klusser Melsbroek

Ontdek talentvolle klussers in Melsbroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Melsbroek

Klussen in Vilvoorde (1800) - Hormoz
Hormoz
Vilvoorde
4.92/5 (139 reviews)
Dag allemaal, ik ben Hormoz een gepensioneerd uit Vilvoorde. Ik ben 67 jaar en zou graag wat bijverdienen. Ik heb 30 jaar ervaring bij reparatie van huishoudelijke toestelen. Ik ben Nederlandstalig en ben altijd bereikbaar. Aarzel niet om mij te contacteren!
Alexandros is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.83/5 (94 reviews)
Hallo ,i speak English ik heb kennis opgebouwrd door 20 jaar ervaring door de jaren heen heb ik genoten van het sleutelen aan gereedschap en het doen van diverse tuin- en huishoudelijk werk vele malen gaf ik oplossingen voor problemen van vele jaren ik ben een ambitieus en hardwerkend persoon, vooral eerlijk als ik een project zie, is het alsof ik een eigen project en mijn gezin start
Klussen in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (91 reviews)
We realiseren werkzaamheden: schoonmaak (ramen-& autos wassen, tuinwerk, woning, dakgoten, restaurant, kinderopvang...), transport (kunstwerk,docs...), renovatie (schilderen, schrijnwerk, loodgieterij, electriciteit...). Nous réalisons des travaux: nettoyage (vitres & véhicules, jardinage, maison, gouttières, restos,crèche...), transport (œuvres d'art,docs...), rénovation (peinture, plomberie,...)
Klussen in Diegem (1831) - Salah
Salah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
4.98/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben een erkende verwarmingstechnieker die al jaren actief is in de verwarming, sanitairsector. De laatste jaren ben ik als Technieker op de baan dit houdt in, het verhelpen van storingen en het onderhouden van verwarmingsketels op gas of stookolie. Na mijn werkuren ben ik vrij voor alle dienstverleningen ivm sanitair, verwarming.
Klussen in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
Melsbroek
5/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben Daniël gediplomeerd elektricien (elektro-mechanica). Heb heel wat technische bagage verworven in mijn loopbaan dit vooral op het vlak van elektriciteit, automatisatie en mechanica. Door mijn grote interesse in techniek en bouw heb ik zelf reeds enkele projecten tot een goed eind gebracht. Kortom bij deze vind u een goede duizendpoot welke voor vele problemen een oplossing kan bieden.
Klussen in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Kasten in elkaar steken. Opruimwerken. Afbraakwerken. Tuin opruimen. Gras afmaaien. Etc... Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Klussen in Kampenhout (1910) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kampenhout
4.89/5 (28 reviews)
Hallo, ik ben Hans zelfstandige in bijberoep die graag wat bijklust. Ik doe diverse klussen en bekijk graag steeds uw aanvraag. Dit kan gaan van kleine herstellingen, transporten en kleine verhuizingen tot middelgrote tuinklussen.
Klussen in Machelen (1830) - Sven
Sven
Machelen
5/5 (17 reviews)
jonge dynamische all round technieker op zoek naar net dat beetje meer. overdag all round klusjesman voor Atalian. van tuin tot kleine elektriciteit. heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet contact met me op te nemen.
Klussen in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Als beroep IT’er in Antwerpen. Daarnaast recent zelfstandige in bijberoep geworden. Je kan bij mij terecht voor uw IT vragen en problemen , plaatsing van zonnepanelen, problemen met sanitair of elektriciteit
Klussen in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
CAD/CAM oplossingen op maat met een expertise in 3D-printen Ik kan antwoord geven op al uw vragen over 3D-bestanden of -programma's, zowel vanop afstand als op verplaatsing. Allerhande hulp met computers is zeker ook mogelijk
Klussen in Machelen (1830) - Matthieu
Matthieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.89/5 (9 reviews)
Bonjour je suis Matthieu. J'ai 17 ans. Je travaille beaucoup dans les jardins en tant qu'étudiant et c'est aussi ma passion . J'adore travaille dans le batiment, j'y fait de tout! Je suis en la plus part de cas très pratique!
Klussen in Vilvoorde (1800) - Ali
Ali
Vilvoorde
5/5 (9 reviews)
Hebben jullie een vakman nodig voor het plaatsen van jullie meubilair, dan zit je aan het juiste adres -Plaatsing van keukens, van klein tot groot -Plaatsing van badkamermeubels -Slaapkamers -Dressingen -Eettafels enzo... Heb ruime ervaring en werk aan een voordelige prijs
Klussen in Melsbroek (1820) - Arne
Arne
Melsbroek
4.5/5 (6 reviews)
Hallo! Mijn naam is Arne, ik ben 21 jaar. Ik hebben kennis van schrijnwerk, dakwerk en loodgieterij. Ik ben enorm leergierig en zou elke dag nog dingen willen bijleren, ook help ik graag mensen, met of zonder nood. Aarzel niet om mij te contacteren voor uw klusjes.
Klussen in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
Peutie
5/5 (4 reviews)
Ik ben woonachtig in vilvoorde en ben zeer handig. ( dus inzetbaar vor vele zaken 😉) .............................................................................................................................
Klussen in Diegem (1831) - Kamil
Kamil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben 38 jaar oud ook zelfstandig in bijberoep zoals electricien (hoofdberoep). ik kan nog heel vele dingen doen in bouw ervaring van 15 jaar in bouw sector, hoort nog wel loodgieterij en kleine klusjeswerken. Mijn principe is vertrouwbaar, correct en nauwkeurig werken afgewerkt is. Hopelijk tot binnenkort!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Melsbroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top initiatief voor mensen die zelf niet zo handig zijn of niet beschikken over het juiste materiaal. ”
Michiel
“ Goede app, gebruiksvriendelijk en handig om je klus te beschrijven en dat je zelf contact hebt met de klusser. ”
Petrus
“ Ring Twice is een belangrijke dienst die op een voordelige manier klanten en vakmensen samenbrengt. ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Melsbroek: geëvalueerd met 4.93 door 594 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Melsbroek, klussen in huis Melsbroek, klusjes gezocht Melsbroek, karweien Melsbroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden