bijles wiskunde Aalst

Bijles wiskunde Aalst: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Aalst

Bijles wiskunde in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Georges is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Aalst (9300) - Georges
Georges
Aalst
5/5 (4 reviews)
Doctor in de wetenschappen met een voltooide carrière in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb ervaring als repetitor aan de UG en wil nog bijdragen aan het helpen van studenten van niveau middelbaar onderwijs of bachelor (voor chemie ook master studenten). Ook voorbereiden op het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles wiskunde in Affligem (1790) - Joeri
Joeri
Affligem
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Laborant en heb een richting gestudeerd met 6 uren wiskunde. Ik ben dus de juiste persoon als uw kinderen bijles nodig hebben in wetenschappelijke vakken en wiskunde. Ik probeer te begrijpen waar de moeilijkheden van uw kind liggen en probeer de soms ingewikkelde processen of bewerkingen op een juiste en goed verstaanbare manier uit te leggen.
Bijles wiskunde in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (2 reviews)
Als handelsingenieur en bijkomende studies fysica op universiteit ben ik goed met wiskunde en fysica. Bijles nodig in 1 van deze vakken? Laat iets weten
Bijles wiskunde in Affligem (1790) - Michael
Michael
Affligem
4.0/5 (1 reviews)
- op een begrijpbare wijze de materie uitleggen : stap per stap - een goede leermethode helpen eigen maken - duidelijke planning en doelen opstellen - objectief advies geven
Bijles wiskunde in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Opgeleide bio ingenieur met 5 jaar bijleservaring. Ik heb zowel bijles wiskunde, chemie, biologie, fysica en statistiek gegeven van lagere school, tot middelbaar en hogere studies. Tevens ben ik bedreven in studieplanning en kan ik studenten goed motiveren om ervoor te gaan.
Bijles wiskunde in Erembodegem (9320) - Jonathan
Jonathan
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben afgestudeerd in de bachelor biomedische wetenschappen aan de universiteit van Gent. Met deze kennis aan leerstof samen met de geschikte leermethode en motivatie/ingesteldheid kijk ik er met volle teugen naar uit studenten te begeleiden naar hun doel! Studeren kan ook plezant zijn, en op deze manier zal je het best in staat zijn de leerstof te verwerken. Hopelijk tot snel :)
Bijles wiskunde in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Hallo Mijn naam is Anissa en ik studeer Rechten! Ik geef nu al drie jaar bijles, zowel aan studenten van basisschool als student van het middelbaar!
Bijles wiskunde in Gijzegem (9308) - Jagoda
Jagoda
Gijzegem
Nieuw
In het lager onderwijs was ik zelf niet zo goed in wiskunde, vooral uit luiheid, dus ik denk dat niemand het beter zou kunnen begrijpen als iemand die juist hetzelfde probleem had. Ik bied mijn dienst aan om vooral bijles te geven aan kinderen van het lager onderwijs, maar het middelbaar is ook geen probleem. Ik leerde uit mijn fouten en wil anderen ook op het juiste pad zetten. Groetjes
Bijles wiskunde in Erembodegem (9320) - Enya
Enya
Erembodegem
Nieuw
Sinds 2011 help ik op regelmatige basis leerlingen (zowel basis- als secundair onderwijs) met hun huiswerk. Dit kan gaan over een specifiek vak, maar ook over planning en Studiebegeleiding.
Bijles wiskunde in Affligem (1790) - Nicolas
Nicolas
Affligem
Nieuw
Afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs voor de vakken lichamelijke opvoeding en economie. Hierdoor heb ik kunnen proeven van zowel het secundair als basisonderwijs. Sinds 2017 werk ik als leerkracht, en het was mijn doel om aan zoveel mogelijk verschillende leeftijden les te geven. Hierdoor denk ik als geen ander te weten hoe een kind best gestuurd wordt naar zijn/haar gewenste resultaat.
Bijles wiskunde in Baardegem (9310) - Gilles
Gilles
Baardegem
Nieuw
Als beroep ontwikkel ik machines. Hierbij maak ik dagelijks gebruik van de hard skills (fysica, wiskunde, mechanica,..) die ik tijdens mijn studie geleerd heb. Maar ik moet ook veel communiceren met andere collega's. (principes en concepten tonen) Door deze ervaring kan ik op een efficiënte manier bijles geven. Mijn lessen worden gekenmerkt door flexibiliteit, schetsen maken ,inzicht overbrengen.
Bijles wiskunde in Erembodegem (9320) - Eveline
Eveline
Erembodegem
Nieuw
Ik ben een jonge startende leerkracht. Naast mijn voltijdse tewerkstelling wil ik ook na schooltijd klaar staan om kinderen iets bij te leren dus als u merkt dat uw kind bijles of extra studiebegeleiding nodig heeft, aarzel dan niet om mij te contacteren.
Bijles wiskunde in Aalst (9300) - Kate
Kate
Aalst
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs, Secundair onderwijs en orthopedagoge. Ik werk nu als zorgleerkracht in het lager onderwijs. Ik heb jarenlange ervaring met kinderen en jongeren zowel als zorg als als leerkracht secundair en lager onderwijs. Ik heb ervaring met allerlei leer- en ontwikkelingsstoornissen. Heb je wat extra uitleg nodig, hulp nodig bij leren leren? Aarzel niet me te contacteren.
Bijles wiskunde in Erembodegem (9320) - Jan
Jan
Erembodegem
Nieuw
Het oefenmateriaal ter voorbereiding van mijn hogere studies heb ik goed bewaard en bovendien evolueerde ik mee met de huidige schoolprogramma's, waardoor ik reeds veel leerlingen heb kunnen helpen bij hun opdrachten wiskunde en mechanica
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Aalst: geëvalueerd met 4.8 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Aalst, opfriscursus wiskunde Aalst, privé leraar wiskunde Aalst, zoek wiskundeleraar in Aalst, bijles wiskunde gezocht Aalst, bijles wiskunde middelbaar Aalst, bijlessen wiskunde Aalst, wiskunde bijles Aalst, bijles wiskunde aan huis Aalst, prive bijles wiskunde Aalst, leraar wiskunde gezocht Aalst, bijles wiskunde prijs Aalst,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden