Ring Twice

Ontdek talentvolle klussers in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Edegem

Klussen in Edegem (2650) - Jean
Jean
4.92/5 · 63 reviews
2650 Edegem
Ik ben Jean, werkte 9 jaar als onderhoudsman in een administratief gebouw voor herstellingen allerhande. Ik ben 73 jaar, ik werkte één dag per week en dit kwam goed uit in mijn weekschema. Ik heb een ruime ervaring in onderhoudswerken dit is trouwens een hobby van mij.
Klussen in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2650 Edegem
Hoi, het geeft me altijd veel voldoening om iemand te kunnen helpen. Dat kan op het vlak van elektriciteit, loodgieterij maar evengoed als het om een pc, smartphone, excel of wiskunde gaat. Ik kijk al uit naar hoe ik jou kan helpen. Hopelijk tot snel.
Klussen in Edegem (2650) - Patrik
Patrik
4.43/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Ik heb een heel brede ervaring, gaande van schrijnwerkerij,renovaties, schilderwerken en behangen tot installeren en onderhouden van netwerken en computers, enz... Daarbovenop ben ik ook beschikbaar voor thuiswerk zoals inpakker, enz...
Klussen in Edegem (2650) - Tom
Tom
4.86/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Dag iedereen. Ik ben Tom, een ervaren burgerlijk ingenieur met passie uiteraard voor wetenschappen. Ik ben zeer gedreven en gemotiveerd om studenten te helpen met hun carriere op de schoolbanken en dan voornamelijk voor vakken zoals wiskunde, statistiek,fysica, chemie.
Klussen in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
hallo iedereen, via deze weg zoek ik een extra bijverdienste om bijvoorbeeld reizen mee te maken, of gewoon simpelweg een appeltje voor de dorst te hebben. Ben veelzijdig en niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik zorg er voor dat u altijd tevreden zult zijn
Klussen in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Ik ben een doe-het-zelver en voltijds technisch informaticus. Mijn specialisaties zijn: Kleine elektriciteitswerken, herstellen en installeren van computers en software, computer netwerken, Android smartphones en tablets, camerabewaking en beveiliging, sloten vervangen en kleine klusjes. Ik kan de werken uitvoeren en/of advies geven wat u kan aankopen.
Klussen in Edegem (2650) - Yvan
Yvan
Nieuw
2650 Edegem
Hoi, mijn naam is yvan en ben 29 jaar en wonende te Edegem. Ik ben werkzaam te rumst en klus graag wat bij in het weekend, ik ben zeer gedreven en steek graag de handen uit de mouwen. Ik ben zeer correct en werk nauwkeurig zoals het hoort te zijn.
Klussen in Edegem (2650) - Wim
Wim
Nieuw
2650 Edegem
hallo ben Wim uit Edegem. na verschillende jaren in de bouw te hebben gewerkt en mijn eigen huis te hebben verbouwd wil ik nog graag mijn ervaringen en diensten aanbieden als klusjesman. Nauwkeurigheid en stiptheid zijn mij niet vreemd. Laat maar weten waar ik u mee van dienst kan zijn. Bij aanvaarden kunnen we prijs afspreken geen verplichtingen!!!
Klussen in Edegem (2650) - Vincent
Vincent
Nieuw
2650 Edegem
Hallo.. Ik ben Vincent (41) en ben werkzaam als onderhoudsmedewerker in een groot Antwerps hotel. Ik doe daar allerlei werken, gaande van schilderen en behangen tot vloeren leggen(of tapijt) , electriciteitswerken, kleine verbouwingen , silicone jobs, etc.. Maar mijn echte passie is schrijnwerk zoals kasten ontwerpen en plaatsen .Ik zoek graag samen naar oplossingen en werk nauwkeurig
Klussen in Edegem (2650) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2650 Edegem
Loodgieter in bijberoep. Vooral beschikbaar buiten de gewone werkuren. Dus ook 's avonds en in het weekend. Ik doe het liefst kleine herstellingen zoals leidingaanleg, vervangen van kranen, depannage, ... Maar ook advies en hulp bij renovatie. Omgeving Edegem.
Klussen in Edegem (2650) - Dimitri
Dimitri Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2650 Edegem
hallo. ik werk 15jaar als zelfstandige vooral in de bouw en de metaalsector. ik verzorg ik al uw klusjes en renovatie projecten zoals gyproc, fermacell, bezetten, waterleidingen, afvoer, afbraakwerken, laswerken, herstellen van metalen kunstwerken,hekwerk, lassen van gietijzer ,leuningen van inox en staal. ref op aanvraag. alles op een prof manier afgewerkt!!
Klussen in Edegem (2650) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2650 Edegem
Onze firma gaat verder waar andere schoonmaakbedrijven stoppen. Wij zijn gespecialiseerd in traumacleaning (lichaamsvochten: braaksel, urine, stoelgang, bloed, enz). Een doorgedreven reiniging na het verwaarlozen van een woning, het ontruimen van deze woning, reinigen na brand en waterschade,en behoort tot onze specialisaties. Ook alle andere kleine herstellingen/klusjes zijn mogelijk!
Klussen in Edegem (2650) - Nick
Nick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2650 Edegem
Brandweerman verzorgt in bijberoep (met BTW-nr) al uw schilderwerken. Ik garandeer u professionele afwerking, correcte afhandeling en een eerlijke prijs. Meer dan 10 jaar ervaring! Ik kom altijd eerst kijken naar de uit te voeren werken. Graag tot snel!
Klussen in Edegem (2650) - Chikri
Chikri
Nieuw
2650 Edegem
Hallo, Ik wil graag centjes bijverdienen dus als u voor mij klusjes heeft doe ik het graag voor een kleine centje. Ik ben bang van honden dus als ik je hond moet uitlaten is het niks voor mij. Met vriendelijke groeten
Klussen in Edegem (2650) - Lars
Lars
Nieuw
2650 Edegem
Jonge gast met interesse schoonmaak van huizen en dergelijke. Ben sportief en slecht weer houd me niet tegen. Heeft u nood aan hulp bij het schoonmaken van je huis, oprit of tuin, dan kom ik gerust eens een kijkje nemen met mijn hogedrukreiniger. Tot snel, Lars

Vakman Edegem: geëvalueerd met 4.87 door 89 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Edegem, klussen in huis Edegem, klusjes gezocht Edegem, karweien Edegem,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ De snelheid waarmee je vraag beantwoord wordt. De professionaliteit van de dienstverleners ”
Klussen - Klusjesman
Thomas raadt Ronny aan Ronny
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Frans raadt Jeroen aan Jeroen
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Hulp bij schilderwerken
Lisa raadt Kurt aan Kurt
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Edegem

Keuken plaatsen - IKEA PAX kast inbouwen met paslatten in wand - Airco binnenunits verplaateen - Afdichtingsplintjes van keuken vervangen - 1 muur die wit geschilderd moet worden - Keukenkastje afwerken met bodem, legplank en deur - Vervangen thermostatische radiatorkraan/afsluiter - Dringend - koelkast & vriezer werken niet - Plaatsen van nieuwe deuren - Afsluiten gas water radiator en heropbouw - Injecteren opstijgend vocht,muur en kelder - Gyproc plafond plaatsen van25m2 op balken - Water leak from extended roof with panels - Ikea meubels monteren - Steiger - Aluminium waterslag - Verlengen en verleggen waterleiding/afvoer - Plaatsen van een nieuwe toilet - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (10) - Aanpassen 2 binnendeuren - Stofzuiger reparatie - Herstellen - Knetterende schakelaar in douchekamer - Plaatsen Plinten - Klusjesmannen 2 om op dak kiezel weg te nemen, plastic te plaatsen en kiezel leggen - Installatie tuinhuis: dienstverlener gezocht - Krakende trap - BEHANGER GEZOCHT TE EDEGEM - Drie fietsen te herstellen - Vynil kliklaminaay leggen in badkamer - klussen - Op maat gemaakte kasten onder schuin dak. - Kaleien waterput + muurtje - Afbreken overbodige bekabeling oude isdn centrale - mijn kraan lekt in de badkamer - Doorbraak keuken living - Keukenkraan plaatsen (2) - Stopcontacten, aansluiting oven, licht aansluiten - Deur installatie - Rioollucht badkamer - Bubbelbad in badkamer vervangen - Loodgieterij - permanente klusjesman sportclub - Kast op maat met schuifdeuren maken. - Keukenkraan plaatsen - metselwerk - Coaxkabel - Onderhoud tuin - All around en goede klusjesman gezocht - Polyvalente klusjesman sportclub - Reparatie weerstand warme luchtoven - Onderhoud kleine voortuin - Kelder waterdicht maken - klein tuinonderhoud - Richting onderkwart trap veranderen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden