Vind de beste klusser van Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Edegem (2650) - Jean
Jean
4.92/5 · 62 reviews
2650 Edegem
Ik ben Jean, werkte 9 jaar als onderhoudsman in een administratief gebouw voor herstellingen allerhande. Ik ben 73 jaar, ik werkte één dag per week en dit kwam goed uit in mijn weekschema. Ik heb een ruime ervaring in onderhoudswerken dit is trouwens een hobby van mij.
Klussen in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2650 Edegem
Hoi, het geeft me altijd veel voldoening om iemand te kunnen helpen. Dat kan op het vlak van elektriciteit, loodgieterij maar evengoed als het om een pc, smartphone, excel of wiskunde gaat. Ik kijk al uit naar hoe ik jou kan helpen. Hopelijk tot snel.
Klussen in Edegem (2650) - Patrik
Patrik
4.43/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Ik heb een heel brede ervaring, gaande van schrijnwerkerij,renovaties, schilderwerken en behangen tot installeren en onderhouden van netwerken en computers, enz... Daarbovenop ben ik ook beschikbaar voor thuiswerk zoals inpakker, enz...
Klussen in Edegem (2650) - Tom
Tom
4.86/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Dag iedereen. Ik ben Tom, een ervaren burgerlijk ingenieur met passie uiteraard voor wetenschappen. Ik ben zeer gedreven en gemotiveerd om studenten te helpen met hun carriere op de schoolbanken en dan voornamelijk voor vakken zoals wiskunde, statistiek,fysica, chemie.
Klussen in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
hallo iedereen, via deze weg zoek ik een extra bijverdienste om bijvoorbeeld reizen mee te maken, of gewoon simpelweg een appeltje voor de dorst te hebben. Ben veelzijdig en niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik zorg er voor dat u altijd tevreden zult zijn
Klussen in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Ik ben een doe-het-zelver en voltijds technisch informaticus. Mijn specialisaties zijn: Kleine elektriciteitswerken, herstellen en installeren van computers en software, computer netwerken, Android smartphones en tablets, camerabewaking en beveiliging, sloten vervangen en kleine klusjes. Ik kan de werken uitvoeren en/of advies geven wat u kan aankopen.
Klussen in Edegem (2650) - Yvan
Yvan
Nieuw
2650 Edegem
Hoi, mijn naam is yvan en ben 29 jaar en wonende te Edegem. Ik ben werkzaam te rumst en klus graag wat bij in het weekend, ik ben zeer gedreven en steek graag de handen uit de mouwen. Ik ben zeer correct en werk nauwkeurig zoals het hoort te zijn.
Klussen in Edegem (2650) - Wim
Wim
Nieuw
2650 Edegem
hallo ben Wim uit Edegem. na verschillende jaren in de bouw te hebben gewerkt en mijn eigen huis te hebben verbouwd wil ik nog graag mijn ervaringen en diensten aanbieden als klusjesman. Nauwkeurigheid en stiptheid zijn mij niet vreemd. Laat maar weten waar ik u mee van dienst kan zijn. Bij aanvaarden kunnen we prijs afspreken geen verplichtingen!!!
Klussen in Edegem (2650) - Vincent
Vincent
Nieuw
2650 Edegem
Hallo.. Ik ben Vincent (41) en ben werkzaam als onderhoudsmedewerker in een groot Antwerps hotel. Ik doe daar allerlei werken, gaande van schilderen en behangen tot vloeren leggen(of tapijt) , electriciteitswerken, kleine verbouwingen , silicone jobs, etc.. Maar mijn echte passie is schrijnwerk zoals kasten ontwerpen en plaatsen .Ik zoek graag samen naar oplossingen en werk nauwkeurig
Klussen in Edegem (2650) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2650 Edegem
Loodgieter in bijberoep. Vooral beschikbaar buiten de gewone werkuren. Dus ook 's avonds en in het weekend. Ik doe het liefst kleine herstellingen zoals leidingaanleg, vervangen van kranen, depannage, ... Maar ook advies en hulp bij renovatie. Omgeving Edegem.
Klussen in Edegem (2650) - Dimitri
Dimitri Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2650 Edegem
hallo. ik werk 15jaar als zelfstandige vooral in de bouw en de metaalsector. ik verzorg ik al uw klusjes en renovatie projecten zoals gyproc, fermacell, bezetten, waterleidingen, afvoer, afbraakwerken, laswerken, herstellen van metalen kunstwerken,hekwerk, lassen van gietijzer ,leuningen van inox en staal. ref op aanvraag. alles op een prof manier afgewerkt!!
Klussen in Edegem (2650) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2650 Edegem
Onze firma gaat verder waar andere schoonmaakbedrijven stoppen. Wij zijn gespecialiseerd in traumacleaning (lichaamsvochten: braaksel, urine, stoelgang, bloed, enz). Een doorgedreven reiniging na het verwaarlozen van een woning, het ontruimen van deze woning, reinigen na brand en waterschade,en behoort tot onze specialisaties. Ook alle andere kleine herstellingen/klusjes zijn mogelijk!
Klussen in Edegem (2650) - Nick
Nick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2650 Edegem
Brandweer man verzorgt in bijberoep (met BTW-nr)al uw schilder- en gyproc werken. Ik garandeer u professionele afwerking, correcte afhandeling en eerlijke prijs. Tot snel
Klussen in Edegem (2650) - Chikri
Chikri
Nieuw
2650 Edegem
Hallo, Ik wil graag centjes bijverdienen dus als u voor mij klusjes heeft doe ik het graag voor een kleine centje. Ik ben bang van honden dus als ik je hond moet uitlaten is het niks voor mij. Met vriendelijke groeten
Klussen in Edegem (2650) - Lars
Lars
Nieuw
2650 Edegem
Jonge gast met interesse schoonmaak van huizen en dergelijke. Ben sportief en slecht weer houd me niet tegen. Heeft u nood aan hulp bij het schoonmaken van je huis, oprit of tuin, dan kom ik gerust eens een kijkje nemen met mijn hogedrukreiniger. Tot snel, Lars

Vakman Edegem: geëvalueerd met 4.87 door 88 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Edegem, klussen in huis Edegem, klusjes gezocht Edegem, karweien Edegem,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Lisa raadt Filip aan Filip
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Edegem

Plaatsen van een nieuwe toilet - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (10) - Aanpassen 2 binnendeuren - Stofzuiger reparatie - Herstellen - Knetterende schakelaar in douchekamer - Plaatsen Plinten - Klusjesmannen 2 om op dak kiezel weg te nemen, plastic te plaatsen en kiezel leggen - Installatie tuinhuis: dienstverlener gezocht - Krakende trap - BEHANGER GEZOCHT TE EDEGEM - Drie fietsen te herstellen - Vynil kliklaminaay leggen in badkamer - planken en roede in vestiaire en inloopkast - klussen - Op maat gemaakte kasten onder schuin dak. - Kaleien waterput + muurtje - Verven van kelder , schuren oude plankenvloer - Afbreken overbodige bekabeling oude isdn centrale - mijn kraan lekt in de badkamer - Doorbraak keuken living - Keukenkraan plaatsen (2) - Stopcontacten, aansluiting oven, licht aansluiten - Deur installatie - Rioollucht badkamer - Bubbelbad in badkamer vervangen - Loodgieterij - permanente klusjesman sportclub - Kast op maat met schuifdeuren maken. - Keukenkraan plaatsen - metselwerk - Coaxkabel - Onderhoud tuin - All around en goede klusjesman gezocht - Polyvalente klusjesman sportclub - Reparatie weerstand warme luchtoven - Onderhoud kleine voortuin - Kelder waterdicht maken - klein tuinonderhoud - Richting onderkwart trap veranderen - Armatuur en glas in koeltoonbank verwijderen - verloren kastpaneel maken en scharnieren regelen - we wensen een regenton te plaatsen - Chauffeur met aanhangwagen gevraagd voor containerpark - plaatsen van 2 vliegenramen voor velux - Schilder werken tuinhuis - Oude tl armatuur verwijderen en plaatsen nieuwe - Vernieuwen roofing plaatsen, schilderen tuinhuis - offerte keukenfrontjes - Herstelling atag vaatwas en atag oven - Vaatwasser - KLEINE TUIN ONDERHOUD EVENTUWEEL OMSPITTEN EN TERN - Schrijnwerker gezocht voor bijstellen binnendeuren - Vlakken van werkbank - Huur klaar zetten huis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden