bijles wiskunde Roeselare

Bijles wiskunde Roeselare: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Roeselare

Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt in het lager onderwijs. Ik kan perfect inspelen op de behoefte van het kind. Heeft uw kind bijles nodig voor rekenen, spelling, taal, ... dan sta ik klaar om te helpen!
Bijles wiskunde in Emelgem (8870) - Jordi
Jordi
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in wiskunde en economie. Ik kan buiten de schooluren en in de weekends lesgeven zowel online als in 'real life'. Door mijn ervaring in consultancy heb ik geleerd om gestructureerd samen te werken met mensen en op een duidelijke manier kennis over te brengen.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als logopediste werkzaam als ondersteuner in het onderwijs, ben ik heel ervaren in het helpen van kinderen in de lagere school. (Huiswerkbegeleiding, leren leren, bijles, …) Jongeren in het middelbaar kan ik helpen met studiebegeleiding, bijles Wiskunde, Nederlands, Engels.
Bijles wiskunde in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Diploma Licentiaat in de Nautische Wetenschappen, in de middelbare school Latijn-Wiskunde gevolgd. In m'n hoofdberoep geef ik ook regelmatig les aan middelbare scholieren.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Wim
Wim
Roeselare
Nieuw
Niveau ASO, TSO Niveau prof. Bachelor, ac. Bachelor, Master Toelatingsexamen arts, tandarts Bachelorproefbegeleiding Masterproefbegeleiding Schakeljaren
Bijles wiskunde in Ledegem (8880) - Arne
Arne
Ledegem
Nieuw
Ik geef reeds 2 jaar professionele bijles aan verschillende leerlingen.
Bijles wiskunde in Oekene (8800) - Sien
Sien
Oekene
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, maar werk ondertussen als HR professional. Ik geef al een 10-tal jaar bijles wiskunde en ik hou ervan om studenten niet alleen te helpen met het begrijpen en studeren van de materie, maar vooral om de intrinsieke motivatie terug te vinden en een studiemethode aan te leren die bij hen past.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Door ik het werkveld te staan. Kan ik makkelijk kinderen begeleiden om bijles te geven. Laat mij gerust iets weten voor meer informatie over mijn bijlessen.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Helena  andrea
Helena andrea
Roeselare
Nieuw
Ik heb al 4 jaar ervaring als bijlesdocent wetenschappen en Spaanse taal voor studenten vanaf het 4de middelbaar in Spanje. Ik heb een jaar aan academische competities voor wetenschappen deelgenomen.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Jens
Jens
Roeselare
Nieuw
Kinderen van het laget onderwijs kunnen steeds terecht bij mij. Ik ben afgestudeerd als onderwijzer. Wiskunde zoals rekenoefeningen en lengtematen zijn niet altijd gemakkelijk. Ik wil de kinderen hier maximaal in ondersteunen door samen oefeningen te maken.
Bijles wiskunde in Ardooie (8850) - Alafair
Alafair
Ardooie
Nieuw
Aangezien ik Biomedische Wetenschappen studeer, ligt de grote focus vaak bij de abstracte wetenschappen. Door zelf heel veel tijd in deze vakgebieden te spenderen, zie ik mezelf dan ook als geschikt om andere mensen hierin te helpen. Ik geef heel graag mijn kennis door en steek met veel plezier een handje toe waar nodig!
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Demi
Demi
Roeselare
Nieuw
Ik ben zeer toegankelijk. Ik kan goed omgaan met verschillende leeftijden dus ik heb geen voorkeur voor een leeftijdscategorie. Alle kinderen en jongeren zijn welkom! Ik heb al bijles gegeven. Ik doe dit ook zeer graag. Ik help graag mensen.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Emmely
Emmely
Roeselare
Nieuw
Ik ben tewerkgesteld als boekhouder. Ik hou ervan wiskunde les te geven aangezien ik zelf enkele jaren geleden gestudeerd heb voor leerkracht wiskunde. Het is steeds mijn passie geweest om anderen mijn kennis door te geven en hen nieuwe dingen bij te leren of hen te helpen bij eventuele moeilijkheden.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Michiel
Michiel
Roeselare
Nieuw
Ikzelf heb ASO Wetenschappen gestudeerd in het secundair onderwijs waarna ik vervolgens een professionele bachelor ben aangegaan als Biomedische Laboratoriumtechnoloog. Ikzelf geef ook graag uitleg. Lager onderwijs en secundair tot 3de zijn mijn voorkeur. Hopelijk tot snel!
Bijles wiskunde in Zonnebeke (8980) - Robbe
Robbe
Zonnebeke
Nieuw
Ik heb 6 jaar economie-wiskunde geleerd en ben daarna begonnen aan mijn opleiding burgerlijk ingenieur binnen defensie. Nu zit ik in mijn tweede jaar van deze opleiding, na wat bijles te hebben gegeven aan familie en vrienden heb ik ondervonden dat het me echt ligt en dat ik iets simpel kan uitleggen. Ik ben heel gemotiveerd om hiermee nog meer mensen te helpen !
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Roeselare, opfriscursus wiskunde Roeselare, privé leraar wiskunde Roeselare, zoek wiskundeleraar in Roeselare, bijles wiskunde gezocht Roeselare, bijles wiskunde middelbaar Roeselare, bijlessen wiskunde Roeselare, wiskunde bijles Roeselare, bijles wiskunde aan huis Roeselare, prive bijles wiskunde Roeselare, leraar wiskunde gezocht Roeselare, bijles wiskunde prijs Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wiskunde in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden