klusser Willebroek

Ontdek talentvolle klussers in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Willebroek

Klussen in Willebroek (2830) - Rachid
Rachid
Willebroek
4.93/5 (121 reviews)
Hulp nodig? Ik ben elektricien en sta klaar voor jullie probleem. Wat doe ik allemaal? Aansluiten van ; -Stopcontacten en schakelaars -verlichting -thermostaat cv -probleem opzoeken Ik beschik over tal van gereedschappen en vervoer voor verschillende klusjes. -Ontstoppen van afvoer leidingen -tegel werken -Sanitair -Aanhangwagen (2,5mop 1,3m) Voor afvoer of verhuis
Klussen in Willebroek (2830) - Jan
Jan
Willebroek
4.96/5 (107 reviews)
Hallo ,mijn naam is Jan en ben 61 jaar. Ik ben nu een gepensioneerde elektricien altijd actief bezig geweest in laag en hoogspanning installaties. Ik heb nu heel wat vrije tijd .Ik wil deze nuttig besteden ,en hoop op deze manier heel wat bij te verdienen en mensen te helpen .Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden ,om kleine klusjes op te knappen
Ahmed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
4.97/5 (99 reviews)
Beste ik ben een jongeman van 34 jaar werk voor een koerierbedrijf als chauffeur met rijbewijs b maar wil bij deze nog wat bijverdienen als chauffeur .heb je vb vervoer nodig ,moet je ergens heen of zit je met een verhuis of moet je naar de containerpark dan mag je mij altijd contacteren
Klussen in Willebroek (2830) - Kazim
Kazim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
4.95/5 (41 reviews)
Ik kan alle klusjes werk, tuin onderhoud , schilderen, tegelen,afkitten. Ik heb een camionet en aanhangwagen ter beschikking, ik kan afval of goederen vervoeren. Afbraak,behangen, gyproc werkzaamheden, ramen, rolluik en dakgoot kuisen, ik help u graag verder.
Klussen in Willebroek (2830) - Jan
Jan
Willebroek
5/5 (8 reviews)
Ik ben Jan, ben fervent klusser en doe ook DJ werk. Vooral gyproc plaatsen, gyproc smeren, schilderwerken, renovlies- behang, het leggen van laminaat enz. Mijn DJ werk gaat vooral van sweet 16's,18´s tot verjaardagsfuiven, oudjaarfeestjes, chirofuiven, ...
Klussen in Willebroek (2830) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
5/5 (3 reviews)
Ik ben een zelfstandige, gediplomeerde meubelmaker in bijberoep. Allerhande werken in verband met hout zijn mij niet vreemd: montage van meubels, aanpassen en restauratie van meubels, plaatsen van wanden,... Als zelfstandige beschik ik over het nodige professionele gereedschap en een camionnette.
Klussen in Willebroek (2830) - Kris
Kris
Willebroek
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben een stevige dertiger en wil graag mijn handen uit mijn mouwen steken om u te kunnen helpen. Zelf heb ik al veel ervaring opgedaan bij het isoleren en afwerken van huis en tuin. Ik probeer altijd mijn uiterste best te doen om een zo hoog mogelijke afwerking te bereiken en u tevreden te stellen. Tot binnenkort
Klussen in Willebroek (2830) - Johan
Johan
Willebroek
5/5 (2 reviews)
goedemiddag iedereen , ik ben johan uit willebroek 59 jaar met als opleiding schrijnwerk , ramen deuren en trappen . mijn vader was aannemer en we moesten in onze vrije tijd steeds meehelpen zodoende heb ik wel veel geleerd indertijd , tegels zeten vloeren leggen bezetten metselen vooral pergola s zetten en car ports eigenlijk zo wat van alles . nu ik op pensoein ben heb ik wat tijd over .
Klussen in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik woon in Willebroek. Ik zoek weekendwerk als schilder. Dit kan gaan van het schilderen van uw woning (binnen/buiten) tot het aanpakken van uw tuinhuis, garage of tuinpanelen. Ook glasvezel aanbrengen is geen probleem. Grote hoogtes vermijd ik aangezien ik geen geschikt Hoogtemateriaal heb.
Klussen in Willebroek (2830) - Fredric
Fredric Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Fred. Als zelfstandige gebruik ik al mijn kennis en ervaring om alle soorten renovatie werken uit te voeren. Van kleine tot grote opdrachten en van metselen tot schilderen. En met meer dan 20 jaar ervaring als tuinman heb ik al vele terrassen aangelegd, heggen geschoren en bomen gesnoeid.
Klussen in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Beste mensen,Ik ben Tony en kom uit willebroek , 43 jaar, werk overdag en papa van een studerende dochter en zou langs deze weg na mijn dagjob of weekend mijn diensten aanbieden zo ik een centje kan bijverdienen. Ikzelf heb (werk)ervaring op verschillende vlakken zoals gybroc, schilderwerk,tuin,bomen snoeien en vellen,chauffeur,begeleider,keukenhulp,verhuizer. Ben betrouwbaar,verzorgd en stipt!
Klussen in Willebroek (2830) - Bruno
Bruno
Willebroek
Nieuw
Werk graag buiten . Zowel fijn. Als grof werk . Schilderen liever niet. Heb van alles kaas gegeten zoals ze zeggen . Bezit een aanhangwagen om afval weg te voeren. Ben nu zelf bezig met men eigen verbouwingen.(de tweede maal)
Klussen in Willebroek (2830) - Stefke
Stefke
Willebroek
Nieuw
Yow, ik ben Stefke, 50 jaar en ben werknemer bij een technish bedrijf. Ik ben vrij handig en werk steeds alsof het voor mezlf zou zijn. Ik ben van alle markten thuis. Graag wil ik klus uitvoeren. Tot ziens.
Klussen in Willebroek (2830) - Dominique
Dominique
Willebroek
Nieuw
Hallo, ik ben Dominique. Ik ben reeds verschillende malen verhuisd en telkens heb ik een huis gekocht om te verbouwen. Hierdoor heb ik reeds op veel vlakken ervaring opgedaan. Als ik kan helpen, doe ik het graag. Opgepast, ik help enkel bij kleinere klussen (ik ben enkel in het weekend beschikbaar), volledige verbouwingen doe ik niet.
Klussen in Willebroek (2830) - Jelle
Jelle
Willebroek
Nieuw
hey iedereen, ik ben Jelle 27jaar en woon in Willebroek. een centje bijverdienen kan nooit geen kwaad en zeker niet als ik u hiermee kan helpen. zelf ben ik wel vrij handig en heb altijd een auto beschikbaar. heb een basiskennis elektriciteit en werk zeer graag in de tuin, alsook op de baan voel ik mij goed. ben je geïnteresseerd laat me dan zeker iets weten. grtjs Jelle
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is een beetje moeilijk om de app te gebruiken. Maar is wel in orde gekomen ”
Thomas
“ Tamelijk makkelijk om een dienst te vinden, de betalingsregeling, communicatie mogelijkheden ”
Ivo
“ Snel verschillende aanbieders gevonden in de buurt. Naar mijn mening (is wel de eerste keer dat ik Ring Twice gebruik) kwalitatief goede vakmensen. Transparant ”
Bassel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Willebroek: geëvalueerd met 4.53 door 385 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Willebroek, klussen in huis Willebroek, klusjes gezocht Willebroek, karweien Willebroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden