klusser Sint-gillis-waas

Ontdek talentvolle klussers in Sint-gillis-waas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Sint-gillis-waas

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Kemzeke (9190) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kemzeke
5/5 (65 reviews)
Hallo, ik ben Jeroen uit Stekene en heb op dinsdag mijn vrije dag die ik nuttig wil besteden. Zelfs vrijdag voormiddag kan. Ik beschik over 'n auto met remorque met dubbele as. Met mijn rijbewijs C kan ik zelfs ook depanneren als je een bestuurder zoekt. Ik heb voldoende materiaal voor elke klus. Tuinonderhoud, plaatsen opruimen & vuil afvoeren, schilderen, etc. geen klus ga ik uit de weg... 😅
Klussen in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.93/5 (61 reviews)
Hag allemaal, Ik ben A. Ik ben 48 jaar en ik kom uit Antwerpen. Ik ben zeer actief en gemotiveerd persoon en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik heb al 13 jaar ervaring met schilderwerk, behangpapier en glasvezelbehang.
Klussen in De klinge (9170) - Sander
Sander
De klinge
5/5 (34 reviews)
Heb zelf heel mijn huis gerenoveerd, de helft afgebroken en opnieuw opgebouwd. Werk vaak samen met mijn schoonbroer die zelf zijn huis volledig heeft gebouwd. Ik hielp bij zijn bouw en hij bij mijn renovatie.
Klussen in Stekene (9190) - Cristian
Cristian
Stekene
5/5 (21 reviews)
Beste, ik ben Cristian en woon in Stekene. Ik ben technisch tekenaar (hoofdberoep), maar ik ben ook heel handig. Ik heb wat ervaring als schilder / gyproc platen plaatsen en kan ook heel goed helpen met verhuizen, klussen, terras aanleggen, etc. Groetjes en mss tot binnenkort!
Klussen in De klinge (9170) - Guy
Guy
De klinge
4.8/5 (10 reviews)
Hi Ik ben Guy, 62 jaar en gepensioneerd, en wil daarom af en toe iets bijverdienen. Ik ben voor vele taken inzetbaar, zoals poetsen, koken, boodschappen doen, kleine tuinklusjes, kleine reparaties in en om het huis. Om kort te zijn, ik wil op deze manier uw leven iets meer comfort geven en dit met een door ons overeengekomen uurloon. Ik ben zeer correct en kom mijn beloftes steeds na
Klussen in Kemzeke (9190) - Thomas
Thomas
Kemzeke
4.75/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Thomas, 28 jaar, wonende in het Waasland. Ik ben steeds werkzaam geweest als proces operator en kleinzoon van een in de regio gekend meubelmaker. Ik ben opgegroeid tussen het hout, meubels en stielmannen. Ik heb technisch inzicht, werk nauwkeurig en kom u graag helpen met allerhande klussen!
Klussen in Sint-pauwels (9170) - Johnny
Johnny
Sint-pauwels
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, ik heb al wat verbouwingservaring van zowel electriciteit, waterleiding tot verwarming als tegelen, metsel en houtwerk. Laat maar weten welke klus u in gedachten heeft voor me. Mvg Johnny
Klussen in Stekene (9190) - Jean-pierre
Jean-pierre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Jean-Pierre en zelfstandige in hoofdberoep na mijn dagelijkse taak als opruimer van volledige of deelse inboedels heb ik nog wat tijd vrij om bij te klussen als handige harry voor in en rond het huis.Alsook kleine laswerken van ijzer,inox en aluminium kan je bij mij terecht.Tot binnenkort
Klussen in De klinge (9170) - Michiel
Michiel
De klinge
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Michiel, 34 jaar en papa van 2 kids. Graag wil ik u helpen door allerlei kleine tot middelgrote klussen uit te voeren, denk maar aan: - assembleren van meubels, kasten, tuinconstructies,.. - allerlei zaken ophangen aan muur/plafond - vervangen lampen/armaturen - tuinafval/rommel afvoeren naar recyclagepark - gazon maaien, kleine snoeiwerken in de tuin -...
Klussen in Stekene (9190) - Samuel
Samuel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
5/5 (2 reviews)
Beste, wij zijn een jong en capabel bedrijf gespecialiseerd in renovaties klein en groot in oost vlaanderen. U kan steeds vrijblijvend prijs en info opvragen, wij helpen u graag verder met al uw vragen.
Klussen in Kemzeke (9190) - Tim
Tim
Kemzeke
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Tim ik ben een jonge man van 28. Ik werk nu al enkel jaren in schiften waardoor ik in de week soms thuis zit. Deze vrije dagen wil ik graag invullen door iets bij de verdienen. Voor ik in schiften begon te werken heb ik altij in de bouw gezeten (binnen huis inrichting, keukens plaatsen,...) ik heb ook mijn opleiding als industrieel schrijnwerker volledig afgewerkt.
Klussen in Stekene (9190) - Ignace
Ignace Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Ignace. Ik ben al 6 jaar elektricien op een bedrijf en ik doe daar het onderhoud van de elektrische installatie. Daarbuiten ben ik ook in bijberoep gegaan als elektricien, ik doe algemene elektriciteitswerken van huizen zowel nieuwbouw, renovaties, kleine klusjes en aanpassingen van elektriciteit. Schema's maken van elektrische installaties hoort daar natuurlijk ook bij.
Klussen in De klinge (9170) - Kris
Kris
De klinge
3.0/5 (1 reviews)
Mijn naam is Kris, 46 jaar oud en ik kan mijn tijd vrij indelen en mij verplaatsen. Allerlei verschillende klusjes zijn mogelijk, kleine huis en tuin klusjes, simpele elektra herstellingen, u vraagt en ik antwoord geheid of het door mij uitgevoerd kan worden.
Klussen in Beveren-waas (9120) - Isabelle
Isabelle
Beveren-waas
5/5 (1 reviews)
✅Kleine verhuis ✅Containerpark aan huis ✅Ophaling allerhande afval ✅Klusjes binnenshuis In het bezit van een 5m3 camionette, een 15m3 camionette en een hoge remork!
Klussen in Meerdonk (9170) - Laurens
Laurens
Meerdonk
Nieuw
Hallo, Ik ben Laurens en 29 jaar. Boekhouder van opleiding. Ik heb een huis gekocht en mijn verbouwingen zijn net achter de rug. Ik heb alles zelf gedaan. Met alles bedoel ik ook echt alles. Elektriciteit, water, gas, verwarming, vloeren, oprit,... Omdat ik een bezige bij ben zou ik nu dus graag mijn kennis delen met jullie.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Sint-gillis-waas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top initiatief voor mensen die zelf niet zo handig zijn of niet beschikken over het juiste materiaal. ”
Michiel
“ Goede app, gebruiksvriendelijk en handig om je klus te beschrijven en dat je zelf contact hebt met de klusser. ”
Petrus
“ Ring Twice is een belangrijke dienst die op een voordelige manier klanten en vakmensen samenbrengt. ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Sint-gillis-waas: geëvalueerd met 4.82 door 205 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Sint-gillis-waas, klussen in huis Sint-gillis-waas, klusjes gezocht Sint-gillis-waas, karweien Sint-gillis-waas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden