bijles wiskunde

Bijles wiskunde nodig? Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Meer dan 2.074 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde in jou buurt

Bijles wiskunde in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.98/5 (253 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.99/5 (117 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (101 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (101 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles wiskunde in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.88/5 (93 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.94/5 (88 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles wiskunde in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
Kaggevinne
4.97/5 (79 reviews)
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles wiskunde in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.94/5 (71 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles wiskunde in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (65 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles wiskunde in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles wiskunde in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.94/5 (53 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles wiskunde in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (49 reviews)
Na mijn middelbare studies Industriële wetenschappen ben ik begonnen met bijlessen. Reeds 4 jaar geef ik nu bijles in de wetenschaps vakken vanaf 5de leerjaar tot 4de middelbaar.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Gualtiero
Gualtiero
Gent
4.89/5 (47 reviews)
Wiskunde is voor mij altijd een passie geweest. Sinds het lager ben ik altijd gebeten geweest hiervoor en dit heeft zijn doorgetrokken naar de rest van mijn opleiding. In het middelbaar heb ik het diploma Wetenschappen-Wiskunde behaald met 8uur wiskunde. In het hoger Industrieel Ingenieur. Vooral in het hoger heb ik zware statistiek gezien die me de kans geeft ook hiervan de basis aan te leren.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
Gent
4.84/5 (43 reviews)
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles wiskunde: geëvalueerd met 4.94 door 3.183 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde gezocht, bijles wiskunde middelbaar, bijlessen wiskunde, wiskunde bijles, bijles wiskunde aan huis, wiskunde bijles aan huis, prive bijles wiskunde, bijscholing wiskunde, leraar wiskunde gezocht, privé leraar wiskunde aan huis, bijles wiskunde tarief, bijles wiskunde België, bijles wiskunde prijs, bijles wiskunde secundair onderwijs,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles wiskunde aan huis nodig? Kies uit ervaren bijlesdocenten op Ring Twice

Ben je geen ster in wiskunde? Geen zorgen: je bent niet de enige. Honderden wiskundestudenten gingen je voor en vonden een bijlesdocent via Ring Twice. Op Ring Twice plaats je makkelijk en snel een oproep voor wiskunde bijles. Heb je bijles wiskunde voor het middelbaar nodig? Ook dit doen onze wiskunde bijles docenten.

Al die wiskunde formules bezorgen jou nachtmerries? De cosinus, sinus en tangens berekenen is Chinees? Jouw kind heeft extra hulp nodig voor wiskunde? Algebra, meetkunde of metend rekenen: instant hoofdpijn? Zit jouw kind ook uren achter zijn huistaak wiskunde? Het voelt telkens als een strijd aan om de wiskunde taken af te krijgen? Als ouder wil je enkel het beste voor jouw kinderen. En soms vertaalt het beste zich in bijlessen wiskunde (tot grote wanhoop van jouw kind misschien!)… Maar hoe en waar vind je de meest geschikte leraar wiskunde? Hoeveel betaal je een bijlesgever wiskunde? Wat is een bijles wiskunde tarief? Betaal je best een vast tarief of betaal je per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden?

Geen paniek! Bij Ring Twice hebben wij een heleboel privé leraars wiskunde die klaar staan om jouw kind bijles wiskunde te geven! La crème de la crème van privé leraars wiskunde! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars wiskunde zijn er voor jou. 

Op basis van prijs, reviews en andere kwalificaties kies je gemakkelijk de docent waar jij een goed gevoel bij hebt. Kies zelf hoe vaak en wanneer je bijles wiskunde aan huis wilt en verhoog je wiskundecijfer. Benieuwd hoe je een docent vindt die bij je past en wat een bijles wiskunde kost? Lees dan snel verder.

Waarom bijlessen wiskunde volgen? 

Cosinus, sinus, tagens of nog eens de stelling van Pythagoras, vergelijkingen,… Waarom moet je die in hemelsnaam leren? Ze bezorgen toch enkel heel veel studenten nachtmerries en slapeloze nachten? Wiskunde zit overal en is alom tegenwoordig in ons leven. Als je naar de winkel gaat, heb je wiskunde nodig. Moet je je kamer opnieuw schilderen? Dan moet je de oppervlakte van jouw muren en plafond kunnen berekenen. Wil je taart bakken, dan heb je te maken met cl, dl of met kilograms. Allemaal wiskunde dus! We moeten misschien niet meer zelf alles berekenen (thank God voor rekentoestellen en andere technologieën!), maar wiskunde is wel nog steeds belangrijk. 

Bijles wiskunde lijkt saai, maar zoals je ziet, is wiskunde overal en broodnodig. 

Bijlessen wiskunde of studiebegeleiding? 

Begrijpt jouw kind niet veel van wiskunde? Klinken de verschillende formules en bewijzen als Chinees? Jouw kind heeft moeite met het studeren van wiskunde? Denk je dat hij of zij niet de juiste leermethode heeft? Jouw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht wiskunde meegeeft? Zijn cijfers voor wiskunde blijven maar dalen? En jij, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Of wil jij wat bescholing volgen om op de hogeschool of op de unief een bepaalde richting wil volgen waar wiskunde een hoofdvak is? Of eb je lessen statistiek waar je niet aan uit kan? Bijles wiskunde is dan ook de ideale oplossing! 

Maar maak je vooral geen zorgen! Op Ring Twice vind je de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding, je vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om jouw kind te helpen. 

Op Ring Twice zijn er veel privé leraars die jou kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of economie!). Je vindt er dus sowieso iemand voor bijlessen wiskunde. 

Wiskunde begrijpen is belangrijker dan leren

Het belangrijkste onderdeel van wiskunde bijles is het daadwerkelijk begrijpen van de stof. Wiskunde kan logisch zijn, maar wanneer je niet de juiste uitleg krijgt en het dus niet begrijpt, zul je het waarschijnlijk niet onthouden. Ervaren wiskunde bijles docenten hebben een opleiding didactiek gevolgd of weten precies hoe ze je de  logica van wiskunde haarfijn kunnen uitleggen. Begrijp je de logica eenmaal? Dan zal de bijles wiskunde zeker makkelijker gaan. Ben je benieuwd naar de bijles wiskunde prijs? We bespreken de prijs van bijles wiskunde aan huis in de volgende alinea.

Bijles wiskunde prijs

Heb je een beetje schrik voor het tarief bijles wiskunde? Je kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij jou past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt voor een bijles wiskunde, laat een mening achter. Dit zal het voor jou gemakkelijker maken om jouw ideale privé leerkracht bijles wiskunde te kiezen die aansluit bij jouw behoeften. Met de privé leraar spreek je een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. Je bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

Bijles wiskunde hoeft niet duur te zijn. Vind een docent die bijles wiskunde aan huis geeft al vanaf 15 euro per uur. Op Ring Twice vind je meer dan 1700 bijlesdocenten. De docenten die wiskunde bijles geven zijn vaak zelf wiskundedocenten of komen uit beroepen waarbij veel wiskunde bij nodig is zoals industrial engineers en informatietechnici.

De bijles wiskunde prijs hangt heel erg af van het niveau wiskunde bijles dat je wilt leren en wat de ervaring van de docent is. Wanneer je graag bijles wiskunde aan huis krijgt van een ervaren docent, betaal je al snel een bijles wiskunde prijs van rond de 35 euro per uur. Dit komt omdat de docent een opleiding heeft gedaan in niet alleen wiskunde, maar ook in het lesgeven zelf. Zo kan een ervaren docent je goed helpen om wiskunde te begrijpen en wordt je bijles wiskunde een plezante ervaring.

Ben je op zoek naar een budgetoptie? Studenten die zelf wiskunde studeren helpen je graag voor een mildere bijles wiskunde prijs. Deze studenten zijn vaak een kei in wiskunde en delen graag hun kennis met je voor een lagere prijs dan professionele wiskundedocenten. Studenten zijn vaak al beschikbaar voor een bijles wiskunde prijs vanaf 15 euro per uur.

Bijles wiskunde middelbaar

Wiskunde op het middelbaar: voor de één een makkie, voor de ander een nachtmerrie. Wanneer je naar het middelbaar gaat moet je verplicht wiskunde volgen. Wiskunde is niet voor iedereen weggelegd en daarom kan bijles wiskunde middelbaar je helpen om een sterke basis te leggen of je vaardigheden te verbeteren. Door veel met je bijles wiskunde middelbaar docent te oefenen en hem of haar direct vragen te stellen, zorg je ervoor dat wiskunde voor jou geen geheimen meer heeft. Volg je bijles wiskunde middelbaar met een docent van Ring Twice? Dan komt deze gewoon bij je thuis en heb je één-op-één les. Zo wordt je dus niet meer afgeleid tijdens je bijles wiskunde voor het middelbaar.

Bijles wiskunde middelbaar onderwerpen

Om te bepalen wat voor soort bijles wiskunde middelbaar je nodig hebt, is het makkelijk om je boeken, handboeken en toetsen alvast mee te nemen naar het kennismakingsgesprek. Zo kan de wiskunde bijles docent een goed beeld krijgen over het soort bijles wiskunde middelbaar dat je nodig hebt.

Wanneer je bijles wiskunde voor het middelbaar gaat volgen, zijn er verschillende onderwerpen die je met je bijles wiskunde docent kunt behandelen. Zo kies je dus alleen de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan functies, zoals limieten, afgeleiden, integralen, verloop of differentialen, of kansrekenen, waaronder vergelijkingen en ongelijkheden en complexe getallen, veeltermen en rijen vallen. Andere onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

Bijles wiskunde bij jou in de buurt

Of je nu uit Gent, Laken of Booischot komt, bij Ring Twice vind je altijd een docent bij jou in de buurt. Zo staat de docent snel voor je klaar om je bijles wiskunde aan huis te geven, zonder dat deze er uren voor moet rijden. Dit scheelt tijd en geld, want de reiskosten blijven laag.

Kies het niveau bijles wiskunde dat je wilt ontvangen en de soort docent die je als wiskunde bijles docent wilt. Zo heb je zelf de controle over wie er bij jou thuis komt. Lees de reviews over de bijles wiskunde docenten en je weet gelijk dat je met een professional te maken hebt die jouw wiskundevraag kan oplossen.

Ring Twice biedt jou de mogelijkheid om een privé leraar wiskunde bij jou in de buurt te vinden die jouw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen of leerachterstand te overwinnen. Of ook jezelf bijles wiskunde kan geven. 

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: je dient een aanvraag in, beschrijft wat de behoeften van jouw kind of van jezelf in wiskunde precies zijn en binnen een paar uur ontvang je verschillende prijsaanbiedingen. Zodra je de aanvragen hebt ontvangen, kan je jouw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op jouw docent. Vind je het moeilijk om tussen al die talentvolle leerkrachten wiskunde te kiezen? Neem dan zeker een kijkje naar de recensies of commentaren van vorige studenten. Op Ring Twice vind je sowieso een leerkracht voor jouw bijles wiskunde!

Waarom een wiskunde bijles docent via Ring Twice?

Ring Twice is makkelijk in gebruik en voor iedereen toegankelijk. Van elke professional die zich aanmeldt bij ons checken wij uitvoerig de achtergrond. Doordat er meer dan 1700 bijlesdocenten beschikbaar zijn op ons platform, zit er altijd wel een geschikte docent voor je bij. Je ontvangt verschillende offertes en weet vooraf de prijs, wanneer je met de offerte akkoord  gaat. Zo heb je dus geen nare verrassingen achteraf. Ga met een gerust hart aan de slag met jouw bijles wiskunde docent en verbeter vandaag nog jouw wiskunde vaardigheden.

Hoe vind ik de perfecte wiskunde bijles docent via Ring Twice?

Voor het vinden van de perfecte wiskunde bijles docent is geen complexe formule nodig: je vindt ze gemakkelijk en snel op Ring Twice. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden bij Ring Twice en je oproep voor een wiskunde bijles docent te plaatsen. De docenten in jouw buurt krijgen dan een seintje en kunnen een offerte uitbrengen.

Ben je tevreden met de prijs, competenties en andere kwaliteiten? Dan bieden de meeste docenten je de kans om gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen. Klikt het met je docent? Accepteer de offerte en word een ster in wiskunde door de ervaren wiskunde bijles docenten van Ring Twice.

Hoe vaak bijles wiskunde volgen? 

 Hoe vaak je bijles wiskunde volgt, hangt af van jouw noden. Heb je een groot ingangsexamen of heeft jouw kind binnenkort examen wiskunde en moet er veel bijgesleuteld worden? Dan kan je misschien best twee keer per week één à twee uur bijles wiskunde volgen. Zo ben je zeker dat je alles gedaan krijgt voor jouw examen. 

Is het eerder bijscholing of studiebegeleiding? Dan kan één uur per week bijles wiskunde voldoende zijn. Spreek dit ook goed af met de leerkracht wiskunde: wanneer is hij of zij vrij? Tijdens de week of enkel in het weekend? 

Begin vooral rustig, het is niet de bedoeling dat de bijles wiskunde nog eens een nachtmerrie wordt. Het moet nog steeds leuk blijven! En iedereen heeft ook zijn eigen tempo: één kind is een ander niet. 

Kwaliteitsvolle bijlessen wiskunde aan huis 

Om jouw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak wiskunde, is het soms een goed idee om een bijlesgever wiskunde in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan je er zeker van zijn dat de leerkracht wiskunde betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van jouw kind of aan jouw eigen behoeften? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé leraren. Je kan ze dus op jouw gemak doorlezen alvorens jouw keuze te maken. Bij Ring Twice ontmoeten we onze leerkrachten bijles wiskunde om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus je hoeft je geen zorgen meer te maken. 

Om jou een ideetje te geven van wat je zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan je inspiratie opdoen: 

Zoals je kan zien, zijn de aanvragen heel uiteenlopend: van bijlessen wiskunde voor tweede middelbaar tot extra bijlessen wiskunde voor een toelatingsexamen. Deze lijst is niet exhaustief, je kan nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. Je vindt sowieso een bijlesgever wiskunde die jou kan helpen. Ring Twice biedt jou de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren bijles wiskunde te vinden, dicht bij jou in de buurt, tegen democratische prijzen en om jouw kind te helpen slagen op school. 

 

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden