bijles wiskunde Aarschot

Bijles wiskunde Aarschot: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Aarschot

An is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (85 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles wiskunde in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.95/5 (76 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles wiskunde in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.95/5 (56 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles wiskunde in Holsbeek (3220) - Hilde
Hilde
Holsbeek
4.83/5 (6 reviews)
Ik heb superveel ervaring. Ben zeer goed in het motiveren. Ik ben best vriendelijk en ik lach graag. Wiskunde simpel maken, dat is mijn missie. Ik ben master in de wiskunde. Ik wil liefst op middelbaar niveau lesgeven. Aan jongeren en volwassenen. Bij u thuis. Ik kom met de fiets. We gebruiken het materiaal dat jij op school gebruikt. Samen geraken we er wel uit.
Bijles wiskunde in Baal (3128) - Bart
Bart
Baal
5/5 (3 reviews)
Hoi, ik ben ervaren ingenieur, en heb een passie voor wiskunde en fysica. Ik heb nu wat meer tijd, en wil graag mijn kennis doorgeven. Ik wil maw graag bijles wiskunde (en fysica) geven aan kinderen lager en secundair onderwijs. Dat kan makkelijk bij mij thuis.
Bijles wiskunde in Scherpenheuvel (3270) - Alex
Alex
Scherpenheuvel
5/5 (3 reviews)
Ik heb een diploma als licentiaat in de handelswetenschappen. Dus talen zijn mij niet vreemd ( schriftelijk en mondel.) tijdens m'n werkuren, al meer dan 30 jaar. Bovendien heb ik 5 jaar geleden twee schooljaren lesgegeven aan TSO, BSO en ASO in Diest en Aarschot. Ben als persoon een geduldig iemand. Ik werk op een intl' boekhouding vandaar cijfers, berekeningen en een algemeen economische interes
Bijles wiskunde in Tielt-Winge (3390) - Birgit
Birgit
Tielt-Winge
5/5 (2 reviews)
Ik ben in 2016 afgestudeerd als master Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ik heb veel geduld bij het uitleggen van dingen, ik geef via mijn job regelmatig opleidingen aan collega's of klanten en vind het geweldig wanneer ik anderen iets kan bijleren en zie dat ze vooruitgang boeken.
Bijles wiskunde in Averbode (3271) - Miet
Miet
Averbode
5/5 (2 reviews)
Doordat ik pas ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur-architect en nog steeds actief ben in de jeugdbeweging, is mijn voeling met middelbare studenten zeer groot. Ook de leerstof zit hierdoor nog fris in het geheugen. Ik kijk er naar uit om leerlingen dichter bij wetenschap en wiskunde te brengen!
Bijles wiskunde in Rillaar (3202) - Lore
Lore
Rillaar
5/5 (2 reviews)
Zelf ben ik juf in het derde en vierde leerjaar, lagere schoolvakken zijn dus mijn specialiteit. Ook voor huiswerkbegeleiding kan je bij mij terecht.
Bijles wiskunde in Baal (3128) - Wouter
Wouter
Baal
5/5 (1 reviews)
Ik gaf jarenlang les, in techniek, wetenschappen en wiskunde, en ga samen met jou op zoek naar de beste aanpak. Leren hoeft niet moeilijk te zijn! Soms ben ik meer coach, op andere momenten is kennis aanbrengen nuttig.
Bijles wiskunde in Langdorp (3201) - Julie
Julie
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Ik heb 15 jaar lesgegeven in het lager onderwijs en kan bijles geven voor alle vakken van de lagere school. Wiskunde is 1 van mijn lievelingsvakken, zodus..
Bijles wiskunde in Holsbeek (3220) - Bart
Bart
Holsbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen uit de eerste en twee graad met het vak wiskunde. Ik ga hiervoor methodisch te werk en begin steeds met een goed begrip van de vraag en de probleemstelling. Tijdens het inhoudelijk werk leg ik de nadruk op het onderscheiden van hoofd- en bijzaak. Ik maak ook veel gebruik van "one pagers", die het materiaal herleiden tot de essentie.
Bijles wiskunde in Booischot (2221) - Peeters
Peeters
Booischot
Nieuw
Ik ben Jordy , 22 jaar en ik studeer volgend jaar af als industrieel ingenieur bouwkunde. Ik ben sinds dit jaar student assistent aan KU Leuven en heb dus al wat ervaring met les geven. In het middelbaar studeerde ik industriële wetenschappen met optie 6 uur wiskunde. Een andere manier van aanbrengen of net dat ander voorbeeld en praktijkkennis kan de juiste link leggen waardoor je het begrijpt.
Bijles wiskunde in Werchter (3118) - Maarten
Maarten
Werchter
Nieuw
Gezien mijn achtergrond in wetenschappen (specifiek fysica en biologie, maar ook wiskunde en statistiek), wil ik graag mijn enthousiasme hiervoor overbrengen. Ik heb reeds ervaring opgedaan binnen mijn kennissenkring.
Bijles wiskunde in Aarschot (3200) - Thomas
Thomas
Aarschot
Nieuw
Als industrieel ingenieur heb ik een brede kennis van de wetenschapsvakken. Ik geef les aan alle jaren tot het 6de middelbaar. Ik heb al verschillende studenten verder kunnen helpen door een interactieve aanpak. Door samen de oefeningen te maken wordt de theorie veel duidelijker. Ik geef volgende vakken, Wiskunde, Mechanica, Elektriciteit, Fysica, ...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Aarschot: geëvalueerd met 4.98 door 238 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Aarschot, opfriscursus wiskunde Aarschot, privé leraar wiskunde Aarschot, zoek wiskundeleraar in Aarschot, bijles wiskunde gezocht Aarschot, bijles wiskunde middelbaar Aarschot, bijlessen wiskunde Aarschot, wiskunde bijles Aarschot, bijles wiskunde aan huis Aarschot, prive bijles wiskunde Aarschot, leraar wiskunde gezocht Aarschot, bijles wiskunde prijs Aarschot,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wiskunde in Aarschot

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden