bijles wiskunde Dilbeek

Bijles wiskunde Dilbeek: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Dilbeek

Bijles wiskunde in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.97/5 (271 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles wiskunde in Ganshoren (1083) - Marc
Marc
Ganshoren
4.83/5 (24 reviews)
Veelzijdige lesgever, kan de wiskunde eenvoudig aanbrengen. Inzichtelijk, met eenvoudige technieken om formules lang te kunnen onthouden. Creatief.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Glen
Glen
Brussel
4.82/5 (11 reviews)
Nederlandstalig Brusselaar, vloeiend in Frans en Engels, met opleiding ingenieur-architect. Zeer geduldig en kan kan goed overweg met kinderen. Ik kan zowel 's avonds als in het weekend bijles geven.
Bijles wiskunde in Asse (1730) - Geert
Geert
Asse
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb een zeer brede opleiding genoten en tijdens mijn studiejaren ook altijd een zeer voorbeeldige student. Graag wil ik deze kennis en kunde overdragen naar toekomstige vlijtige studenten zodat ze maximale resultaten kunnen behalen.
Bijles wiskunde in Brussegem (1785) - Jente
Jente
Brussegem
4.8/5 (5 reviews)
Heb masterdiploma Wiskunde op zak. Heb daarnaast ook ervaring in het geven van bijlessen aan scholieren van allerhande leeftijden. Heb dit gedaan op middelbare scholen en privé bij mensen thuis.
Bijles wiskunde in Anderlecht (1070) - Dursun
Dursun
Anderlecht
4.75/5 (4 reviews)
Als ingenieur koester ik een diepgaande passie voor het delen van kennis met anderen. Ik vind het geweldig om mensen te helpen en extra uitleg te geven, zodat ze de leerstof beter kunnen verwerken.
Bijles wiskunde in Roosdaal (1760) - Ulli
Ulli
Roosdaal
5/5 (3 reviews)
afgestudeerd als mijnbouw ingenieur, heb ik dus een grote bagage aan wiskunde en wetenschappen (ook geologie). Boeiende is om samen uit te proberen hoe we specifieke 'exacte' (wiskunde/wetenschappen) topics best inzichtelijk kunnen maken, tot je het onder de knie hebt. We zoeken welke weerhaken of steunpunten bij je helpen, met beetje vallen en veel opstaan, en de nodige portie geduld
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Amina
Amina
Brussel
4.67/5 (3 reviews)
Reeds ervaring met bijlessen wiskunde en wetenschap aan middelbare school studenten. Affiniteit met wetenschappen in het algemeen. Geduldig, stipt en betrouwbaar
Bijles wiskunde in Sint-pieters-leeuw (1600) - Heidi
Heidi
Sint-pieters-leeuw
5/5 (3 reviews)
Als gediplomeerde leerkracht zou ik graag bijles geven aan kinderen van de lagere school alsook Nederlands voor anderstaligen. Ik kan deze lessen bij mij thuis geven of ik kom tot bij het gezin, alles is bespreekbaar.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Tasnia
Tasnia
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben student piloot en ik geef al een jaartje bijles wiskunde, fysica en Engels. Een piloot moet voor elke moeilijke situatie een oplossing hebben, awel voor elke moeilijke vraag zullen we samen een oplossing vinden!
Bijles wiskunde in Wemmel (1780) - Elif
Elif
Wemmel
4.0/5 (2 reviews)
Ik heb een grote interesse in wetenschappelijke vakken. Hierdoor kan ik perfect statistiek, biologie en nw geven. Voor psychologie had ik opleidingen farmaceutisch assistent en biomedisch laboratoriumtechnologie gevolgd. Vakken als geschiedenis en aardrijkskunde geef ik ook graag. Ik heb 3 jaar ervaring als tutor. Mijn studenten waren altijd geslaagd. Indien nodig kan ik ook schema’s maken.
Bijles wiskunde in Anderlecht (1070) - Nesrin
Nesrin
Anderlecht
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn studies heb ik bijles gegeven aan studenten uit het middelbaar onderwijs. Ik leer eerst de theorie aan en maak daarna samen oefeningen met de leerlingen, of ik geef een voorbeeld dat bij de formule hoort zodat ze inzicht krijgen in de leerstof.
Bijles wiskunde in Sint-agatha-berchem (1082) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een 28-jarige vrouw uit Brussel en werk voltijds in de Geo-Informatica sector, nadat ik afgestudeerd ben als Geografie aan de Universiteit van Gent. Ik ben een vlotte persoon met een wetenschappelijke achtergrond die ook een luisterend oor wilt zijn en de sterkte van een bepaalde persoon in de verf wil zetten. Ik heb regelmatig bijles gegeven voor wiskunde, python en GIS.
Bijles wiskunde in Ruisbroek (1601) - Maxine
Maxine
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Bijles aan kinderen van de lagere school. En Nederlands aan anderstaligen. Ik ben studente leraar lager onderwijs. Ik hou zeer veel van kinderen.
Bijles wiskunde in Ruisbroek (1601) - Auriane
Auriane
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Student, ik heb grafische ontwerper afgestudeerd maar heb eerst wetenschappen gestudeerd ik kan bijles geven van wiskunde voor alles wat in het lager gegeven wordt dat heb ik namelijk al gedaan ik kan ook wel is na bespreking met u zien voor leerstof van het middelbaar. Ik ben fan van natuurwetenschappen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Dilbeek: geëvalueerd met 4.9 door 341 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Dilbeek, opfriscursus wiskunde Dilbeek, privé leraar wiskunde Dilbeek, zoek wiskundeleraar in Dilbeek, bijles wiskunde gezocht Dilbeek, bijles wiskunde middelbaar Dilbeek, bijlessen wiskunde Dilbeek, wiskunde bijles Dilbeek, bijles wiskunde aan huis Dilbeek, prive bijles wiskunde Dilbeek, leraar wiskunde gezocht Dilbeek, bijles wiskunde prijs Dilbeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden