klusser Lovenjoel

Ontdek talentvolle klussers in Lovenjoel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Lovenjoel

Klussen in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (86 reviews)
Hallo, ik ben Pieter en werk als onderhoudstechnieker voor Engie. Als elektricien heb ik een zeer brede technische kennis en ik verplaats me met mijn motorfiets (veel materiaal meebrengen kan al eens moeilijk zijn). Een mooie levensvisie van mij is dat ik ervan overtuigt dat ben dat je een "nee" altijd hebt maar een "ja" is te krijgen na een vraag te stellen... :-)
Klussen in Bierbeek (3360) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bierbeek
4.89/5 (35 reviews)
Bonjour Je m’appelle Tom chez 21 ans et j’aimerais me faire sous pour bien sure épargne et achète ma maison de rêve ! Je travailler dans le bâtiment ( je place dès cabine de toilette et des vestiaires ) je suis parfait bilingue FR/NL. Merci pour votre gentillesse
Klussen in Lubbeek (3210) - Luc
Luc
Lubbeek
4.97/5 (31 reviews)
Hallo, mijn naam is Luc en ben 65 jaar. Ik hou van klussen en wil daarmee een deel van mijn vrije tijd invullen sinds mijn pensioen. Ervaring in Sanitair, schrijnwerkerij, elektriciteit,... Hopelijk kan ik daar iemand mee gelukkig maken.
Klussen in Kessel lo (3010) - Michel
Michel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
4.9/5 (20 reviews)
Hallo, Mijn naam is Michel, 61 jaar, zelfstandig schilder, handige Harry en raadgever op verschillende vlakken. Door mijn lange ervaring kan ik bijdragen tot het verwezenlijken van uw project. Ik werk alléén of met hulp, naargelang de grootte van de werken. Als ik niet werk ben ik fervent motorrijder en vind ik mijn rust bij het beoefenen van Yoga. Tot ziens/hoors
Klussen in Bierbeek (3360) - Arno
Arno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bierbeek
4.94/5 (17 reviews)
Hallo, ik ben Arno en ik heb er zaak in bijberoep als elektricien en vuil ophalen Ik neem alle soorten werkjes aan met elektriciteit. Ook haal ik vuil op, alles hierin is bespreekbaar. Hebt U vragen of interesse laat mij gerust iets weten. Mvg Arno
Klussen in Pellenberg (3212) - Paul
Paul
Pellenberg
5/5 (10 reviews)
Als gediplomeerd elektrotechnisch installateur kan ik voor u allerhande elektriciteitswerken uitvoeren. Ik ben gespecialiseerd in het vervangen van oude zekeringkasten door nieuwe en het maken van ééndraads- en situatieschema's ter voorbereiding van een keuring.
Klussen in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Enthousiaste leerkracht & handige Harry! Ik geef sinds drie jaar les in Haacht in 2de en 3de graad aso. Ik geef fysica, chemie, biologie, seminarie en toepassingen wetenschappen. Toch verdien ik graag nog iets bij, om mijn hobby (fotografie) te sponsoren. Dit kan bijles geven zijn, maar ook klusjes onderneem ik graag. Ik kijk al uit naar onze samenwerking! :)
Klussen in Kessel lo (3010) - Bram
Bram
Kessel lo
5/5 (3 reviews)
Ik ben Bram uit Leuven. Techniek is mijn passie, en deze zet ik graag in voor U. Bij mij kan je terecht voor een brede waaier aan klusjes. Samen met u kijk ik wat mogelijk is en tegen welke prijs. Nauwkeurig, proper en hoogwaardig werk afleveren zijn mijn kernwaarden.
Klussen in Kessel lo (3010) - Dries
Dries
Kessel lo
Nieuw
Hallo daar. Mijn naam is Dries, een jongeman uit Leuven die zijn buren graag een handje of hoofdje helpt. Neem gerust contact met me op zodat ik je kan leren kennen en me verder aan je kan voorstellen.
Klussen in Lovenjoel (3360) - Lisa
Lisa
Lovenjoel
Nieuw
Hallo, ik ben Lisa en woon in Lovenjoel. Ik ben een creatieve duizendpoot en ben opzoek naar een bijverdienste. Ik werk deeltijd en heb tijd over om bij te klussen. Ik werk graag in de tuin, organiseer feestjes, kan schilderen en ben creatief.
Klussen in Bierbeek (3360) - Benny
Benny
Bierbeek
Nieuw
Hoi, mijn naam is Benny, ben woonachtig te Korbeek-Lo (Bierbeek). Heb auto en aanhangwagen, en kan eventueel kleine klusjes komen doen, naar containerpark rijden, e.a. Als hoofdberoep werk ik alleen in het weekend, en ben een hele week vrij, heb dus tijd genoeg om allerlei dingen te doen om mensen te helpen.
Klussen in Boutersem (3370) - Jonas
Jonas
Boutersem
Nieuw
Hallo, ik ben jonas. Ik heb ervaring met klusjes binnen het huis, houtbewerking, schilderen, kasten in elkaar steken, gras afrijden, hagen snoeien, vuil brengen naar het containerpark. Ik heb 2 jaar als poetsman gewerkt in Gasthuisberg. Ik ben van Boutersem en kan me gemakkelijk verplaatsen.
Klussen in Linden (3210) - Fany
Fany Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Linden
Nieuw
Ik sta in voor jouw schilderwerken binnenshuis en buitenshuis. Je kan van mij professionalisme, vlotheid, nauwkeurigheid en een open communicatie verwachten. Ben je niet zeker van een kleur? Dan geef ik je graag kleuradvies en bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wil jij van jouw huis een thuis maken dan ben je bij mij aan het juiste adres! Contacteer me voor een vrijblijvende offerte.
Klussen in Kessel lo (3010) - Kevin
Kevin
Kessel lo
Nieuw
Hallo, mijn naam is Kevin en ben 30 jaar. Als IT consultant ben ik s’avonds vaak vrij en op zoek naar uitdagingen. Met mijn wagen kan ik mij onbeperkt verplaatsen. Handen vuil maken stoort mij niet. Hulp nodig met DIY, computer, tuin, dieren ben ik bereid om te luisteren of ik in u situatie iets kan bijdragen. Ik ben betrouwbaar en proper, laat geen onafgewerkte werk achter.
Klussen in Lubbeek (3210) - Kenny
Kenny
Lubbeek
Nieuw
Hallo, ik ben Kenny en na mijn eigen renovatie help ik nu graag anderen in hun project. Elektriciteit is hierbij een passie, heb opleiding residentieel elektrisch installateur en opleiding elektronica achter de rug en wil nu graag anderen verder helpen, al is het maar met een kleine klus. Hopelijk tot binnenkort.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Lovenjoel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Lovenjoel: geëvalueerd met 4.96 door 205 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Lovenjoel, klussen in huis Lovenjoel, klusjes gezocht Lovenjoel, karweien Lovenjoel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden