klusser Kapellen

Ontdek talentvolle klussers in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Kapellen

Klussen in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.97/5 (175 reviews)
Hallo ik ben Ronny en ben in pensioen! Ben ervaren bouwvakker met VCA 2 attest en de laatste jaren bij een renovatiebedrijf gewerkt! Veel geklust tijdens mijn loopbaan, en in ons huis zelf veel geklust! Ik wil je graag helpen met schilderen- behangen, allerlei klussen, kleine herstellingen aan woningen! ea. Wat Ik niet kan begin ik ook niet aan! Zie mijn evaluaties van vorige klussen!
Klussen in Kapellen (2950) - Luc
Luc
Kapellen
4.96/5 (23 reviews)
Hoi,mijn naam is luc, Ik ben dagelijks werkzaam als leidinggevende van een technischedienst. Hier lossen we dagelijks alle problemen op en doen dan de nodige herstellingen. Het werken aan elektrische installaties Is geen probleem voor mij
Klussen in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (16 reviews)
Ik ben een handige zelfstandige tuinman en duizendpoot, ik beschik over 2 bestelwagens en 2 aanhangwagens wat dus handig is om grotere en meerdere spullen/materialen e.d. te verplaatsen. Stilzitten zit niet in men genen en stiptheid is een grote prioriteit. Ben je op zoek naar iemand om een klus te klaren ben ik de persoon.
Klussen in Kapellen (2950) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (14 reviews)
Herstellingen / plaatsen ramen en deuren en verandas, pergolas en overkappingen vervangen polycarbonaatplaten of onderhoud en herstellingen aan verandas vb lekkages opsporen,kitwerk en kleine klussen schrijnwerkerij an all around
Klussen in Kapellen (2950) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (9 reviews)
Ik ben een al round persoon met 34 jaar ervaring in renovatiewerken,waarvan ik de laatste 17 jaar specifiek probleemgevallen in woningen heb aangepakt ,plafond,deuren,trappen,metselwerk,muur & vloertegels, roofing &chape&arduin & pleisterwerken , lamp,schakelaars,stopcontacten,bad,keukenkraan verplaatsen,bijplaatsen of vervangen ,isolatie werken ,monteren ikea en repareren van kasten, 25€/uur
Klussen in Kapellen (2950) - Koen
Koen
Kapellen
5/5 (8 reviews)
Ik werk als Project Manager bij een industrieel bedrijf in de Antwerpse haven (Linkeroever). Vanuit deze functie ben ik het gewend om mensen en bedrijven te adviseren en opdrachten te coördineren. Soms steek ik zelf nog graag eens de handen uit de mouwen en heb een ruime ervaring bij diverse nieuwbouw en renovatie projecten. Dat ik daar nog een kleine cent aan kan overhouden is mooi mee genomen.
Klussen in Kapellen (2950) - Ronald
Ronald
Kapellen
4.4/5 (5 reviews)
Dag beste mensen, niettegenstaande ik met pensioen ben, blijf ik toch nog graag actief en ontmoet ik ook graag nog nieuwe mensen die ik met kleine klussen of grotere verbouwingen in huis en tuin nog kan helpen.
Klussen in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Voor al uw klussen binnen en buitenshuis mag u me altijd contacteren. Kleine renovaties, aanleg van terrassen en tuinen en het onderhoud hiervan. Reinigingswerken, schilderwerken, schrijnwerk, afvoer van sloop en tuinafval, plaatsing van keukens, sloop en afbraakwerken en nog meer. Mvg Kevin.
Klussen in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Bonjour à tous , moi c’est David. Je suis étudiant en électricité. J’ai 18 ans et j’aimerais gagner de l’argent pendant mon temps libre. Je suis quelqu’un de motivé et très consciencieux dans mon travail. Personnellement j’ai l’expérience dans le bâtiment, électricité, service de table . Bien à vous !
Klussen in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Heykes ik heb ervaring als chauffeur,klusjesman,metaalconstructies ,ik kan elke avond werken in de week en zaterdag gaat ook zit momenteel in een scheiding en kan het goed gebruiken heb zelf vervoer rijbewijs b vorklift attest .mvg R
Klussen in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een vertrouwbare person , Ik ben stip en klanvriendelijk. Ik heb ervaring in verschillende soorten werk. Ik kan u graag helpen met tuinwerk en nog andere werk rondom huis. Ik heb veel gereedschappen en zeker de goede inspiratie .
Klussen in Kapellen (2950) - Daniel
Daniel
Kapellen
Nieuw
Ik ben Daniel, heb gewerkt als projectingenieur en heb ervaring in het renoveren van woningen . Vanaf 2018 verdien ik graag een centje bij met het uitvoeren van kleine klussen waarin grotere ondernemers niet geïnteresseerd zijn. Blijken de klussen/renovaties omvangrijker ben ik beschikbaar voor advies. Naast klusjes ben ik ook geïnteresseerd in vervoer (rijbewijs BE)
Klussen in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik sta in het onderwijs en heb af en toe wat meer extra tijd(1 vrije dag in de week en schoolvakanties). Het liefste doe ik schilderwerken, vloerbekleding, meubels in elkaar steken, van alles en nog wat omhoog hangen, tuinieren,...
Klussen in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Maxim. Mijn hoofdberoep is boekhouder en heb nog wat vrije tijd over in het weekend. Op deze manier hoop ik iets bij te verdienen en mensen te helpen bij kleine klusjes allerhande. Hopelijk tot binnenkort !
Klussen in Kapellen (2950) - Roel
Roel
Kapellen
Nieuw
hoi ik ben Roel 44 jaar woon in kapellen en stel mezelf te beschiking voor kleine klusjes : gras afrijden haag snoeien kleine schilderwerken. vervangen van lampen. ontstopingen. hulp bij winkelen en huishouden. in elkaar zetten meubels . of gewoon gezelschap houden
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
“ Geweldige ontdekking ! Al lang op zoek naar een klusjesman voor van alles. Maar deze zijn moeilijk te vinden. Zal ring Twice zeker terug contacteren bij een volgende klus. ”
Andre
“ Efficiënt en ik heb een oplossing gevonden voor iets wat ik al langer zocht. ”
Arkadiusz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Kapellen: geëvalueerd met 4.94 door 261 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Kapellen, klussen in huis Kapellen, klusjes gezocht Kapellen, karweien Kapellen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden