klusser Edegem

Ontdek talentvolle klussers in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Edegem

Klussen in Edegem (2650) - Jean
Jean
Edegem
4.85/5 (89 reviews)
Ik ben Jean, werkte 9 jaar als onderhoudsman in een administratief gebouw voor herstellingen allerhande. Ik ben 73 jaar, ik werkte één dag per week en dit kwam goed uit in mijn weekschema. Ik heb een ruime ervaring in onderhoudswerken dit is trouwens een hobby van mij.
Klussen in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.88/5 (8 reviews)
Dag iedereen. Ik ben Tom, een ervaren burgerlijk ingenieur met passie uiteraard voor wetenschappen. Ik ben zeer gedreven en gemotiveerd om studenten te helpen met hun carriere op de schoolbanken en dan voornamelijk voor vakken zoals wiskunde, statistiek,fysica, chemie.
Klussen in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Hoi, het geeft me altijd veel voldoening om iemand te kunnen helpen. Dat kan op het vlak van elektriciteit, loodgieterij maar evengoed als het om een pc, smartphone, excel of wiskunde gaat. Ik kijk al uit naar hoe ik jou kan helpen. Hopelijk tot snel.
Klussen in Edegem (2650) - Patrik
Patrik
Edegem
4.43/5 (6 reviews)
Ik heb een heel brede ervaring, gaande van schrijnwerkerij,renovaties, schilderwerken en behangen tot installeren en onderhouden van netwerken en computers, enz... Daarbovenop ben ik ook beschikbaar voor thuiswerk zoals inpakker, enz...
Klussen in Edegem (2650) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Dimitri en werk graag met mijn handen. Kleine reparatieklusjes in en rond het huis doe ik graag, maar evengoed help ik mensen verhuizen, kasten ineensteken of lampen en schermen ophangen. Ik werk graag proper en precies en communiceer open en helder. Op deze manier mensen helpen vind in ontzettend fijn.
Klussen in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
hallo iedereen, via deze weg zoek ik een extra bijverdienste om bijvoorbeeld reizen mee te maken, of gewoon simpelweg een appeltje voor de dorst te hebben. Ben veelzijdig en niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik zorg er voor dat u altijd tevreden zult zijn
Klussen in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
Edegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een doe-het-zelver en voltijds technisch informaticus. Mijn specialisaties zijn: Kleine elektriciteitswerken, herstellen en installeren van computers en software, computer netwerken, Android smartphones en tablets, camerabewaking en beveiliging, sloten vervangen en kleine klusjes. Ik kan de werken uitvoeren en/of advies geven wat u kan aankopen.
Klussen in Edegem (2650) - Mohammad
Mohammad
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben Mohammad, 32 jaar oud. Ik ben elektricien, en zou graag mijn job willen oefenen. Ik heb 12 jaar werkervaring zowel huisinstallatie als industrieel installatie. Mijn ervaringen waren onderhoud, problemen herstellen, fouten zoeken enzo......
Klussen in Edegem (2650) - Yvan
Yvan
Edegem
Nieuw
Hoi, mijn naam is yvan en ben 29 jaar en wonende te Edegem. Ik ben werkzaam te rumst en klus graag wat bij in het weekend, ik ben zeer gedreven en steek graag de handen uit de mouwen. Ik ben zeer correct en werk nauwkeurig zoals het hoort te zijn.
Klussen in Edegem (2650) - Wim
Wim
Edegem
Nieuw
hallo ben Wim uit Edegem. na verschillende jaren in de bouw te hebben gewerkt en mijn eigen huis te hebben verbouwd wil ik nog graag mijn ervaringen en diensten aanbieden als klusjesman. Nauwkeurigheid en stiptheid zijn mij niet vreemd. Laat maar weten waar ik u mee van dienst kan zijn. Bij aanvaarden kunnen we prijs afspreken geen verplichtingen!!!
Klussen in Edegem (2650) - Vincent
Vincent
Edegem
Nieuw
Hallo.. Ik ben Vincent (41) en ben werkzaam als onderhoudsmedewerker in een groot Antwerps hotel. Ik doe daar allerlei werken, gaande van schilderen en behangen tot vloeren leggen(of tapijt) , electriciteitswerken, kleine verbouwingen , silicone jobs, etc.. Maar mijn echte passie is schrijnwerk zoals kasten ontwerpen en plaatsen .Ik zoek graag samen naar oplossingen en werk nauwkeurig
Klussen in Edegem (2650) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
Nieuw
Loodgieter in bijberoep. Vooral beschikbaar buiten de gewone werkuren. Dus ook 's avonds en in het weekend. Ik doe het liefst kleine herstellingen zoals leidingaanleg, vervangen van kranen, depannage, ... Maar ook advies en hulp bij renovatie. Omgeving Edegem.
Klussen in Edegem (2650) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
Nieuw
hallo. ik werk 15jaar als zelfstandige vooral in de bouw en de metaalsector. ik verzorg ik al uw klusjes en renovatie projecten zoals gyproc, fermacell, bezetten, waterleidingen, afvoer, afbraakwerken, laswerken, herstellen van metalen kunstwerken,hekwerk, lassen van gietijzer ,leuningen van inox en staal. ref op aanvraag. alles op een prof manier afgewerkt!!
Klussen in Edegem (2650) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
Nieuw
Onze firma gaat verder waar andere schoonmaakbedrijven stoppen. Wij zijn gespecialiseerd in traumacleaning (lichaamsvochten: braaksel, urine, stoelgang, bloed, enz). Een doorgedreven reiniging na het verwaarlozen van een woning, het ontruimen van deze woning, reinigen na brand en waterschade,en behoort tot onze specialisaties. Ook alle andere kleine herstellingen/klusjes zijn mogelijk!
Klussen in Edegem (2650) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
Nieuw
Brandweerman verzorgt in bijberoep (met BTW-nr) al uw schilderwerken. Ik garandeer u professionele afwerking, correcte afhandeling en een eerlijke prijs. Meer dan 10 jaar ervaring! Ik kom altijd eerst kijken naar de uit te voeren werken. Graag tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Edegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Edegem: geëvalueerd met 4.89 door 119 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Edegem, klussen in huis Edegem, klusjes gezocht Edegem, karweien Edegem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden