klusser Zwijndrecht

Ontdek talentvolle klussers in Zwijndrecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Zwijndrecht

Klussen in Zwijndrecht (2070) - Olivier
Olivier
Zwijndrecht
4.87/5 (61 reviews)
Ik ben niet technisch opgeleid, maar ik klus wel eens graag. Een laminaat leggen, in de tuin werken, een badkamermeubel installeren, meubels in elkaar steken,... Allerlei klusjes waarvoor geen specialisten nodig zijn. Ik ben werkzoekend en tot ik een voltijds job gevonden heb wil ik graag iets bijverdienen met eenvoudige klusjes.
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Ronald
Ronald
Zwijndrecht
4.96/5 (25 reviews)
Dag allemaal, ik ben Ronny , heb 37 jaar gewerkt als schilder in bijberoep , binnen en buiten , kan ook kleine klusjes doen , nieuwe kraan installeren , verlaagd plafond steken , extra stopcontacten plaatsen of vervangen , heb je een kleine klus , doe dan beroep op mij , groeten
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Jannes
Jannes
Zwijndrecht
5/5 (23 reviews)
Mijn naam is Jannes, ik ben 42 jr. Ik werk halftijds als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Ik hou van variatie op werkvlak, ben handig en heb al wat ervaring in allerlei klussen. Het lijkt me enorm leuk wat extra bij te verdienen door mensen te helpen bij allerlei klussen. Ik heb een ruime auto en aanhangwagen ter beschikking. Ik ben flexibel en hou van een correcte verstandhouding. Groetjes
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
4.95/5 (20 reviews)
Hey, Ik heet Steven en ben 26 jaar. Ik ben ondertussen op verschillende markten thuis van simpele klusjes tot het grotere werk vooral in de branch van de zonneweringen, ramen, deuren, poorten en automatisatie's. Mijn beschikbare rijbewijzen zijn B, BE, C, CE. Twijfel niet om aan mij een vraag te stellen. Waar een wil is, is een weg. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Nawal
Nawal
Zwijndrecht
5/5 (19 reviews)
Beste, Ik ben Nawal , 30 jaar en ik woon in Burcht alleen met mijn zoontje van 4 jaar. Omdat ik een halftijdse job heb vind ik dat ik te veel thuis ben. Ik heb al een job waar ik mensen help aan de telefoon in ziekenhuizen. Van nature help ik graag mensen al is dat boodschappen dragen tot een luisterende oor geven. In deze moeilijke tijd wil ik toch de liefde voor de gemeentschap laten terugkeren.
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Sytse
Sytse Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Ik ben Sytse en sta klaar voor al uw kleine klussen en tuin onderhoud. Ik kan u helpen met bijna alles in en rond het huis, ik ben een man van 41 jaar die zijn hele leven al klussen uitvoert en zal u altijd naar eerlijkheid adviseren of die gedaan kunnen worden.
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Karel
Karel
Zwijndrecht
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben gepensioneerd zelfstandige, 69 jaar, ik heb gewerkt als geluidstechnicus, DJ, podium- en decorbouwer. Zeilen is mijn grote passie, en het liefst werk ik aan plezierjachten. Ik beschik over een eigen werkplaatsje, zowel hout- als metaalwerk, herstel en(laswerk kan ook) electro-mechanica . Ik heb ook een kleine bestelwagen(Peugeot Partner) Kortom als U op zoek bent naar een Handige Harry..
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Edward
Edward
Zwijndrecht
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben Eddy, 71 jaar jong, maar zeer vlot en gezond en nog jong uitziende. Ik wens kleine klusjes te doen in huis en in de tuin, hagen scheren, gazon afrijden, onkruid wieden. Hulp bij de grote kuis in huis, gordijnen en overgordijnen hangen, gaatjes boren om bepaalde zaken op te hangen, enz. Ik ben een eerlijke en correcte man en ik ben een pietje precies! Graag tot binnenkort. Eddy
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Ronja
Ronja
Zwijndrecht
5/5 (2 reviews)
Hoi allemaal, Ik ben Ronja een jonge werkster uit Melsele. Ik ben 20 jaar jong, & altijd wel gemotiveerd om een centje bij te verdienen. Zelfs heb ik al genoeg ervaring mogen opdoen om te Schilderen, schoonmaken & strijken, ook ben ik graag bezig met kindjes & heb dus ook al ervaring mogen opdoen in een créche. verder ben ik zeer flexible, vertrouwbaar, & zeer gemotiveerd. U kunt mij contacteren
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Sari
Sari Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (2 reviews)
Dag iedereen! Als zelfstandige, bieden wij met onze eigen materiaal en verschillende handige collega's opkuisen en opruimen in bouwwerven aan. Voor meer info neem gerust contact met mij op. Bedankt, hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Carine
Carine
Zwijndrecht
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, van opleiding ben ik licentiate wiskunde met aggregaat. Na 30 jaar in ICT werk ik nu in een WZC. Privé geef ik bijles - vooral in wiskunde dan - maar ik ben ook wel sterk in talen. Thuis en bij mijn mama zorg ik voor behangen en/of fris geverfde muren. Kastjes (cfr. iKEA) kastjes in elkaar steken vind ik ook heel leuk. Ik heb altijd honden gehad, dus een fikse wandeling met plezier.
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (1 reviews)
Na een carrière van 20 j in het onderwijs als leraar muzische vorming nam ik in 2019 het besluit om zelfstandige klusjesman/tuinman te worden. Ik verbouwde mijn eigen huizen en ging veel vrienden en familie helpen, waardoor ik veel ervaring opdeed. Ondertussen ben ik in het bezit van heel wat professioneel materiaal om optimaal te kunnen werken. Ik geniet van het contact met de klanten.
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Robbe
Robbe
Zwijndrecht
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Robbe en ik ben 29 jaar. Ik werk overdag fulltime, maar ben beschikbaar om jou te komen helpen in het klussen waar nodig. Liefst dus in de avond of weekends. Kasten helpen in elkaar steken? Algemene kluswerken? Ook elektriciteitswerken zijn mogelijk. (elektricien van beroep)
Klussen in Zwijndrecht (2070) - David
David
Zwijndrecht
Nieuw
Ik ben David, 31 jaar oud, een klusjesman met een wagen en bereidt om wat extra te verdienen buiten mijn werkuren. Eender welke klus buiten loodgieterwerk want daar heb ik geen gerief voor. Zelfs mensen of goederen vervoeren, met honden gaan wandelen of schoonmaken. Mag alles komen! =)
Klussen in Zwijndrecht (2070) - Paul
Paul
Zwijndrecht
Nieuw
Geachte ik ben Paul 44 jaar wegens covid 19 omstandigheden ben ik enkele maanden tijdelijk werkloos vanwege dit ben ik op zoek naar iets extra waarvoor dank ben normaal ook van beroep daar ik ook graag op de baan ben daardoor deze sollicitatie dank u
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Zwijndrecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Zwijndrecht: geëvalueerd met 4.92 door 178 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Zwijndrecht, klussen in huis Zwijndrecht, klusjes gezocht Zwijndrecht, karweien Zwijndrecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden