bijles wiskunde Roeselare

Bijles wiskunde Roeselare: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Roeselare

Bijles wiskunde in Wingene (8750) - Baptiste
Baptiste
Wingene
5/5 (18 reviews)
Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur en ben zeer sterk in wiskunde en de verschillende wetenschappelijke vakken. Bovendien heb ik al wat ervaring met het geven van bijles in zowel hoger, middelbaar en lager onderwijs.
Bijles wiskunde in Kortemark (8610) - Maaike
Maaike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortemark
5/5 (10 reviews)
Ik ben Maaike, 22 jaar en sinds kort aan de slag als stabiliteitsingenieur. Ik reken dagelijks en dat is dan ook mijn grote passie. Ik heb de vooropleidingen wiskunde wetenschappen en industrieel ingenieur bouwkunde gevolgd. Ik zou graag mijn kennis en kunnen gebruiken om anderen te helpen.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt in het lager onderwijs. Ik kan perfect inspelen op de behoefte van het kind. Heeft uw kind bijles nodig voor rekenen, spelling, taal, ... dan sta ik klaar om te helpen!
Bijles wiskunde in Emelgem (8870) - Jordi
Jordi
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in wiskunde en economie. Ik kan buiten de schooluren en in de weekends lesgeven zowel online als in 'real life'. Door mijn ervaring in consultancy heb ik geleerd om gestructureerd samen te werken met mensen en op een duidelijke manier kennis over te brengen.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als logopediste werkzaam als ondersteuner in het onderwijs, ben ik heel ervaren in het helpen van kinderen in de lagere school. (Huiswerkbegeleiding, leren leren, bijles, …) Jongeren in het middelbaar kan ik helpen met studiebegeleiding, bijles Wiskunde, Nederlands, Engels.
Bijles wiskunde in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Diploma Licentiaat in de Nautische Wetenschappen, in de middelbare school Latijn-Wiskunde gevolgd. In m'n hoofdberoep geef ik ook regelmatig les aan middelbare scholieren.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Wim
Wim
Roeselare
Nieuw
Niveau ASO, TSO Niveau prof. Bachelor, ac. Bachelor, Master Toelatingsexamen arts, tandarts Bachelorproefbegeleiding Masterproefbegeleiding Schakeljaren
Bijles wiskunde in Ingelmunster (8770) - Fiebe
Fiebe
Ingelmunster
Nieuw
Hallo! Ik ben Fiebe, ik ben 15jaar &ik woon in Ingelmunster. Ik zit in het 3e middelbaar &volg Stw. Ik ben graag met kindjes &dieren bezig! Ik ben graag onder de mensen &zo hoop ik mijn vakantie toch nuttig in te delen! Hopelijk tot snel! Groetjes
Bijles wiskunde in Kuurne (8520) - Brècht
Brècht
Kuurne
Nieuw
Als student industrieel ingenieur kan ik mijn kennis delen. Niet alleen omdat ik deze vakken ken, maar tegelijk ook leuk om bij te leren en dingen op te frissen.
Bijles wiskunde in Ledegem (8880) - Arne
Arne
Ledegem
Nieuw
Ik geef reeds 2 jaar professionele bijles aan verschillende leerlingen.
Bijles wiskunde in Meulebeke (8760) - Kenny
Kenny
Meulebeke
Nieuw
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bijles wiskunde in Oekene (8800) - Sien
Sien
Oekene
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, maar werk ondertussen als HR professional. Ik geef al een 10-tal jaar bijles wiskunde en ik hou ervan om studenten niet alleen te helpen met het begrijpen en studeren van de materie, maar vooral om de intrinsieke motivatie terug te vinden en een studiemethode aan te leren die bij hen past.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Door ik het werkveld te staan. Kan ik makkelijk kinderen begeleiden om bijles te geven. Laat mij gerust iets weten voor meer informatie over mijn bijlessen.
Bijles wiskunde in Pittem (8740) - Marieke
Marieke
Pittem
Nieuw
Ik heb een master diploma in de biowetenschappen en heb 4 jaar ervaring als kwaliteitsmedewerker in een voedingsbedrijf. Ik kan dus bijles geven in de wetenschapsvakken, liefst in de 1e graad.
Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Helena  andrea
Helena andrea
Roeselare
Nieuw
Ik heb al 4 jaar ervaring als bijlesdocent wetenschappen en Spaanse taal voor studenten vanaf het 4de middelbaar in Spanje. Ik heb een jaar aan academische competities voor wetenschappen deelgenomen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Roeselare, opfriscursus wiskunde Roeselare, privé leraar wiskunde Roeselare, zoek wiskundeleraar in Roeselare, bijles wiskunde gezocht Roeselare, bijles wiskunde middelbaar Roeselare, bijlessen wiskunde Roeselare, wiskunde bijles Roeselare, bijles wiskunde aan huis Roeselare, prive bijles wiskunde Roeselare, leraar wiskunde gezocht Roeselare, bijles wiskunde prijs Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles wiskunde in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden