 reviews)
Ik ben meer dan 40 jaar elektricien geweest. Ik kan je verder helpen met: - Kleine elektriciteitswerken zoals het vervangen en bijplaatsen van lampen en stopcontacten - Het conform maken van je elektrische installatie voor de keuring - Het uittekenen van situatie- en een draadschema 's voor de keuring - Het leggen van kleine netwerken - Het oplossen van kleine loodgieterij problemen - ... Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik jou kan helpen.
Klussen in Sint-joris-weert (3051) - Konstantin
Konstantin
Sint-joris-weert
5/5 (18 reviews)
Geachte, Bent u op zoek naar een comfortabele Harry, iemand die veel werkt, onafhankelijk kan werken en goed op de hoogte is van elektriciteit? Dan zou ik mezelf willen presenteren als de juiste kandidaat. Afwerken en alle kleine en grote dingen in en rond het huis ... dit is helemaal mijn zaak. Ik heb hier al de nodige ervaring mee gecreëerd. Ik spreek een beetje Nederlands.
Klussen in Kortenberg (3070) - Gl
Gl
Kortenberg
4.78/5 (18 reviews)
Hallo, Ik ben jong en steek graag de handen uit de mouwen zoekt u een lasser of iemand die u meubels in elkaar komt steken of wild u iets laten schilderen geen probleem ik kan het allemaal. Hopelijk ontmoeten we elkaar spoedig.
Klussen in Overijse (3090) - Roger
Roger
Overijse
5/5 (15 reviews)
Ik ben gepensioneerd en heb de tijd om met schilderen en kleine klusjes mensen te helpen die het zelf niet zien zitten. Ik beschik over een wagen, enig basismateriaal en wil voornamelijk mensen op een correcte manier bijstaan. Groetjes. Roger.
Klussen in Oud-heverlee (3050) - Emelie
Emelie
Oud-heverlee
5/5 (15 reviews)
Hallo ik ben Emelie, ik ben 23 jaar ! Ik sta voor alles open van honden uitlaten tot verhuis van meubels, tuin onderhoud... ik woon in oud- heverlee maar heb mijn eigen vervoer dus afstand maakt niet uit. Ook kan ik goed met kinderen overweg zelf heb ik een zoontje van 7 jaar ! En met dieren ben ik ook goed heb 3 honden 2 katten en een konijn. Ben ook niet bang om mij vuil te maken.
Klussen in Wezembeek-oppem (1970) - Ali
Ali
Wezembeek-oppem
4.7/5 (10 reviews)
Dag allemaal ,ik ben ali een jonge arbeider uit Wezembeek oppem .ik ben 36 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrij tijd ik heb heel ervaring in een bouw sector en renovatie Schilderen Pleisterwerk Tegelen Laminaat Vals plafond Cementeren
Klussen in Kortenberg (3070) - Jose carmen
Jose carmen
Kortenberg
5/5 (10 reviews)
Goedendag. Ik ben José, woon tussen Leuven en Brussel en heb ervaring in het herstellen van elektrische apparaten. Mijn specialiteit is herstel en onderhoud van volautomatische koffiemachines, maar ik kan ook andere toestellen herstellen, zoals televisies. Ook voor klusjes zoals een waterkraan vervangen, tuin onderhouden of een stopcontact herstellen, kan je een beroep op me doen. Tot binnenkort.
Klussen in Wezembeek-oppem (1970) - Shahram
Shahram
Wezembeek-oppem
4.78/5 (9 reviews)
Dag allemaal, ik ben Shahram 42 jaar oud uit wezembeek-oppem. Ik wil wat centjes verdienen in mijn vrije tijd. Ik heb heel veel ervaringen met het renoveren en alles die te maken heeft met bouwwerken. Ik werk nauwkeurig en professioneel. Ik praat Nederlands.
Klussen in Etterbeek (1040) - Antonio
Antonio
Etterbeek
5/5 (7 reviews)
Bonjour, je m'appelle Antonio, 33 ans, independant d'Etterbeek. Je suis formé en plomberie et électricité et adore entreprendre des renovations (photos dispos pour vous donner confiance en mes capacités).Je propose mes services pour des travaux de carrelage,pose de parquet,peinture et renovations diverses. Si vous cherchez quelqu'un de conscientieux aimant le travail bien fait, contactez-moi!
Klussen in Huldenberg (3040) - Lieven
Lieven
Huldenberg
4.83/5 (6 reviews)
Vorig jaar (2017) heb ik mijn 15 jarige carrière in informatica afgesloten om beroepsbrandweer man te worden. Gezien mijn nieuwe werkregime heb ik wat tijd om me nog bezig te houden met informatica en kan ik zo mijn vaardigheden onderhouden. Ik streef steeds naar de meest adequate oplossing voor een probleem waarmee de klant het best geholpen is.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Tervuren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Tervuren: geëvalueerd met 4.91 door 535 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Tervuren, klussen in huis Tervuren, klusjes gezocht Tervuren, karweien Tervuren,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden