klusser Berchem-kluisbergen

Ontdek talentvolle klussers in Berchem-kluisbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Berchem-kluisbergen

Klussen in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (307 reviews)
Hallo ik ben Roland een actieve gepensioneerde technieker, heb ervaring in elektriciteit, sanitair, (vervangen van kranen, syfons enz ) ook ervaring in internetbekabeling zowel coax als Lan-bekabeling en aansluitingen, kleine schilderwerken en allerhande klussen, steeds goed afgewerkt tot genoegen van mijn klanten.
Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (249 reviews)
Als zelfstandige, kan ik u verschillende dienste aanbieden in de bouwsector. Deze diensten hoeven niet perse grote opdrachten te zijn, dus ik kan u ook met kleine algemene klusjes helpen. Alle soorten bezettingswerken, schilderen, isolatiewerken, schrijnwerkerij, ramen en binnendeuren herstellen of vernieuwen, loodgieterij, elektriciteit, tuinhuizen, vloeren leggen en nog veel meer
Klussen in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Klussen in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.84/5 (76 reviews)
Goeiedag beste mensen, ik ben gepensioneerd en net 64 jaar.Mijn hoofdberoep is Elektricien en kan u helpen met kleine renovaties.Mijn passie is muziek, reeds jaren muzikant/gitarist aan de muziekacademie , ervaring in diverse bands/projecten en kan u eventueel bijles geven.Ik spreek vloeiend Nederlands, basis Frans, Engels.Tevens kennis van computer hardware/software.
Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.94/5 (72 reviews)
Gegroet ik ben gespecialiseerd in Huishoudelijk Elektriciteit Renovatie en Nieuwbouw van A tot Z maak ook plannen voor keuring depannagen werken in de nacht moest je zonder licht vallen. Elektriciteit is denken en doen
Klussen in Borgerhout (2140) - Marwan
Marwan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
4.95/5 (58 reviews)
Hoi Ik ben een loodgieter en Ik ben bereid om u te helpen , afspraak nakomen, verantwoordelijk , felixibel en zoek graag naar oplossingen, cummenicatie komt op de eerste plaats en veilig werken goede voorbereiding = mooie afwerking
Klussen in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.96/5 (57 reviews)
Beste, beroepsmatig stel ik de planning op voor een ploeg van elf vakmannen. Ik ben nu ook bezig met een cursus elektriciteit in de avondschool. Ik kan helpen met klussen in huis of in de tuin. Met klasseren of sorteerwerk help ik u ook graag. Ik kan komen helpen in het weekend of tijdens de week. Ik kan ook met de meeste courante programma's op de computer werken. Hopelijk tot gauw.
Klussen in Wilrijk (2610) - Hakob
Hakob
Wilrijk
4.98/5 (54 reviews)
Dag allemal ik ben jonge arbeider uit Wilrijk. Ik zou graag wat bijverdinen in mijn vrije tijd. Ik ben meubelmaker , meubels monteren is geen probleem maar ook welkom wat klusjes werken en tuinwerken. Groeten allemaal en tot ziens
Andries is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Borgerhout (2140) - Andries
Andries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
4.98/5 (51 reviews)
Ik ben Andries. 37 jaar oud en zit niet graag stil. Ik ben zeer ambitieus om op een dag mijn eigen appartement of huis te kunnen kopen. Daarom dat ik beschikbaar ben om allerhande klusjes aan te nemen zoals schilderen, loodgieterij, kleine electriciteitswerken, tuinonderhoud en administratieve taken. Ik ben vooral beschikbaar in de weekends en avonden en eventueel woensdag namiddag. Groetjes
Klussen in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Ik ben Javad , 55 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben een zelfstandige elektricien (industrieel en residencieel), service engineer en onderhoudtechnieker. Mijn klusjes variëren van herstellingen van huishoudtoestellen tot bordenbouw. Ik ben 7/7 beschikbaar, aarzel dus zeker niet om contact op te nemen!
Klussen in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Gepensioneerde ex -professionele klusjesman met laminaat en parketplaatsing als specialiteit kan u ook helpen met restauraties allerhande en schilderwerken, Ikea kasten en keukens in elkaar steken en plaatsen enz.
Klussen in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Klussen in Antwerpen (2000) - Pedro
Pedro
Antwerpen
5/5 (29 reviews)
Dag allemaal,ik ben pedro, Ik ben zeer gemotiveerd, ik heb professionele ervaring met , renovatie , pleisterwerk ,schildren,en ook met andere jobs, dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen .
Klussen in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.76/5 (29 reviews)
Hallo, ik ben Nima, ik ben 43 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben heel handig in interieur en alles wat te maken heeft met decoratie. Binnen schilderen, muur behandelingen en houtwerk zij zaken die ik graag doe. Ik heb veel vrije tijd en heb daarom besloten om mij in te schrijven bij Ring Twice voor een bijverdienste!. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Klussen in Deurne (2100) - Giuseppe
Giuseppe
Deurne
4.85/5 (26 reviews)
Goede dag, mijn naam is Giuseppe en ben gepensioneerd en professioneel klusjesman van A tot Z. Ook alle soorten herstellingswerken , in de bouw alsook loodgieter en vocht opsporing.en schilderwerken Ik beschik over eigen gereedschap en materiaal. Ik doe ook dringende depannage klusjes zowel zon en feestdagen, en werk aan een minimum tarief Ik volg altijd nauwkeurig de opdracht van de klant
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Berchem-kluisbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Berchem-kluisbergen: geëvalueerd met 4.78 door 1.822 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Berchem-kluisbergen, klussen in huis Berchem-kluisbergen, klusjes gezocht Berchem-kluisbergen, karweien Berchem-kluisbergen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden