bijles wiskunde Roeselare

Bijles wiskunde Roeselare: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Roeselare

Bijles wiskunde in Wingene (8750) - Baptiste
Baptiste
Wingene
5/5 (11 reviews)
Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur en ben zeer sterk in wiskunde en de verschillende wetenschappelijke vakken. Bovendien heb ik al wat ervaring met het geven van bijles in zowel hoger, middelbaar en lager onderwijs.
Bijles wiskunde in Kortemark (8610) - Maaike
Maaike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortemark
5/5 (9 reviews)
Ik ben Maaike, 22 jaar en sinds kort aan de slag als stabiliteitsingenieur. Ik reken dagelijks en dat is dan ook mijn grote passie. Ik heb de vooropleidingen wiskunde wetenschappen en industrieel ingenieur bouwkunde gevolgd. Ik zou graag mijn kennis en kunnen gebruiken om anderen te helpen.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt in het lager onderwijs. Ik kan perfect inspelen op de behoefte van het kind. Heeft uw kind bijles nodig voor rekenen, spelling, taal, ... dan sta ik klaar om te helpen!
Bijles wiskunde in Emelgem (8870) - Jordi
Jordi
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in wiskunde en economie. Ik kan buiten de schooluren en in de weekends lesgeven zowel online als in 'real life'. Door mijn ervaring in consultancy heb ik geleerd om gestructureerd samen te werken met mensen en op een duidelijke manier kennis over te brengen.
Bijles wiskunde in Ingelmunster (8770) - Fiebe
Fiebe
Ingelmunster
Nieuw
Hallo! Ik ben Fiebe, ik ben 15jaar &ik woon in Ingelmunster. Ik zit in het 3e middelbaar &volg Stw. Ik ben graag met kindjes &dieren bezig! Ik ben graag onder de mensen &zo hoop ik mijn vakantie toch nuttig in te delen! Hopelijk tot snel! Groetjes
Bijles wiskunde in Kuurne (8520) - Brècht
Brècht
Kuurne
Nieuw
Als student industrieel ingenieur kan ik mijn kennis delen. Niet alleen omdat ik deze vakken ken, maar tegelijk ook leuk om bij te leren en dingen op te frissen.
Bijles wiskunde in Ledegem (8880) - Arne
Arne
Ledegem
Nieuw
Ik geef reeds 2 jaar professionele bijles aan verschillende leerlingen.
Bijles wiskunde in Meulebeke (8760) - Kenny
Kenny
Meulebeke
Nieuw
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bijles wiskunde in Oekene (8800) - Sien
Sien
Oekene
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, maar werk ondertussen als HR professional. Ik geef al een 10-tal jaar bijles wiskunde en ik hou ervan om studenten niet alleen te helpen met het begrijpen en studeren van de materie, maar vooral om de intrinsieke motivatie terug te vinden en een studiemethode aan te leren die bij hen past.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Door ik het werkveld te staan. Kan ik makkelijk kinderen begeleiden om bijles te geven. Laat mij gerust iets weten voor meer informatie over mijn bijlessen.
Bijles wiskunde in Pittem (8740) - Marieke
Marieke
Pittem
Nieuw
Ik heb een master diploma in de biowetenschappen en heb 4 jaar ervaring als kwaliteitsmedewerker in een voedingsbedrijf. Ik kan dus bijles geven in de wetenschapsvakken, liefst in de 1e graad.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Helena  andrea
Helena andrea
Roeselare
Nieuw
Ik heb al 4 jaar ervaring als bijlesdocent wetenschappen en Spaanse taal voor studenten vanaf het 4de middelbaar in Spanje. Ik heb een jaar aan academische competities voor wetenschappen deelgenomen.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Jens
Jens
Roeselare
Nieuw
Kinderen van het laget onderwijs kunnen steeds terecht bij mij. Ik ben afgestudeerd als onderwijzer. Wiskunde zoals rekenoefeningen en lengtematen zijn niet altijd gemakkelijk. Ik wil de kinderen hier maximaal in ondersteunen door samen oefeningen te maken.
Bijles wiskunde in Ardooie (8850) - Alafair
Alafair
Ardooie
Nieuw
Aangezien ik Biomedische Wetenschappen studeer, ligt de grote focus vaak bij de abstracte wetenschappen. Door zelf heel veel tijd in deze vakgebieden te spenderen, zie ik mezelf dan ook als geschikt om andere mensen hierin te helpen. Ik geef heel graag mijn kennis door en steek met veel plezier een handje toe waar nodig!
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Demi
Demi
Roeselare
Nieuw
Ik ben zeer toegankelijk. Ik kan goed omgaan met verschillende leeftijden dus ik heb geen voorkeur voor een leeftijdscategorie. Alle kinderen en jongeren zijn welkom! Ik heb al bijles gegeven. Ik doe dit ook zeer graag. Ik help graag mensen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Roeselare, opfriscursus wiskunde Roeselare, privé leraar wiskunde Roeselare, zoek wiskundeleraar in Roeselare, bijles wiskunde gezocht Roeselare, bijles wiskunde middelbaar Roeselare, bijlessen wiskunde Roeselare, wiskunde bijles Roeselare, bijles wiskunde aan huis Roeselare, prive bijles wiskunde Roeselare, leraar wiskunde gezocht Roeselare, bijles wiskunde prijs Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles wiskunde in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden