bijles wiskunde

Hulp voor bijles wiskunde bij jou in de buurt

Meer dan 1.738 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wiskunde

Bijles wiskunde in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.99/5 (232 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.99/5 (115 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (101 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (94 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.94/5 (72 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles wiskunde in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
Kaggevinne
4.97/5 (69 reviews)
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles wiskunde in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.94/5 (68 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles wiskunde in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.83/5 (59 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles wiskunde in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles wiskunde in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.9/5 (51 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Gualtiero
Gualtiero
Gent
4.89/5 (47 reviews)
Wiskunde is voor mij altijd een passie geweest. Sinds het lager ben ik altijd gebeten geweest hiervoor en dit heeft zijn doorgetrokken naar de rest van mijn opleiding. In het middelbaar heb ik het diploma Wetenschappen-Wiskunde behaald met 8uur wiskunde. In het hoger Industrieel Ingenieur. Vooral in het hoger heb ik zware statistiek gezien die me de kans geeft ook hiervan de basis aan te leren.
Bijles wiskunde in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (46 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles wiskunde in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
Buggenhout
5/5 (37 reviews)
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
Gent
4.82/5 (34 reviews)
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles wiskunde: geëvalueerd met 4.94 door 2.609 klanten

Populaire dienstaanvragen

leraar wiskunde gezocht, privé leraar wiskunde aan huis, bijles wiskunde tarief,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles wiskunde gezocht!

Al die wiskunde formules bezorgen jou nachtmerries? De cosinus, sinus en tangens berekenen is Chinees? Jouw kind heeft extra hulp nodig voor wiskunde? Algebra, meetkunde of metend rekenen: instant hoofdpijn? Zit jouw kind ook uren achter zijn huistaak wiskunde? Het voelt telkens als een strijd aan om de wiskunde taken af te krijgen? Als ouder wil je enkel het beste voor jouw kinderen. En soms vertaalt het beste zich in bijlessen wiskunde (tot grote wanhoop van jouw kind misschien!)… Maar hoe en waar vind je de meest geschikte leraar wiskunde? Hoeveel betaal je een bijlesgever wiskunde? Wat is een bijles wiskunde tarief? Betaal je best een vast tarief of betaal je per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden? Geen paniek! Bij Ring Twice hebben wij een heleboel privé leraars wiskunde die klaar staan om jouw kind bijles wiskunde te geven! La crème de la crème van privé leraars wiskunde! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars wiskunde zijn er voor jou. 

Waarom bijlessen wiskunde volgen? 

Cosinus, sinus, tagens of nog eens de stelling van Pythagoras, vergelijkingen,… Waarom moet je die in hemelsnaam leren? Ze bezorgen toch enkel heel veel studenten nachtmerries en slapeloze nachten? Wiskunde zit overal en is alom tegenwoordig in ons leven. Als je naar de winkel gaat, heb je wiskunde nodig. Moet je je kamer opnieuw schilderen? Dan moet je de oppervlakte van jouw muren en plafond kunnen berekenen. Wil je taart bakken, dan heb je te maken met cl, dl of met kilograms. Allemaal wiskunde dus! We moeten misschien niet meer zelf alles berekenen (thank God voor rekentoestellen en andere technologieën!), maar wiskunde is wel nog steeds belangrijk. 

Bijles wiskunde lijkt saai, maar zoals je ziet, is wiskunde overal en broodnodig. 

Bijlessen wiskunde of studiebegeleiding? 

Begrijpt jouw kind niet veel van wiskunde? Klinken de verschillende formules en bewijzen als Chinees? Jouw kind heeft moeite met het studeren van wiskunde? Denk je dat hij of zij niet de juiste leermethode heeft? Jouw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht wiskunde meegeeft? Zijn cijfers voor wiskunde blijven maar dalen? En jij, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Of wil jij wat bescholing volgen om op de hogeschool of op de unief een bepaalde richting wil volgen waar wiskunde een hoofdvak is? Of eb je lessen statistiek waar je niet aan uit kan? Bijles wiskunde is dan ook de ideale oplossing! 

Maar maak je vooral geen zorgen! Op Ring Twice vind je de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding, je vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om jouw kind te helpen. 

Op Ring Twice zijn er veel privé leraars die jou kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of economie!). Je vindt er dus sowieso iemand voor bijlessen wiskunde. 

Vind een bijles wiskunde in jouw buurt?

Ring Twice biedt jou de mogelijkheid om een privé leraar wiskunde bij jou in de buurt te vinden die jouw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen of leerachterstand te overwinnen. Of ook jezelf bijles wiskunde kan geven. 

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: je dient een aanvraag in, beschrijft wat de behoeften van jouw kind of van jezelf in wiskunde precies zijn en binnen een paar uur ontvang je verschillende prijsaanbiedingen. Zodra je de aanvragen hebt ontvangen, kan je jouw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op jouw docent. Vind je het moeilijk om tussen al die talentvolle leerkrachten wiskunde te kiezen? Neem dan zeker een kijkje naar de recensies of commentaren van vorige studenten. Op Ring Twice vind je sowieso een leerkracht voor jouw bijles wiskunde!

Wat is het tarief voor bijles wiskunde? 

Heb je een beetje schrik voor het tarief bijles wiskunde? Je kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij jou past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt voor een bijles wiskunde, laat een mening achter. Dit zal het voor jou gemakkelijker maken om jouw ideale privé leerkracht bijles wiskunde te kiezen die aansluit bij jouw behoeften. Met de privé leraar spreek je een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. Je bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

Hoe vaak bijles wiskunde volgen? 

 Hoe vaak je bijles wiskunde volgt, hangt af van jouw noden. Heb je een groot ingangsexamen of heeft jouw kind binnenkort examen wiskunde en moet er veel bijgesleuteld worden? Dan kan je misschien best twee keer per week één à twee uur bijles wiskunde volgen. Zo ben je zeker dat je alles gedaan krijgt voor jouw examen. 

Is het eerder bijscholing of studiebegeleiding? Dan kan één uur per week bijles wiskunde voldoende zijn. Spreek dit ook goed af met de leerkracht wiskunde: wanneer is hij of zij vrij? Tijdens de week of enkel in het weekend? 

Begin vooral rustig, het is niet de bedoeling dat de bijles wiskunde nog eens een nachtmerrie wordt. Het moet nog steeds leuk blijven! En iedereen heeft ook zijn eigen tempo: één kind is een ander niet. 

Kwaliteitsvolle bijlessen wiskunde aan huis 

Om jouw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak wiskunde, is het soms een goed idee om een bijlesgever wiskunde in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan je er zeker van zijn dat de leerkracht wiskunde betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van jouw kind of aan jouw eigen behoeften? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé leraren. Je kan ze dus op jouw gemak doorlezen alvorens jouw keuze te maken. Bij Ring Twice ontmoeten we onze leerkrachten bijles wiskunde om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus je hoeft je geen zorgen meer te maken. 

Om jou een ideetje te geven van wat je zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan je inspiratie opdoen: 

Zoals je kan zien, zijn de aanvragen heel uiteenlopend: van bijlessen wiskunde voor tweede middelbaar tot extra bijlessen wiskunde voor een toelatingsexamen. Deze lijst is niet exhaustief, je kan nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. Je vindt sowieso een bijlesgever wiskunde die jou kan helpen. Ring Twice biedt jou de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren bijles wiskunde te vinden, dicht bij jou in de buurt, tegen democratische prijzen en om jouw kind te helpen slagen op school. 

Wist je dat ze ook klaar staan om jou te helpen voor andere vakken, maar ook voor tennislessen, taallessen of ook nog zangles?  Het maakt niet uit waar je woont in België! Ben je misschien zelf leerkracht en zou je graag bijles wiskunde geven als bijverdienste? Aarzel dan niet om jou in te schrijven als dienstverlener bij Ring Twice en te genieten van alle voordelen!

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde

Bijles: lager onderwijs 4de leerjaar - Hulp Beschrijvende Statistiek - Bijles fysica (4) - Bijles Wiskunde 6de leerjaar voor komende weken - Bijles Wiskunde Fysica - bijles wiskunde eerste graad - Bijles Fysica, wiskunde, chemie - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde 4de leerjaar basisschool (28) - Bijles wiskunde 3 de jaar doorstroom sport wetens - bijles wiskunde 4de leerjaar - Bijles Wiskunde Fysica - Bijles Wiskunde en Fysica in Vosselaar - bijles chemie (96) - Bijles wiskunde (7) - bijles wiskunde (44) - Kansrekenen/Combinatoriek - Bijles - Bijles wiskunde, economie (17) - Bijles wiskunde op regelmatige basis - Hulp voor wiskunde ...dochter 1ste middelbaar - bijles wiskunde 4de secundair (7) - Bijles wiskunde 1 ASO en studiecoach - Bijles (3) - Bijles Wiskudne - Bijles lagere school - Bijles wiskunde - ik zou enkele bijlessen wiskunde nodig hebben - Online hulp wiskunde bij maken van taak (5) - Bijles fysica (3) - Bijles anorganisch chemie (6) - Dringende bijles nodig wiskudne - Bijles wiskunde eerste en tweede graad (12) - Wiskunde bijles - 1ste jaar hoger onderwijs (8) - Bijles Wiskunde Andrik 3de secundair - Bijles wiskunde - Wiskunde bijles (2) - Bijles wiskunde vergelijkingen type 1 en 2 - Bijles - Bijles Rekenen laatste leerjaar lagere school (2) - Bijles wiskunde - Bijles en voorbereiding examens - Bijles wiskunde - Bijles Fysica (6) - Bijles wiskunde 5de humane wetenschappen (8) - Bijles wiskunde (6) - Bijles Latijn 1e leerjaar (4) - bijles wiskunde - Bijles wiskunde - type 9 leerkracht - hulp bij wiskunde - Bijles wiskunde 1ste middelbaar - bijles wiskunde lager onderwijs (6de lj) (10) - Bijles wiskunde eerste en tweede graad (11) - 1e middelbaar wiskunde - Bijles voor wiskunde (29) - Bijles wiskunde, economie (16) - bijles wiskunde - bijles wiskunde - Wiskunde - Bijles rekenen voor kind tweede leerjaar - Bijles wiskunde, fysica, chemie 6de middelbaar - Huiswerk beglijder voor 12 jaar kid - Wiskunde 5de jaar 6 uur secundair onderwijs (7) - Bijles wiskunde 2de middelbaar - Bijles Wiskunde - Bijles Wiskunde - Wiskunde 2de middelbaar (nederlands) materdei - Bijles wiskunde 4de middelbaar (2) - Bijlessen STEM en wiskunde voor de tweedemiddelbaar - Goniometrie - rijen en reeksen - Bijles wiskunde (5) - Cursus wiskunde (3) - Cursus wiskunde (2) - Bijles Wiskunde - Wiskunde bijles - 1ste jaar hoger onderwijs (7) - Bijles wiskunde - bijles chemie (95) - Bijles wiskunde op regelmatige basis. (5) - bijles Fysica/chemie/wiskunde - bijlesleerkracht voor wiskunde, fysica en chemie - Bijles wiskunde in Opwijk (4) - bijles chemie (94) - Bijles fysica (2) - Bijles wiskunde eerste en tweede graad (10) - bijles chemie (93) - 3de jaar middelbaar ASO (43) - Bijles wiskunde 5 de middelbare - Bijles wiskunde 1ste middelbaar - Bijles Fysica (5) - Bijles fysica 5de Latijn- Wetenschappen (3) - Bijles Latijn 1e leerjaar (3) - Ik zoek een wiskunde Bijles - Bijles wiskunde - Bijles Fysica (4) - Bijles wiskunde - Dringend bijles wiskunde 2e middelbaar met methode Pienter (katholiek onderwijs) - Voor een jonge meisje van 10jaar (5de leerjaar) - Bijles wiskunde voor mijn kind in 6 leerjaar
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden