klusser Machelen-zulte

Ontdek talentvolle klussers in Machelen-zulte

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Machelen-zulte

Klussen in Vilvoorde (1800) - Hormoz
Hormoz
Vilvoorde
4.93/5 (162 reviews)
Dag allemaal, ik ben Hormoz een gepensioneerd uit Vilvoorde. Ik ben 67 jaar en zou graag wat bijverdienen. Ik heb 30 jaar ervaring bij reparatie van huishoudelijke toestelen. Ik ben Nederlandstalig en ben altijd bereikbaar. Aarzel niet om mij te contacteren!
Klussen in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (92 reviews)
We realiseren werkzaamheden: schoonmaak (ramen-& autos wassen, tuinwerk, woning, dakgoten, restaurant, kinderopvang...), transport (kunstwerk,docs...), renovatie (schilderen, schrijnwerk, loodgieterij, electriciteit...). Nous réalisons des travaux: nettoyage (vitres & véhicules, jardinage, maison, gouttières, restos,crèche...), transport (œuvres d'art,docs...), rénovation (peinture, plomberie,...)
Klussen in Diegem (1831) - Salah
Salah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
4.98/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben een erkende verwarmingstechnieker die al jaren actief is in de verwarming, sanitairsector. De laatste jaren ben ik als Technieker op de baan dit houdt in, het verhelpen van storingen en het onderhouden van verwarmingsketels op gas of stookolie. Na mijn werkuren ben ik vrij voor alle dienstverleningen ivm sanitair, verwarming.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Saleh
Saleh
Vilvoorde
4.8/5 (44 reviews)
hallo ik ben Saleh 34 jaar werk al 10 jaar voor een keuringsfirma te brussel. mijn ervaringen gaan uit ik ben gespecialiseerd in elektrisiteit , scheidingsmuren plaatsen en verschillende klussjes en reparaties :)
Klussen in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Kasten in elkaar steken. Opruimwerken. Afbraakwerken. Tuin opruimen. Gras afmaaien. Etc... Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Klussen in Machelen (1830) - Sven
Sven
Machelen
5/5 (17 reviews)
jonge dynamische all round technieker op zoek naar net dat beetje meer. overdag all round klusjesman voor Atalian. van tuin tot kleine elektriciteit. heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet contact met me op te nemen.
Klussen in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Als beroep IT’er in Antwerpen. Daarnaast recent zelfstandige in bijberoep geworden. Je kan bij mij terecht voor uw IT vragen en problemen , plaatsing van zonnepanelen, problemen met sanitair of elektriciteit
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Klussen in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
CAD/CAM oplossingen op maat met een expertise in 3D-printen Ik kan antwoord geven op al uw vragen over 3D-bestanden of -programma's, zowel vanop afstand als op verplaatsing. Allerhande hulp met computers is zeker ook mogelijk
Klussen in Vilvoorde (1800) - Ali
Ali
Vilvoorde
5/5 (10 reviews)
Hebben jullie een vakman nodig voor het plaatsen van jullie meubilair, dan zit je aan het juiste adres -Plaatsing van keukens, van klein tot groot -Plaatsing van badkamermeubels -Slaapkamers -Dressingen -Eettafels enzo... Heb ruime ervaring en werk aan een voordelige prijs
Klussen in Machelen (1830) - Matthieu
Matthieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.89/5 (9 reviews)
Bonjour je suis Matthieu. J'ai 17 ans. Je travaille beaucoup dans les jardins en tant qu'étudiant et c'est aussi ma passion . J'adore travaille dans le batiment, j'y fait de tout! Je suis en la plus part de cas très pratique!
Klussen in Melsbroek (1820) - Arne
Arne
Melsbroek
4.5/5 (6 reviews)
Hallo! Mijn naam is Arne, ik ben 21 jaar. Ik hebben kennis van schrijnwerk, dakwerk en loodgieterij. Ik ben enorm leergierig en zou elke dag nog dingen willen bijleren, ook help ik graag mensen, met of zonder nood. Aarzel niet om mij te contacteren voor uw klusjes.
Klussen in Steenokkerzeel (1820) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.8/5 (5 reviews)
Wij hebben een interventieploeg + we kunnen snel schakelen. Een team van 10 geëngageerde vakmannen (schilders, houtbewerking, lassers, stukadoors, loodgieters, elektriciens en nog veel meer) met degelijk materiaal die graag helpen bij klussen die niemand wil doen. Frans, Nederlands en Engels sprekend eigen personeel.
Klussen in Machelen (1830) - Antoine
Antoine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben Antoine, 21 jaar, student industrieel ingenieur elektromechanica en ben graag bezig met allerlei klusjes zoals dingen herstellen. Mijn opleiding biedt hiervoor een stevige basis op vlak van techniek en wetenschap. Ik ben een harde werker met een perfectionistische kant.
Klussen in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
Peutie
5/5 (4 reviews)
Ik ben woonachtig in vilvoorde en ben zeer handig. ( dus inzetbaar vor vele zaken 😉) .............................................................................................................................
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Machelen-zulte

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Machelen-zulte: geëvalueerd met 4.92 door 501 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Machelen-zulte, klussen in huis Machelen-zulte, klusjes gezocht Machelen-zulte, karweien Machelen-zulte,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden