bijles wiskunde Kortrijk

Bijles wiskunde Kortrijk: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Kortrijk

Bijles wiskunde in Kuurne (8520) - Loïc
Loïc
Kuurne
5/5 (3 reviews)
Als doctoraatsstudent in fysica, met een Master in Chemie, heb ik een brede kennis van wetenschap, wiskunde en statistiek. Wetenschappen geef ik daardoor op alle niveau's. Wiskunde en statistiek geef ik aan lager, middelbaar en 1e jaar universiteit/hogeschool.
Bijles wiskunde in Harelbeke (8530) - Ingrid
Ingrid
Harelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik heb jaren les wiskunde en informatica gegeven in hoger middelbaar en aan volwassenen. Nog steeds begeleid ik studenten die tekorten vertonen, moeilijkheden hebben of gewoon gecoacht willen worden. Ik ben heel geduldig en heb enorm veel ervaring. Ik kan de leerstof op verschillende manieren uitleggen afhankelijk van het niveau van kennis van de persoon.
Bijles wiskunde in Wevelgem (8560) - Maaike
Maaike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
5/5 (2 reviews)
Ik begeleid kindjes uit het Lager en het middelbaar onderwijs. Ze komen naar mij voor Bijles, leren plannen, leren leren, vingerblind leren typen. ----------------------------------------------------------------
Bijles wiskunde in Kuurne (8520) - Luna
Luna
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur, doorheen mijn jaren als student gaf ik vaak bijles en extra uitleg aan mede studenten op een rustige en geduldige manier. Mijn sterktes bevinden zich bij wiskunde en wetenschappen en dit tot en met het 6de middelbaar.
Bijles wiskunde in Lendelede (8860) - Tamara
Tamara
Lendelede
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht secundair onderwijs zie ik de nood van de leerlingen vanuit het juiste perspectief. Reeds +5 jaar actief in het onderwijs en +10 jaar actief in het geven van bijlessen. Ik ben er van overtuigd dat met de juiste uitleg en het juiste geduld, we samen kunnen streven naar een A-attest. Zeker voor boekhouden moet er een juiste klik gemaakt worden, hiervoor kan ik zorgen!
Bijles wiskunde in Menen (8930) - Pieter
Pieter
Menen
Nieuw
1ste graad, 2de graad middelbaar. Wiskunde, mechanica, elektriciteit,... . Geef zelf les in mechanica en elektriciteit. Eventueel savonds of overdag op woensdag of zaterdag.
Bijles wiskunde in Kuurne (8520) - Brècht
Brècht
Kuurne
Nieuw
Als student industrieel ingenieur kan ik mijn kennis delen. Niet alleen omdat ik deze vakken ken, maar tegelijk ook leuk om bij te leren en dingen op te frissen.
Bijles wiskunde in Kortrijk (8500) - Debby
Debby
Kortrijk
Nieuw
Ik geef bijles wiskunde aan leerlingen van het eerste tot het 6de leerjaar. Ik kijk eerst waar precies de problemen zijn. Daarna gaan we aan de slag. Indien mogelijk werken we eerst met materiaal zodat uw kind echt inzicht krijgt in de les.
Bijles wiskunde in Kortrijk (8500) - Wouter
Wouter
Kortrijk
Nieuw
Behaalde in 2019 een master in de fysica. Heb reeds ervaring met bijles geven aan scholieren én studenten. Ik vind het boeiend om de valkuilen van de studenten te identificeren en een geschikte oplossing voor te vinden. Ik hecht veel belang aan didactiek, ik vraag daarom vaak raad aan leraren in mijn kenniskring.
Bijles wiskunde in Kuurne (8520) - Laura
Laura
Kuurne
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als dierenverzorger (agro- en biotechnologie Vives Roeselare) en als master in de biowetenschappen (landbouwkunde plantaardige en dierlijke productie) en help graag verder met bijles geven in verschillende wetenschappelijke vakken in overleg met u of uw kind(eren).
Bijles wiskunde in Wevelgem (8560) - Melanie
Melanie
Wevelgem
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs. Hierdoor ben ik beschikbaar voor bijles rond de leerstof Nederlands, spelling, Frans, wiskunde van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar. Ik ben een geduldig iemand die uitgebreid de tijd neemt om vragen en extra oefeningen aan te brengen. Geen moeilijkheid/vraag is mij te veel.
Bijles wiskunde in Bellegem (8510) - Nikola
Nikola
Bellegem
Nieuw
Reeds heb ik al veel ervaring met bijles. Ieder persoon die bijles kreeg van mij, heeft zeer mooie resultaten gekregen. Er was zelfs iemand die voor wiskunde 53% had voor hij bijles kreeg. Nadat hij bijles kreeg, haalde hij 78%.
Bijles wiskunde in Harelbeke (8530) - Thai son
Thai son
Harelbeke
Nieuw
Houder van diploma Bachelor in het bedrijfsmanagement, met afstudeerrichting Marketing en specialisatie Retail & Storemanagement. Leidinggevende bij een internationale bekende retailer. Ook bijlessen en coaching voor fotografie zijn mogelijk
Bijles wiskunde in Deerlijk (8540) - Lennart
Lennart
Deerlijk
Nieuw
Als industrieel ingenieur heb ik een hele grote rugzak kennis mee van wiskunde en wetenschappen. Graag help ik jullie hierbij om leermethodes van deze specifieke vakken aan te leren. Ook de nodige uitleg + extra oefeningen kan ik u bezorgen.
Bijles wiskunde in Harelbeke (8530) - Lorenzo
Lorenzo
Harelbeke
Nieuw
Ik ben leerkracht in de 1ste en 2de graad van het secundair onderwijs. Heeft uw zoon/dochter bijles nodig (wiskunde, wetenschappen) of nood aan extra begeleiding bij het studeren en is hij/zij schoollopend in het 1ste - 4de middelbaar? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Kortrijk: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Kortrijk, opfriscursus wiskunde Kortrijk, privé leraar wiskunde Kortrijk, zoek wiskundeleraar in Kortrijk, bijles wiskunde gezocht Kortrijk, bijles wiskunde middelbaar Kortrijk, bijlessen wiskunde Kortrijk, wiskunde bijles Kortrijk, bijles wiskunde aan huis Kortrijk, prive bijles wiskunde Kortrijk, leraar wiskunde gezocht Kortrijk, bijles wiskunde prijs Kortrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wiskunde in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden