bijles wiskunde Dendermonde

Bijles wiskunde Dendermonde: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Dendermonde

Ive is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (101 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
23 jaar kleuterjuf. wiskundige initiatie (rekenboom ontworpen), body map en kleuter turnen en dit op een ludieke manier. Ervaring met eerste leerjaar.
Bijles wiskunde in Appels (9200) - Valerie
Valerie
Appels
5/5 (8 reviews)
Ik ben in 2013 afgestudeerd als leerkracht wiskunde en economie. Nadien behaalde ik een Master in Handelswetenschappen. Sindsdien werk ik in de privé en geef ik in mijn vrije tijd bijlessen wiskunde en economie aan leerlingen van de 1ste en 2de graad middelbaar. Na een intakesessie om de noden te definiëren gaan we voornamelijk praktisch aan de slag door veel oefeningen te maken.
Bijles wiskunde in Lebbeke (9280) - Lien
Lien
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Mijn lessen zijn bedoeld voor leerlingen uit het lager en middelbaar onderwijs. Op basis van mijn huidige studies (geneeskunde) en mijn studies uit het middelbaar (wetenschappen met 8 uur wiskunde) geef ik bijles voor volgende vakken: biologie, wiskunde, chemie en natuurwetenschappen. Ook geef ik graag een beetje extra uitleg aan de leerlingen uit het lager onderwijs.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Caroline
Caroline
Dendermonde
4.0/5 (1 reviews)
Ik sta reeds 25 jaar in het basisonderwijs en gaf daarvan 15 jaar zorg met nadruk op wiskunde. Ik heb een groot analytisch vermogen waardoor het voor mij eenvoudig is om te ontdekken waar uw kind mee worstelt.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Glenn
Glenn
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Niet elke persoon is dezelfde. Merk ik dat mijn aanpak niet werkt, ben ik bereid het over een andere boeg te gooien. Zo bekomen we samen de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen. Ik focus me vooral op jouw knelpunten, hiervoor is een stevige basis nodig. Merk ik dat deze toch nog ontbreekt bij jou, focussen we eerst hierop en gaan we later over op de knelpunten.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
In het middelbaar heb ik gekozen voor de richting wetenschappen-wiskunde en aan de Universiteit bevindt mijn richting (Geografie en Geomatica) zich in de Faculteit Wetenschappen. Ik ben geduldig en bereid om zaken meermaals uit te leggen. Ik kan dit doen voor kinderen van lager en middelbaar onderwijs. Ook W.O. of aardrijkskunde behoren tot mijn lesaanbod.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Luc
Luc
Dendermonde
Nieuw
Als 38 jarige jongeman heb ik reeds ongeveer 15 jaar onderwijservaring, steeds met passie en enthousiasme. Specialisaties: economie, boekhouden, bedrijfsbeheer, management, marketing, thesisbegeleiding. Tevens mogelijk: wiskunde en Excel. Steeds voortbouwend op de talenten van de leerling en op zijn / haar studievoorkeur. Behalve lesgever op scholen, jarenlange ervaring met succesvolle bijlessen.
Bijles wiskunde in Appels (9200) - Leen
Leen
Appels
Nieuw
Ik heb licentiaat LO gestudeerd met aansluitend een lerarenopleiding. Ik heb 5 jaar les gegeven in de middelbare school (voornamelijk de wetenschappelijke vakken en wiskunde).
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Cédric
Cédric
Dendermonde
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs. Intussen bezig aan mijn 4e schooljaar waarvan 3 in het 2e leerjaar. Hebt u bijles nodig voor elke van van het 1e tot het 6e leerjaar? Of wilt u extra studiebegeleiding? Andere noden? Ik wil heel graag helpen!
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Fien
Fien
Dendermonde
Nieuw
Ik ben een gemotiveerde en gestructureerde student die voldoening vindt in het helpen van anderen. Ik breng die motivatie en structuur graag over naar leerlingen en studenten die het nodig hebben.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Siebe
Siebe
Dendermonde
Nieuw
In het middelbaar heb ik altijd graag wiskunde en statistiek gedaan, alsook chemie lag me wel goed. De punten die ik hiervoor behaalde lagen ook meestal aan de hoge kant, en heb ook daarom besloten om 8 uur wiskunde te volgen in het 5de en 6de middelbaar! Ik studeer nu handelsingenieur in het hoger onderwijs en zou graag een centje bijverdienen!
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Stef
Stef
Dendermonde
Nieuw
Kan op een constructieve manier wiskunde bij brengen. Heeft veel geduld en is gemotiveerd om de juiste klik te helpen zoeken om het wiskundig probleem te snappen en op te lossen.
Bijles wiskunde in Dendermonde (9200) - Bartel
Bartel
Dendermonde
Nieuw
Ik ken mijn vak (wiskunde) en werk graag 1-op-1 met leerlingen. Ik geef al jaren met veel plezier les en bijles aan leerlingen uit verschillende studierichtingen.
Bijles wiskunde in Denderbelle (9280) - Geert
Geert
Denderbelle
Nieuw
Ik ben afgestuurd als burgerlijk ingenieur en ben op deze manier in de wereld van de automatisatie en de industriële informatica beland. Hierdoor kan ik u helpen met bijles voor wiskunde, fysica en informatica (programmeren). Ik volg rond programmeren alle recente .NET-ontwikkelingen op en kan je helpen met de meest uiteenlopende opdrachten/vragen, ook wanneer u nog nooit geprogrammeerd heeft.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Dendermonde: geëvalueerd met 4.85 door 130 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Dendermonde, opfriscursus wiskunde Dendermonde, privé leraar wiskunde Dendermonde, zoek wiskundeleraar in Dendermonde, bijles wiskunde gezocht Dendermonde, bijles wiskunde middelbaar Dendermonde, bijlessen wiskunde Dendermonde, wiskunde bijles Dendermonde, bijles wiskunde aan huis Dendermonde, prive bijles wiskunde Dendermonde, leraar wiskunde gezocht Dendermonde, bijles wiskunde prijs Dendermonde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden