klusser Zaventem

Ontdek talentvolle klussers in Zaventem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Zaventem

Alexandros is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.82/5 (113 reviews)
Hallo ,i speak English ik heb kennis opgebouwrd door 20 jaar ervaring door de jaren heen heb ik genoten van het sleutelen aan gereedschap en het doen van diverse tuin- en huishoudelijk werk vele malen gaf ik oplossingen voor problemen van vele jaren ik ben een ambitieus en hardwerkend persoon, vooral eerlijk als ik een project zie, is het alsof ik een eigen project en mijn gezin start
Klussen in Diegem (1831) - Salah
Salah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
4.98/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben een erkende verwarmingstechnieker die al jaren actief is in de verwarming, sanitairsector. De laatste jaren ben ik als Technieker op de baan dit houdt in, het verhelpen van storingen en het onderhouden van verwarmingsketels op gas of stookolie. Na mijn werkuren ben ik vrij voor alle dienstverleningen ivm sanitair, verwarming.
Klussen in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Kasten in elkaar steken. Opruimwerken. Afbraakwerken. Tuin opruimen. Gras afmaaien. Etc... Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Klussen in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Jean philippe
Jean philippe
Sint-lambrechts-woluwe
4.97/5 (29 reviews)
Ik ben meer dan 40 jaar elektricien geweest. Ik kan je verder helpen met: - Kleine elektriciteitswerken zoals het vervangen en bijplaatsen van lampen en stopcontacten - Het conform maken van je elektrische installatie voor de keuring - Het uittekenen van situatie- en een draadschema 's voor de keuring - Het leggen van kleine netwerken - Het oplossen van kleine loodgieterij problemen - ... Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik jou kan helpen.
Klussen in Kortenberg (3070) - Gl
Gl
Kortenberg
4.78/5 (18 reviews)
Hallo, Ik ben jong en steek graag de handen uit de mouwen zoekt u een lasser of iemand die u meubels in elkaar komt steken of wild u iets laten schilderen geen probleem ik kan het allemaal. Hopelijk ontmoeten we elkaar spoedig.
Klussen in Machelen (1830) - Sven
Sven
Machelen
5/5 (17 reviews)
jonge dynamische all round technieker op zoek naar net dat beetje meer. overdag all round klusjesman voor Atalian. van tuin tot kleine elektriciteit. heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet contact met me op te nemen.
Klussen in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Als beroep IT’er in Antwerpen. Daarnaast recent zelfstandige in bijberoep geworden. Je kan bij mij terecht voor uw IT vragen en problemen , plaatsing van zonnepanelen, problemen met sanitair of elektriciteit
Klussen in Wezembeek-oppem (1970) - Ali
Ali
Wezembeek-oppem
4.7/5 (10 reviews)
Dag allemaal ,ik ben ali een jonge arbeider uit Wezembeek oppem .ik ben 36 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrij tijd ik heb heel ervaring in een bouw sector en renovatie Schilderen Pleisterwerk Tegelen Laminaat Vals plafond Cementeren
Klussen in Kortenberg (3070) - Jose carmen
Jose carmen
Kortenberg
5/5 (10 reviews)
Goedendag. Ik ben José, woon tussen Leuven en Brussel en heb ervaring in het herstellen van elektrische apparaten. Mijn specialiteit is herstel en onderhoud van volautomatische koffiemachines, maar ik kan ook andere toestellen herstellen, zoals televisies. Ook voor klusjes zoals een waterkraan vervangen, tuin onderhouden of een stopcontact herstellen, kan je een beroep op me doen. Tot binnenkort.
Klussen in Wezembeek-oppem (1970) - Shahram
Shahram
Wezembeek-oppem
4.78/5 (9 reviews)
Dag allemaal, ik ben Shahram 42 jaar oud uit wezembeek-oppem. Ik wil wat centjes verdienen in mijn vrije tijd. Ik heb heel veel ervaringen met het renoveren en alles die te maken heeft met bouwwerken. Ik werk nauwkeurig en professioneel. Ik praat Nederlands.
Klussen in Machelen (1830) - Matthieu
Matthieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.89/5 (9 reviews)
Bonjour je suis Matthieu. J'ai 17 ans. Je travaille beaucoup dans les jardins en tant qu'étudiant et c'est aussi ma passion . J'adore travaille dans le batiment, j'y fait de tout! Je suis en la plus part de cas très pratique!
Klussen in Melsbroek (1820) - Arne
Arne
Melsbroek
4.5/5 (6 reviews)
Hallo! Mijn naam is Arne, ik ben 21 jaar. Ik hebben kennis van schrijnwerk, dakwerk en loodgieterij. Ik ben enorm leergierig en zou elke dag nog dingen willen bijleren, ook help ik graag mensen, met of zonder nood. Aarzel niet om mij te contacteren voor uw klusjes.
Klussen in Steenokkerzeel (1820) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.8/5 (5 reviews)
Wij hebben een interventieploeg + we kunnen snel schakelen. Een team van 10 geëngageerde vakmannen (schilders, houtbewerking, lassers, stukadoors, loodgieters, elektriciens en nog veel meer) met degelijk materiaal die graag helpen bij klussen die niemand wil doen. Frans, Nederlands en Engels sprekend eigen personeel.
Klussen in Machelen (1830) - Antoine
Antoine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben Antoine, 21 jaar, student industrieel ingenieur elektromechanica en ben graag bezig met allerlei klusjes zoals dingen herstellen. Mijn opleiding biedt hiervoor een stevige basis op vlak van techniek en wetenschap. Ik ben een harde werker met een perfectionistische kant.
Klussen in Diegem (1831) - Kamil
Kamil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben 38 jaar oud ook zelfstandig in bijberoep zoals electricien (hoofdberoep). ik kan nog heel vele dingen doen in bouw ervaring van 15 jaar in bouw sector, hoort nog wel loodgieterij en kleine klusjeswerken. Mijn principe is vertrouwbaar, correct en nauwkeurig werken afgewerkt is. Hopelijk tot binnenkort!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Zaventem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Zaventem: geëvalueerd met 4.9 door 354 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Zaventem, klussen in huis Zaventem, klusjes gezocht Zaventem, karweien Zaventem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden