klusser Willebroek

Ontdek talentvolle klussers in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Willebroek

Klussen in Willebroek (2830) - Jan
Jan
Willebroek
4.93/5 (43 reviews)
Hallo ,mijn naam is Jan en ben 61 jaar. Ik ben nu een gepensioneerde elektricien altijd actief bezig geweest in laag en hoogspanning installaties. Ik heb nu heel wat vrije tijd .Ik wil deze nuttig besteden ,en hoop op deze manier heel wat bij te verdienen en mensen te helpen .Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden ,om kleine klusjes op te knappen
Klussen in Willebroek (2830) - Rachid
Rachid
Willebroek
4.94/5 (32 reviews)
Hulp nodig? Ik ben elektricien en sta klaar voor jullie probleem. Wat doe ik allemaal? Aansluiten van ; -Stopcontacten en schakelaars -verlichting -videofoon -probleem opzoeken Voor vrijblijvend offerte stuur gerust een bericht.
Klussen in Willebroek (2830) - Kazim
Kazim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
4.93/5 (27 reviews)
Ik kan alle klusjes werk,tuin onderhoud ,schilderen,tegelen,ik heb camionet ik kan avfal of gedoeren vervoeren,gyroc ,ramen,zonnepaneel,rolluik endakgoot kuisen,schoorsteeen vegen.help u graag verder
Jan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Willebroek (2830) - Jan
Jan
Willebroek
5/5 (3 reviews)
Ik ben Jan, 42 jaar en ben kleuterleider maar klus ook heel graag, vooral gyproc plaatsen, gyproc smeren doe ik graag. Vandaar dat ik mijn gyproc diensten hier aanbied. Dus wil je een gyproc muur of plafond laten plaatsen of heb je gyproc geplaatst maar durf je niet aan het smeren beginnen, dan help ik je graag verder.
Klussen in Willebroek (2830) - Kris
Kris
Willebroek
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben een stevige dertiger en wil graag mijn handen uit mijn mouwen steken om u te kunnen helpen. Zelf heb ik al veel ervaring opgedaan bij het isoleren en afwerken van huis en tuin. Ik probeer altijd mijn uiterste best te doen om een zo hoog mogelijke afwerking te bereiken en u tevreden te stellen. Tot binnenkort
Klussen in Willebroek (2830) - Johan
Johan
Willebroek
5/5 (2 reviews)
goedemiddag iedereen , ik ben johan uit willebroek 58 jaar met als opleiding schrijnwerk , ramen deuren en trappen . mijn vader was aannemer en we moesten in onze vrije tijd steeds meehelpen zodoende heb ik wel veel geleerd indertijd , tegels zeten vloeren leggen bezetten metselen vooral pergola s zetten en car ports eigenlijk zo wat van alles . nu ik op pensoein ben heb ik wat tijd over .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan klussen

Klussen in Willebroek (2830) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
5/5 (2 reviews)
Ik ben een zelfstandige gediplomeerde meubelmaker in bijberoep. Allerhande werken in verband met hout zijn mij niet vreemd: montage van meubels, aanpassen en restauratie van meubels, plaatsen van wanden,...
Klussen in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik woon in Willebroek. Ik zoek weekendwerk als schilder. Dit kan gaan van het schilderen van uw woning (binnen/buiten) tot het aanpakken van uw tuinhuis, garage of tuinpanelen. Ook glasvezel aanbrengen is geen probleem. Grote hoogtes vermijd ik aangezien ik geen geschikt Hoogtemateriaal heb.
Klussen in Willebroek (2830) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, mijn naam is Sven Van bossuyt, 25 jaar en woon in Willebroek. Mijn grote passie is schrijnwerken, maar heb ook een aantal jaar ervaring met dakwerken en andere soorten klusjes. Ik ben heel gemotiveerd en werk altijd nauwkeurig. Ik zal niet vertrekken voor ik helemaal tevreden ben van het afgeleverde werk. Daarom is goed contact met mijn klanten dan ook zeer belangrijk!
Klussen in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Beste mensen,Ik ben Tony en kom uit willebroek , 43 jaar, werk overdag en papa van een studerende dochter en zou langs deze weg na mijn dagjob of weekend mijn diensten aanbieden zo ik een centje kan bijverdienen. Ikzelf heb (werk)ervaring op verschillende vlakken zoals gybroc, schilderwerk,tuin,bomen snoeien en vellen,chauffeur,begeleider,keukenhulp,verhuizer. Ben betrouwbaar,verzorgd en stipt!
Klussen in Willebroek (2830) - Bruno
Bruno
Willebroek
Nieuw
Werk graag buiten . Zowel fijn. Als grof werk . Schilderen liever niet. Heb van alles kaas gegeten zoals ze zeggen . Bezit een aanhangwagen om afval weg te voeren. Ben nu zelf bezig met men eigen verbouwingen.(de tweede maal)
Klussen in Willebroek (2830) - Stefke
Stefke
Willebroek
Nieuw
Yow, ik ben Stefke, 50 jaar en ben werknemer bij een technish bedrijf. Ik ben vrij handig en werk steeds alsof het voor mezlf zou zijn. Ik ben van alle markten thuis. Graag wil ik klus uitvoeren. Tot ziens.
Klussen in Willebroek (2830) - Dominique
Dominique
Willebroek
Nieuw
Hallo, ik ben Dominique. Ik ben reeds verschillende malen verhuisd en telkens heb ik een huis gekocht om te verbouwen. Hierdoor heb ik reeds op veel vlakken ervaring opgedaan. Als ik kan helpen, doe ik het graag. Opgepast, ik help enkel bij kleinere klussen (ik ben enkel in het weekend beschikbaar), volledige verbouwingen doe ik niet.
Klussen in Willebroek (2830) - Jelle
Jelle
Willebroek
Nieuw
hey iedereen, ik ben Jelle 27jaar en woon in Willebroek. een centje bijverdienen kan nooit geen kwaad en zeker niet als ik u hiermee kan helpen. zelf ben ik wel vrij handig en heb altijd een auto beschikbaar. heb een basiskennis elektriciteit en werk zeer graag in de tuin, alsook op de baan voel ik mij goed. ben je geïnteresseerd laat me dan zeker iets weten. grtjs Jelle
Klussen in Willebroek (2830) - De borger
De borger
Willebroek
Nieuw
Beste. Ik ben multigetalenteerd ik kan bijna elke karwij die u kan bedenken uitvoeren. Van schilderen to lassen. Renoveren geen probleem. Extra brutte kracht nodig ook geen probleem. Heeft u iemand nodig die anders denkt dan anderen? Dan bent u aan het juiste adres. Leg mij uw project uit en ik zal u meteen weten zeggen wat mijn slaagpercentage hierin is. Ik ben uw Zwitserse zakmes!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Je krijgt een mooi beeld van wie beschikbaar is voor de klus die je wil laten uitvoeren. ”
Michael
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Willebroek: geëvalueerd met 4.92 door 109 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Willebroek, klussen in huis Willebroek, klusjes gezocht Willebroek, karweien Willebroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Willebroek

Diepvries kebel - Vervanging dichtingsring wasmachine samsung - dakgoten schilderen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden