klusser Eppegem

Ontdek talentvolle klussers in Eppegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Eppegem

Klussen in Vilvoorde (1800) - Hormoz
Hormoz
Vilvoorde
4.92/5 (139 reviews)
Dag allemaal, ik ben Hormoz een gepensioneerd uit Vilvoorde. Ik ben 67 jaar en zou graag wat bijverdienen. Ik heb 30 jaar ervaring bij reparatie van huishoudelijke toestelen. Ik ben Nederlandstalig en ben altijd bereikbaar. Aarzel niet om mij te contacteren!
Klussen in Elewijt (1982) - Glenn
Glenn
Elewijt
5/5 (17 reviews)
Hallo, Ik ben jong en steek graag de handen uit de mouwen zoekt u een lasser of iemand die u meubels in elkaar komt steken of wild u iets laten schilderen geen probleem ik kan het allemaal. Hopelijk ontmoeten we elkaar spoedig.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
CAD/CAM oplossingen op maat met een expertise in 3D-printen Ik kan antwoord geven op al uw vragen over 3D-bestanden of -programma's, zowel vanop afstand als op verplaatsing. Allerhande hulp met computers is zeker ook mogelijk
Klussen in Grimbergen (1850) - Dylan
Dylan
Grimbergen
5/5 (6 reviews)
Hallo ik ben Dylan, Ik ben 33 jaar ik heb een tijd in de bouw gezetten en wil via deze mensen helpen met verschillende klusjes. Ik heb zelf al mijn verbouwingen gedaan .waarvan gyproc plaatsen met metaal profiel, isolatie,basis loodgieter werken , inbouwspotjes plaatsen schakelaars plaatsen , behangen,enzo ben heel pietje precies. Ik doe alles alsof het voor me zelf is en dat is alleen het beste.
Klussen in Elewijt (1982) - Tim
Tim
Elewijt
5/5 (4 reviews)
Hej, ik ben Tim D. Ben jij op zoek naar iemand die handig , oplossing gericht ,inzicht en ervaring heeft of heb je gewoon wat hulp nodig . Dan ben ik mss wel diegene die je zoekt! Heb in de week onregelmatige uren maar kan zeker op zaterdag. Uiteraard dit alles voor een mooie prijs!
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sebastien
Sebastien
Vilvoorde
5/5 (3 reviews)
Bonjour, Sébastien 44 ans, passionné de mobilier et bricolage intérieur/extérieur. Après avoir construit notre maison cela m'a permis d'acquérir de l'expérience dans la réalisation de conception, constamment en évolution d'idées pour la recherche d'améliorer les besoins du quotidien dans notre habitat je m'amuse à résoudre des problèmes à ma porté de mains.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Mohammed
Mohammed
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik ben mohammed ben 43 jaar en woon te vilvoorde kan me verplaatsen met auto Ik ben heel technisch ingesteld heb gezien dat je op deze platform je diensten kan uitlenen
Klussen in Peutie (1800) - Loïc
Loïc
Peutie
5/5 (1 reviews)
Ik ben een zeer enthousiaste student die open staat voor alle soorten klusjes (petsitting, babysitting, honden wandelen, etc.) Ik ben zeer actief, punctueel, sociaal en kan het heel goed vinden met dieren. Ik zit momenteel in mijn laatste middelbaar.
Klussen in Zemst (1980) - Redouan
Redouan
Zemst
Nieuw
Beste hulpzoekers. Mijn naam is Redouan en ik woon in Eppegem. Ik ben papa van 2 flinke jongens en ben werkzaam in Brussel als planner/dispatcher. Sinds heel lang werk ik graag met mijn handen. Ik doe een beetje van alles. Mijn specialiteit is meubels monteren. Als jullie mijn hulp nodig hebben kom ik met plezier lang. Groetjes. Redouan
Klussen in Vilvoorde (1800) - Lorenzo
Lorenzo
Vilvoorde
Nieuw
Dag allemaal. ik ben lorenzo, een jonge arbeider uit vilvoorde. Ik ben 22 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig, en respect komt bij mij altijd op de eerste plaats. Lange dagen of uren schrikken me zeker niet af. Mvg
Klussen in Elewijt (1982) - Yorick
Yorick
Elewijt
Nieuw
hallo, ik ben yorick een arbeider woonachtig te elewijt. ikzelf ben 32 jar en zou graag een centje bijverdienen omdat iedereen ( of de meeste 😊 ) dit wel kunnen gebruiken. ik heb ervaring opgedaan met het volledig renoveren van mijn woning. ikzelf ben nederlandtalig , maar spreek ook frans en engels .
Klussen in Elewijt (1982) - Koen
Koen
Elewijt
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Koen, een duizendpoot die graag renoveert en herstellingen doet. Als jongste van een gezin van 5 ben ik diegene die binnen de familie alle werken uitvoert. Waarom dan ook niet bij u . Mijn sterktes zijn elektriciteit, gas en sanitair, schilder en decoratiewerken, hout en bouw algemeen. Streefdoel: een superieure afwerking zodat u tevreden naar de samenwerking terugkijkt
Klussen in Peutie (1800) - Luc
Luc
Peutie
Nieuw
Ben Luc..................................................................................................................................................................................................
Klussen in Vilvoorde (1800) - Matthias
Matthias
Vilvoorde
Nieuw
Beste mensen, ik heet Matthias en ben vorig jaar afgestudeerd als schrijnwerker. Ik maak graag voor u stoelen, tafels, deuren, bloembakken, ..., ... zowat alles in hout. Of hebt u iets in hout dat ik kan repareren, in mekaar steken, ..., ook zeker goed voor mij. Contacteer mij gerust en ik kom graag een kijkje nemen.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Nadire
Nadire Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
Nieuw
Hallo iedereen ! Ik ben Nadir 37j en zelfstadig klusser sinds7jaar geleden ben ik begonnen als bijberoep. Wat wij bieden een vakkundige oplossing voor alle klusjes in en rond het gebouw.Groot of klein,lange termijn of korte termijn, bedrijf of particulier, u kan bij ons terecht voor alle klusjes.Wanneer u kiest voor AZ Workx,dan kiest u voor een snelle, betaalbare en kwalitatieve uitvoering.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Eppegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top initiatief voor mensen die zelf niet zo handig zijn of niet beschikken over het juiste materiaal. ”
Michiel
“ Goede app, gebruiksvriendelijk en handig om je klus te beschrijven en dat je zelf contact hebt met de klusser. ”
Petrus
“ Ring Twice is een belangrijke dienst die op een voordelige manier klanten en vakmensen samenbrengt. ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Eppegem: geëvalueerd met 4.97 door 181 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Eppegem, klussen in huis Eppegem, klusjes gezocht Eppegem, karweien Eppegem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden