bijles wiskunde Deinze

Bijles wiskunde Deinze: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Deinze

Bijles wiskunde in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Als dochter van een burgerlijk ingenieur en biologe ben ik van jongs af aan geboeid door wiskunde. In mijn hogere studies en mijn huidige job is wiskundig denken echter van weinig toepassing en dat is jammer. Graag zou ik dit gemis willen invullen door anderen te helpen met wiskundige problemen. Op die manier kan ik de wiskundekriebel misschien wel overbrengen!
Bijles wiskunde in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Ik ben sinds enkele jaren afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde en heb een sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Als doctoraatsstudent aan de UGent help ik al vier jaar op rij bij de lessen van de eerste bachelor Burgerlijk Ingenieur, met een focus op wiskunde en fysica. Deze onderwerpen boeien mij, en kan ik op een duidelijke en rustige manier uitleggen.
Bijles wiskunde in Sint-martens-latem (9830) - Lukas
Lukas
Sint-martens-latem
5/5 (4 reviews)
Ik zit in mijn laatste jaar van het middelbaar en geef af en toe wel eens bijlessen. Ik studeer Latijn Wiskunde en als uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, Latijn, Nederlands of Plastische opvoeding, dan ben ik daar de geschikte persoon voor ;) (Wel enkel kinderen van 12 t.e.m. 15 jaar.)
Bijles wiskunde in Deinze (9800) - John
John Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring in het geven van bijlessen wiskunde aan studenten in alle graden en richtingen van het secundair onderwijs. Daardoor is mijn kennis heel uitgebreid. Ik hecht veel belang aan het begrijpen van de leerstof en het maken van oefeningen. Ik ben zeer goed in het leggen van verbanden tussen onderdelen van de leerstof, wat tot inzicht leidt.
Bijles wiskunde in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
Deinze
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Bijles wiskunde in Deurle (9831) - Thymen
Thymen
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de eerste master Burgerlijk Ingenieur:Elektrische Energietechniek aan de Universiteit van Gent. Wetenschap, wiskunde en techniek zijn dingen die mij mateloos interesseren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis u of uw kinderen te kunnen helpen waar nodig!
Bijles wiskunde in Hansbeke (9850) - Fien
Fien
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, aangevuld met een lerarenopleiding wiskunde. Tijdens mijn studies heb ik bijlessen gegeven, zowel in het middelbaar als hoger onderwijs. Na mijn studies heb ik een periode op een middelbare school gewerkt als leerkracht wiskunde. Bijlessen kunnen doorgaan bij mij in Nevele of online.
Bijles wiskunde in Deinze (9800) - Els
Els
Deinze
5/5 (1 reviews)
Nood aan extra studiebegeleiding voor wiskunde. Als bio-ingenieur help ik je graag vooruit. Ik ben een geduldig iemand die graag de tijd neemt om de zaken grondig uit te leggen.
Bijles wiskunde in Deinze (9800) - Nadine
Nadine
Deinze
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als leerkracht (wetenschappen) en help graag kinderen en jongeren met leerproblemen voor wetenschapsvakken en wiskunde. Met begeleid studeren werk ik samen met de leerling naar het gewenst resultaat.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Hallo! In het secundair onderwijs heb ik wetenschappen gevolgd. Biologie, chemie en fysica waren hierbij de hoofdvakken. Ik doe ook heel graag wiskunde. Van nature analyseer ik graag de zaken, wat bij zulke vakken ook van toepassing is. Graag breng ik ook u iets bij! Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Bijles wiskunde in Eke (9810) - Laura
Laura
Eke
Nieuw
...........................................................................................................................................................................................................
Bijles wiskunde in Sint-martens-leerne (9800) - Margaux
Margaux
Sint-martens-leerne
Nieuw
Daar ik een voltijdse job heb, verkies ik de bijlessen bij mij thuis te geven in Deinze (Oost-Vlaanderen). In de week ben ik steeds ‘s avonds beschikbaar, in de weekends (meestal) de volledige dag. Indien jullie interesse hebben en graag wat meer informatie wensen, mag u mij gerust contacteren. Tot snel! ;-)
Bijles wiskunde in Zulte (9870) - Lander
Lander
Zulte
Nieuw
Als tweedejaars student Industrieel Ingenieur ben ik gebeten door wiskunde en wetenschappen en deel ik graag deze passie. Ik probeer de materie zo eenvoudig mogelijk compleet uit te leggen.
Bijles wiskunde in Zulte (9870) - Jasmine
Jasmine
Zulte
Nieuw
Ik geef bijlessen aan studenten lager en middelbaar onderwijs, ben repetitor voor hogeschool- en universiteitsstudenten alsook begeleider van verscheidene thesissen. Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, financiële algebra, etc. Regio: Kortrijk-Zulte/Waregem-Gent
Bijles wiskunde in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nevele
Nieuw
Slagen voor een examen.... soms is dit een grotere stress voor de ouders dan voor de kinderen. Heeft je kind een extra motivatie nodig om te willen studeren voor wiskunde (of wetenschappen, bouwkunde,..’’)? Soms kan een korte inhaalles of samen studeren, oplossing bieden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Deinze, opfriscursus wiskunde Deinze, privé leraar wiskunde Deinze, zoek wiskundeleraar in Deinze, bijles wiskunde gezocht Deinze, bijles wiskunde middelbaar Deinze, bijlessen wiskunde Deinze, wiskunde bijles Deinze, bijles wiskunde aan huis Deinze, prive bijles wiskunde Deinze, leraar wiskunde gezocht Deinze, bijles wiskunde prijs Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wiskunde in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden