Vind de beste bijles wiskunde van Deinze

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Kruishoutem (9770) - Michelle
Michelle
5/5 · 4 reviews
9770 Kruishoutem
Wiskunde en economie zijn de vakken waarvoor ik de meeste bijles geef. Dit voor lagere school als middelbaar niveau. Ook voor wiskunde en economie kan in helpen op Hogeschool niveau.
Bijles wiskunde in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Bijles wiskunde in Deurle (9831) - Thymen
Thymen
5/5 · 1 reviews
9831 Deurle
Ik zit in de eerste master Burgerlijk Ingenieur:Elektrische Energietechniek aan de Universiteit van Gent. Wetenschap, wiskunde en techniek zijn dingen die mij mateloos interesseren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis u of uw kinderen te kunnen helpen waar nodig!
Bijles wiskunde in Tielt-Winge (3390) - Shana
Shana
Nieuw
3390 Tielt-Winge
Ik studeer voor leerkracht elektriciteit en techniek. Ik hou van lesgeven dus dit zou zowel voor de lerende als voor mij een win- win situatie zijn. Ik hou van actief leren. Ik heb een auto en ik ben elke week beschikbaar. Ik heb ervaringen met leerlingen met autisme, ADHD en ADD.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Nieuw
9000 Gent
Hallo! In het secundair onderwijs heb ik wetenschappen gevolgd. Biologie, chemie en fysica waren hierbij de hoofdvakken. Ik doe ook heel graag wiskunde. Van nature analyseer ik graag de zaken, wat bij zulke vakken ook van toepassing is. Graag breng ik ook u iets bij! Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Bijles wiskunde in Eke (9810) - Laura
Laura
Nieuw
9810 Eke
...........................................................................................................................................................................................................
Bijles wiskunde in Sint-martens-leerne (9800) - Margaux
Margaux
Nieuw
9800 Sint-martens-leerne
Daar ik een voltijdse job heb, verkies ik de bijlessen bij mij thuis te geven in Deinze (Oost-Vlaanderen). In de week ben ik steeds ‘s avonds beschikbaar, in de weekends (meestal) de volledige dag. Indien jullie interesse hebben en graag wat meer informatie wensen, mag u mij gerust contacteren. Tot snel! ;-)
Bijles wiskunde in Zulte (9870) - Lander
Lander
Nieuw
9870 Zulte
Als tweedejaars student Industrieel Ingenieur ben ik gebeten door wiskunde en wetenschappen en deel ik graag deze passie. Ik probeer de materie zo eenvoudig mogelijk compleet uit te leggen.
Bijles wiskunde in Zulte (9870) - Jasmine
Jasmine
Nieuw
9870 Zulte
Ik geef bijlessen aan studenten lager en middelbaar onderwijs, ben repetitor voor hogeschool- en universiteitsstudenten alsook begeleider van verscheidene thesissen. Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, financiële algebra, etc. Regio: Kortrijk-Zulte/Waregem-Gent
Bijles wiskunde in Gavere (9890) - Elke
Elke
Nieuw
9890 Gavere
Hallo, Ik ben lerares in het lager onderwijs. Tijdens de vakanties wil ik graag bijles geven voor taal of rekenen. Ik kan met de auto aan huis komen. Groetjes, Elke
Bijles wiskunde in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nieuw
9850 Nevele
Slagen voor een examen.... soms is dit een grotere stress voor de ouders dan voor de kinderen. Heeft je kind een extra motivatie nodig om te willen studeren voor wiskunde (of wetenschappen, bouwkunde,..’’)? Soms kan een korte inhaalles of samen studeren, oplossing bieden.
Bijles wiskunde in Deinze (9800) - Elly
Elly
Nieuw
9800 Deinze
Hallo, ik wil u graag verder helpen met het geven van bijlessen. Mijn goede wiskundige en economische kennis wil ik graag doorgeven aan andere mensen.
Bijles wiskunde in Dentergem (8720) - Céline
Céline
Nieuw
8720 Dentergem
Afgestudeerd in Biologische Wetenschappen heb ik mijn portie aan wiskunde, Chemie en Fysica gehad! Ik kan kinderen helpen met het snappen van hun theorie, en ondersteuning bieden bij het maken van oefeningen.
Bijles wiskunde in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9800 Deinze
Leerkracht met een duidelijke passie voor economische vakken. Ook voor voor andere algemene vakken (tot 4de middelbaar) kan je bij mij terrecht. Zit je met een studieprobleem neem dan gewoon contact op zodat we kunnen kijken hoe ik je kan helpen. Groeten Pieter
Bijles wiskunde in Deurle (9831) - Victor
Victor
Nieuw
9831 Deurle
Student geologie aan de UGent, heb al ervaring met bijles wiskunde en fysica bij middelbare studenten. Wetenschappen en wiskunde zijn al van jongs af aan mijn favoriete vakken op school en dat is nog steeds zo. Ik kan het goed uitleggen en ben geduldig indien de leerstof niet direct begrepen wordt. Hopelijk kan ik helpen met het verbeteren van de resultaten van gemotiveerde leerlingen!

Bijles wiskunde Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Deinze, opfriscursus wiskunde Deinze, privé leraar wiskunde Deinze, zoek wiskundeleraar in Deinze,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen bijles wiskunde in Deinze

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden