bijles

Hulp voor bijles bij jou in de buurt

Meer dan 3.080 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles aan huis

Bijles in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.97/5 (271 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.98/5 (118 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles in Haacht (3150) - Luc
Luc
Haacht
5/5 (117 reviews)
Ik geef bijles in IT gerelateerde vakken. Ik beschik zelf over een bachelor in toegepaste informatica en een master of information management (KU Leuven). Als beroep ben ik IT consultant dus voor mij is heel veel stof parate kennis. Voorbeelden van vakken: - Algemene ICT - Programmeren - R (statistische programmeertaal) - IT vakken van TEW/Handelsingenieur (universitair) -
Bijles in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.89/5 (114 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.93/5 (102 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (101 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.95/5 (98 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
Kaggevinne
4.98/5 (80 reviews)
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (78 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.95/5 (76 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (63 reviews)
Met duidelijke uitleg tijdens de bijles en de nodige extra oefeningen op maat (in de prijs inbegrepen) ben ik zeker dat achterstand snel weggewerkt zal zijn. Zelf heb ik jarenlange ervaring in lesgeven aan leerlingen Latijn van de eerste graad. Ik weet wat er op het programma staat en heb veel extra materiaal.
Bijles in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles in Lippelo (2890) - Olivier
Olivier
Lippelo
4.98/5 (60 reviews)
Gezien mijn studies en werk heb ik ervaring met opleidingen te geven. Ook door in de familie heb ik veel bijlessen gegeven. Alleen wiskunde is iets waar ik minder ervaring in heb maar andere wetenschappelijke vakken kan ik op een leuke manier bijbrengen.
Bijles in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.95/5 (56 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles aan huis: geëvalueerd met 4.93 door 4.343 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijlessen aan huis, bijles gezocht, bijles prijs, huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, bijles aan huis, thuisbegeleiding,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een bijles per uur?


De kosten van bijles per uur variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het vakgebied, het niveau, de ervaring van de docent en de locatie.
Over het algemeen kunnen de kosten variëren van enkele tientallen tot enkele honderden euro's per uur. Bijles in vakken zoals wiskunde, wetenschap of talen kan iets duurder zijn dan in andere vakken. Bij Ring Twice begint de gemiddelde prijs voor een bijles vanaf vanaf €15-€25/uur.

De tarieven van bijlesdocenten kunnen verschillen op basis van hun ervaring en kwalificaties. Docenten met meer ervaring en expertise kunnen hogere uurtarieven hanteren.
Daarnaast kan de locatie ook van invloed zijn op de kosten van bijles. In stedelijke gebieden met een hoger kostenniveau kunnen de tarieven doorgaans iets hoger zijn dan in landelijke gebieden.
Sommige docenten hanteren een vast tarief per uur, terwijl andere flexibele tarieven kunnen hebben, afhankelijk van de duur en het aantal lessen dat wordt afgenomen.
Het is raadzaam om verschillende leraars te vergelijken en te informeren naar hun tarieven en eventuele pakketten of kortingen die ze aanbieden. Sommige leraars bieden bijvoorbeeld lagere tarieven voor langdurige samenwerking of groepsbijlessen.

Het is belangrijk om de kwaliteit en ervaring van de leraar in overweging te nemen bij het maken van een keuze, naast de kosten per uur. Een goede docent kan een waardevolle investering zijn in het verbeteren van uw kennis en begrip van een bepaald vakgebied.

Wat houdt studiebegeleiding in?


Studiebegeleiding, ook wel bekend als bijles, is een vorm van ondersteuning die gericht is op het verbeteren van de studievaardigheden en academische prestaties van studenten. Het omvat het bieden van begeleiding, instructie en ondersteuning op maat om studenten te helpen bij het begrijpen en beheersen van hun schoolvakken.
Bijles kan verschillende aspecten omvatten, afhankelijk van de behoeften van de student. Dit kan onder meer het uitleggen en verduidelijken van moeilijke concepten, het oefenen van probleemoplossende vaardigheden, het bieden van extra oefenmateriaal, het helpen bij het plannen en organiseren van studietijd, het bieden van tips voor effectief leren, en het geven van feedback op opdrachten en toetsen.

Een bijlesdocent kan individueel werken met een student of in kleine groepen, afhankelijk van de voorkeur en behoeften van de student. Het doel van studiebegeleiding is om studenten te helpen zelfvertrouwen op te bouwen, hun begrip van de leerstof te vergroten en hun academische prestaties te verbeteren. Studiebegeleiding kan worden aangeboden voor verschillende vakken en niveaus, variërend van basisschool tot universiteit. Het is een aanvullende ondersteuning naast reguliere onderwijsprogramma's en kan worden aangepast aan de individuele leerstijl en behoeften van elke student. Door middel van bijles kunnen studenten leren omgaan met uitdagingen, hun studievaardigheden ontwikkelen en hun leerpotentieel maximaliseren. Het is een waardevol instrument om het leren te bevorderen en studenten te helpen succesvol te zijn in hun academische traject.

Wat doet een studiebegeleider?


Een studiebegeleider, ook wel bekend als een bijlesdocent, is een professional die studenten ondersteunt bij het verbeteren van hun studievaardigheden en het behalen van academisch succes. Een studiebegeleider biedt individuele begeleiding en instructie om studenten te helpen bij het begrijpen en beheersen van hun schoolvakken.
De taken van een studiebegeleider kunnen variëren, maar omvatten doorgaans het volgende:


Een studiebegeleider kan ook ondersteuning bieden bij het voorbereiden van toetsen en examens, het uitleggen van complexe concepten, het bieden van extra oefenmateriaal, en het geven van feedback op opdrachten en prestaties. Naast het academische aspect kan een studiebegeleider ook helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals zelfvertrouwen, time-management en probleemoplossend vermogen. Ze fungeren als mentoren en coaches, die studenten aanmoedigen en motiveren om hun volledige potentieel te benutten. Het doel van een studiebegeleider is om studenten te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun academische doelen. Ze creëren een positieve leeromgeving waarin studenten zich kunnen ontwikkelen en groeien, en bieden de nodige middelen en strategieën om succesvol te zijn in hun studie.

Hoe effectief is bijles?


Bijles kan zeer effectief zijn als het gaat om het verbeteren van academische prestaties en het bevorderen van het leerproces. Het biedt individuele aandacht en gepersonaliseerde begeleiding aan studenten, waardoor ze de mogelijkheid hebben om specifieke moeilijkheden aan te pakken en hun begrip van de lesstof te vergroten.
Door de directe interactie tussen de bijlesdocent en de student is er ruimte voor het stellen van vragen, het verhelderen van concepten en het oefenen van vaardigheden. Dit helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het versterken van het begrip van de student.

Bijles biedt ook de flexibiliteit om het leertempo aan te passen aan de behoeften van de student. Het stelt de docent in staat om zich te richten op specifieke gebieden die extra aandacht vereisen en om materiaal op maat aan te bieden. Bovendien kan bijles studenten helpen bij het ontwikkelen van effectieve studie- en organisatorische vaardigheden. Het leert hen hoe ze zichzelf kunnen motiveren, hun tijd kunnen beheren en effectief kunnen leren.

Hoewel de effectiviteit van bijles afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de docent en de inzet van de student, hebben veel onderzoeken aangetoond dat bijles een positieve invloed heeft op de academische prestaties. Het kan de leerresultaten verbeteren, het zelfvertrouwen vergroten en studenten helpen om te slagen in hun studie.
Het is echter belangrijk op te merken dat bijles op zichzelf geen garantie is voor succes. Het moet worden gezien als een aanvullende ondersteuning naast reguliere studie-inspanningen en inzet van de student.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden