bijles wiskunde Aalst

Bijles wiskunde Aalst: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Aalst

Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.93/5 (107 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles wiskunde in Berlare (9290) - Michael
Michael
Berlare
4.97/5 (29 reviews)
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!
Bijles wiskunde in Wichelen (9260) - Domien
Domien
Wichelen
4.94/5 (18 reviews)
Afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen. Altijd al diep geboeid geweest door Wiskunde en Fysica, dit zijn immers mijn favoriete vakken geweest in mijn schooltijd. Ik geef reeds bijles, altijd op maat van de leerling.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
23 jaar kleuterjuf. wiskundige initiatie (rekenboom ontworpen), body map en kleuter turnen en dit op een ludieke manier. Ervaring met eerste leerjaar.
Bijles wiskunde in Asse (1730) - Geert
Geert
Asse
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb een zeer brede opleiding genoten en tijdens mijn studiejaren ook altijd een zeer voorbeeldige student. Graag wil ik deze kennis en kunde overdragen naar toekomstige vlijtige studenten zodat ze maximale resultaten kunnen behalen.
Bijles wiskunde in Appels (9200) - Valerie
Valerie
Appels
5/5 (8 reviews)
Ik ben in 2013 afgestudeerd als leerkracht wiskunde en economie. Nadien behaalde ik een Master in Handelswetenschappen. Sindsdien werk ik in de privé en geef ik in mijn vrije tijd bijlessen wiskunde en economie aan leerlingen van de 1ste en 2de graad middelbaar. Na een intakesessie om de noden te definiëren gaan we voornamelijk praktisch aan de slag door veel oefeningen te maken.
Bijles wiskunde in Denderbelle (9280) - Iris
Iris
Denderbelle
5/5 (8 reviews)
Ik ben leerkracht in het middelbaar onderwijs. Ik geef les in Asse en heb ondertussen al 15 jaar ervaring. Ik geef les van het 3de middelbaar tot het 6de middelbaar. Voor de bijlessen geef ik aan alle jaren bijles, meestal de wetenschappelijke en wiskundige vakken. Klaar om ervoor te gaan! Zalig om ervoor te zorgen dat een leerling mooie cijfers behaalt.
Bijles wiskunde in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Bijles wiskunde in Aalst (9300) - Georges
Georges
Aalst
5/5 (6 reviews)
Doctor in de wetenschappen met een voltooide carrière in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb ervaring als repetitor aan de UG en wil nog bijdragen aan het helpen van studenten van niveau middelbaar onderwijs of bachelor (voor chemie ook master studenten). Ook voorbereiden op het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles wiskunde in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
4.83/5 (6 reviews)
Als handelsingenieur en bijkomende studies fysica op universiteit ben ik goed met wiskunde en fysica. Bijles nodig in 1 van deze vakken? Laat iets weten
Bijles wiskunde in Lede (9340) - Liesbet
Liesbet
Lede
5/5 (6 reviews)
Ik heb een master handelswetenschappen en heb daarna een bijkomende lerarenopleiding gevolgd. Ik geef al meer dan 15 jaar bijles, van lager onderwijs tot hoger onderwijs, vooral wiskunde,statistiek en economie.
Bijles wiskunde in Aaigem (9420) - Beatrijs
Beatrijs
Aaigem
5/5 (5 reviews)
als gepensioneerd leerkracht wiskunde ken ik wel de kneepjes van het vak. Zowel het uitleggen als het leren leren. Ik heb de laatste jaren in hoofdzaak les gegeven in het derde jaar ASO
Bijles wiskunde in Aaigem (9420) - Stan
Stan
Aaigem
5/5 (5 reviews)
Ik volg op dit moment de opleiding burgerlijk ingenieur aan de UGent. Hierdoor heb ik een zeer brede wiskundige basis en ben ik dus zeker geschikt om bijlessen wiskunde of fysica te geven. Ik ben een geduldig persoon, die alles graag grondig uitlegt en graag samen alle stappen overloopt om de juiste uitkomst te bekomen. Ook heb ik altijd al graag uitleg gegeven aan klasgenoten of vrienden.
Bijles wiskunde in Lebbeke (9280) - Lien
Lien
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Mijn lessen zijn bedoeld voor leerlingen uit het lager en middelbaar onderwijs. Op basis van mijn huidige studies (geneeskunde) en mijn studies uit het middelbaar (wetenschappen met 8 uur wiskunde) geef ik bijles voor volgende vakken: biologie, wiskunde, chemie en natuurwetenschappen. Ook geef ik graag een beetje extra uitleg aan de leerlingen uit het lager onderwijs.
Bijles wiskunde in Haaltert (9450) - Johan
Johan
Haaltert
4.67/5 (3 reviews)
Ik geef graag bijles in wiskunde, economie, informatica en boekhouden waarbij ik de theorie op een praktische en begrijpelijke manier kan overbrengen. Daarnaast doe ik ook aan thesisbegeleiding (structuur, opstellen,....)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Aalst: geëvalueerd met 4.88 door 249 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Aalst, opfriscursus wiskunde Aalst, privé leraar wiskunde Aalst, zoek wiskundeleraar in Aalst, bijles wiskunde gezocht Aalst, bijles wiskunde middelbaar Aalst, bijlessen wiskunde Aalst, wiskunde bijles Aalst, bijles wiskunde aan huis Aalst, prive bijles wiskunde Aalst, leraar wiskunde gezocht Aalst, bijles wiskunde prijs Aalst,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden