bijles wiskunde

Bijles wiskunde nodig? Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Meer dan 2.428 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde in jou buurt

Bijles wiskunde in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.98/5 (280 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles wiskunde in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.89/5 (123 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.98/5 (118 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (109 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.94/5 (106 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (101 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles wiskunde in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (85 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles wiskunde in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
Kaggevinne
4.98/5 (80 reviews)
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles wiskunde in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.95/5 (76 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles wiskunde in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles wiskunde in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.95/5 (56 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles wiskunde in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (55 reviews)
Na mijn middelbare studies Industriële wetenschappen ben ik begonnen met bijlessen. Reeds 4 jaar geef ik nu bijles in de wetenschaps vakken vanaf 5de leerjaar tot 4de middelbaar.
Bijles wiskunde in Heverlee (3001) - Steven
Steven
Heverlee
5/5 (52 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur, en kan zodoende u helpen bij wiskunde en een waaier aan wetenschappen. Ik heb reeds enige ervaring met bijlessen wiskunde in het middelbaar alsook bijles van bv. mechanica op universitair niveau.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
Gent
4.83/5 (48 reviews)
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles wiskunde: geëvalueerd met 4.93 door 3.783 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde gezocht, bijles wiskunde middelbaar, bijlessen wiskunde, wiskunde bijles, bijles wiskunde aan huis, wiskunde bijles aan huis, prive bijles wiskunde, bijscholing wiskunde, leraar wiskunde gezocht, privé leraar wiskunde aan huis, bijles wiskunde tarief, bijles wiskunde België, bijles wiskunde prijs, bijles wiskunde secundair onderwijs,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een bijles wiskunde per uur?

De kosten van bijles wiskunde per uur kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de kwalificaties van de tutor, het niveau van de bijles en de duur van het contract. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:


Bij Ring Twice zijn de prijzen voor een wiskunde bijles vanaf €15-€25 per uur. Het is raadzaam om prijsvoorstellen te vergelijken van verschillende leraars wiskunde. Vraag om een prijsopgave op basis van het specifieke niveau en de behoeften van de bijles om een beter idee te krijgen van de kosten in uw omgeving.

Hoeveel uur bijles wiskunde per week heb je nodig?

Hoeveel uur bijles wiskunde per week nodig is, hangt af van verschillende factoren, zoals het niveau van begrip van de student, de moeilijkheidsgraad van het vak en de individuele leerbehoeften. Hier zijn enkele richtlijnen om in gedachten te houden:


Over het algemeen kan een wekelijkse bijles van 1-2 uur effectief zijn, vooral voor studenten die behoefte hebben aan ondersteuning bij het begrijpen en toepassen van wiskundeconcepten. Bijles kan echter ook minder intensief zijn, bijvoorbeeld 1 uur per week voor studenten die hun begrip willen versterken en hun prestaties willen verbeteren.
Het is belangrijk om de behoeften en voortgang van de student regelmatig te evalueren. De bijlesdocent of educatieve professional kan adviseren over de optimale frequentie en duur van de bijlessessies op basis van de specifieke situatie van de student.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden