Ring Twice

Hulp voor bijles bij jou in de buurt

Meer dan 2.006 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars

Luc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Haacht (3150) - Luc
Luc
Haacht
5/5 (92 reviews)
Ik geef bijles in IT gerelateerde vakken. Ik beschik zelf over een bachelor in toegepaste informatica en een master of information management (KU Leuven). Als beroep ben ik IT consultant dus voor mij is heel veel stof parate kennis. Voorbeelden van vakken: - Algemene ICT - Programmeren - R (statistische programmeertaal) - IT vakken van TEW/Handelsingenieur (universitair) -
Ive is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.93/5 (91 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bernard is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.94/5 (68 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Jolien is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (60 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Gerrit is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.81/5 (54 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
An is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (43 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Michael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Berlare (9290) - Michael
Michael
Berlare
4.96/5 (23 reviews)
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!
Younes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
4.67/5 (9 reviews)
Tijdens mijn master industrieel ingenieur in de elektromechanica (met onderscheiding afgerond) heb ik tijdens de opleiding ondervonden waar mijn sterktes en interesses liggen. Nu geef ik reeds 4 jaar wekelijkse bijlessen voor mechanica, elektriciteit, fysica en wiskunde aan studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs. Wenst u extra begeleiding voor deze vakken? Ik help graag!
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Sint-katelijne-waver (2860) - Marc
Marc
Sint-katelijne-waver
5/5 (6 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur en gepensioneerd docent en heb reeds een 5-tal jaren ervaring in bijles geven. De vakken wiskunde fysica en technische vakken zoals mechanica, elektriciteit ... Vooral middelbaar onderwijs en eventueel bachelor opleiding.
Bijles in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.99/5 (217 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.99/5 (115 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (100 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
Kaggevinne
4.97/5 (69 reviews)
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.94/5 (67 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
“ Van zodra je een zoekertje hebt geplaatst, krijg je al vrij snel reacties of kandidaten. ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles: geëvalueerd met 4.93 door 2.972 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijlessen aan huis, huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, bijles aan huis, thuisbegeleiding,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bent u op zoek naar bijles? 

Heeft uw kind moeilijkheden met wiskunde? Of is Nederlands of Frans echt niet zijn ding? Heeft uw kind moeite om zijn manier van studeren te vinden? Voelt u zich angstig elke keer als er een nieuw schoolrapport aankomt? Het is normaal dat u als ouder het beste voor uw kind wilt. En soms betekent het beste voor uw kind bijlessen of privélessen nemen. U bent dus op zoek naar bijles of studiebegeleiding. Maar hoe vindt u de ideale en geschikte bijlesgever voor uw kind? Op het platform ListMinut vindt u in een paar muisklikken de perfecte bijlesgever! 

 

Bijscholing of studiebegeleiding? 

Begrijpt uw kind niet veel van wiskunde? Klinkt Nederlands als Chinees? Uw kind heeft moeite met studeren? Denkt u dat hij niet de juiste manier van werken heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het werk dat gedaan moet worden? Zijn cijfers voor biologie en chemie gaan alleen maar omlaag? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om uw kind te helpen. 

 

Op ListMinut zijn er veel privéleraars die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of bijlessen rechten!). 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u doet een aanvraag, beschrijft de behoeften van uw kind en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor de prijs? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privéleraar heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privéleraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

 

Kwaliteitsvolle bijles aan huis 

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden op school, is het soms een goed idee om een bepaald bijlesgever in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de leerkracht betrouwbaar is en aansluit bij de behoeften van mijn kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privéleraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Welke huiswerkbegeleiding kiezen? 

Wij hebben veel privé leerkrachten in verschillende disciplines, waaronder wiskunde, talen, wetenschappen, chemie, fysica en biologie. Maar wij bieden ook privé leerkrachten voor bijlessen in economie, recht en statistiek. 

Om u een idee te geven van de cursussen die u op ListMinut kan vinden, hebben wij een kleine lijst gemaakt van diensten die u kan terugvinden op ListMinut: 

 

 

Deze lijst is niet-uitputtend! Er zijn nog veel meer andere soorten dienstaanvragen.  U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op onze privéleraren voor kooklessen, sport- en muzieklessen! Geen inspiratie? Hier is een korte lijst om u een idee te geven van wat wij aanbieden: 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privéleraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen, om uw kind te helpen slagen op school. Maar ze staan ook klaar om u te helpen in de keuken of bij het sporten om weer in vorm te komen!  Het maakt niet uit waar u woont in België! Wilt u liever zelf bijles geven als particulier of bijles geven als student? Dan kan u zich inschrijven als bijlesgever om extra geld bij te verdienen!

 

De laatste aanvragen in de categorie bijles

Bijles Latijn voor 12-jarige - Help nodag voor wiskund, stastic, aljbra - Opfrissing van chemie en wiskunde. - Bijles voor leerling 10j - Privepianoles in Gent - Privepianoles in Gent - wiskunde bijles - bijles wiskunde 5e jaar La-Wi - BIJLES voor Enzo 4de Leerjaar - cours de physique et chimie en neerlandais - bijles wiskunde - Studiebegeleiding - Bijlesgever gezocht freelance - Aanvraag bijles wiskunde en fysica - Bijles Chemie - Bijles wiskunde toelating universiteit - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde stem - Bijles - Kunstschilderen/Tekenen - Opdrachten Statistiek - Bijles wiskunde 1ste graad - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles Wiskunde voor Economen - bijlesje Nederlands extra uitleg WWG en NWG - Bijles Nederlands 1-2 middelbaar. - Bijles wiskunde - bijles fysica 6e middelbaar - Bijles - Wiskunde B richting unief Handelswetenschappen - Bijles voor een leerlinge uit het 6de middelbaar - Bijles wiskunde 5e ASO - Bijles chemie, fysica, wiskunde - Bijles chemie, fysica en wiskunde - Bijles Bio ingenieur - Bijlessen wiskunde - bijles wiskunde - zorgkunde - Mijn dochter heeft bijles scheikunde nodig voor 4de jaar humane wetenschappen - Geachte,graag DIT weekend bijles Wiskunde, Goniometrische functies. Maëlle zit in 5de jaar in Ruusbroeck college. - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles wiskunde/fysica - bijles economie - Bijles wiskunde/beta vakken - Bijles wiskunde humaniora - studiebegeleiding wiskunde voor humaniora - bijles economie - bijles wiskunde - Ingangsexamen geneeskunde fysica
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden