bijles

Hulp voor bijles bij jou in de buurt

Meer dan 2.306 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles aan huis

Bijles in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.98/5 (237 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.99/5 (115 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles in Haacht (3150) - Luc
Luc
Haacht
5/5 (101 reviews)
Ik geef bijles in IT gerelateerde vakken. Ik beschik zelf over een bachelor in toegepaste informatica en een master of information management (KU Leuven). Als beroep ben ik IT consultant dus voor mij is heel veel stof parate kennis. Voorbeelden van vakken: - Algemene ICT - Programmeren - R (statistische programmeertaal) - IT vakken van TEW/Handelsingenieur (universitair) -
Bijles in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (101 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (97 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.93/5 (73 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.94/5 (69 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
Kaggevinne
4.97/5 (69 reviews)
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.84/5 (61 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.9/5 (51 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles in Gent (9000) - Gualtiero
Gualtiero
Gent
4.89/5 (47 reviews)
Wiskunde is voor mij altijd een passie geweest. Sinds het lager ben ik altijd gebeten geweest hiervoor en dit heeft zijn doorgetrokken naar de rest van mijn opleiding. In het middelbaar heb ik het diploma Wetenschappen-Wiskunde behaald met 8uur wiskunde. In het hoger Industrieel Ingenieur. Vooral in het hoger heb ik zware statistiek gezien die me de kans geeft ook hiervan de basis aan te leren.
Bijles in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (47 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles in Beersel (1650) - Diego
Diego
Beersel
4.93/5 (43 reviews)
Tijdens mijn studies biologie heb ik een brede basis in alle wetenschappen gekregen. Ik heb zelf ook bijles nodig gehad en ben geduldig en methodiek met de student. Bijles tot op laatsejaar secundair onderwijs is dus alvast geen enkel probleem voor me.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
“ Van zodra je een zoekertje hebt geplaatst, krijg je al vrij snel reacties of kandidaten. ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles: geëvalueerd met 4.94 door 3.251 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijlessen aan huis, bijles gezocht, bijles prijs, huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, bijles aan huis, thuisbegeleiding,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bent u op zoek naar bijles? 

Heeft uw kind moeilijkheden met wiskunde? Of is Nederlands of Frans echt niet zijn ding? Heeft uw kind moeite om zijn manier van studeren te vinden? Voelt u zich angstig elke keer als er een nieuw schoolrapport aankomt? Het is normaal dat u als ouder het beste voor uw kind wilt. En soms betekent het beste voor uw kind bijlessen of privélessen nemen. U bent dus op zoek naar bijles of studiebegeleiding. Maar hoe vindt u de ideale en geschikte bijlesgever voor uw kind? Op het platform ListMinut vindt u in een paar muisklikken de perfecte bijlesgever! 

 

Bijscholing of studiebegeleiding? 

Begrijpt uw kind niet veel van wiskunde? Klinkt Nederlands als Chinees? Uw kind heeft moeite met studeren? Denkt u dat hij niet de juiste manier van werken heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het werk dat gedaan moet worden? Zijn cijfers voor biologie en chemie gaan alleen maar omlaag? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om uw kind te helpen. 

 

Op ListMinut zijn er veel privéleraars die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of bijlessen rechten!). 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u doet een aanvraag, beschrijft de behoeften van uw kind en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor de prijs? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privéleraar heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privéleraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

 

Kwaliteitsvolle bijles aan huis 

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden op school, is het soms een goed idee om een bepaald bijlesgever in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de leerkracht betrouwbaar is en aansluit bij de behoeften van mijn kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privéleraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Welke huiswerkbegeleiding kiezen? 

Wij hebben veel privé leerkrachten in verschillende disciplines, waaronder wiskunde, talen, wetenschappen, chemie, fysica en biologie. Maar wij bieden ook privé leerkrachten voor bijlessen in economie, recht en statistiek. 

Om u een idee te geven van de cursussen die u op ListMinut kan vinden, hebben wij een kleine lijst gemaakt van diensten die u kan terugvinden op ListMinut: 

 

 

Deze lijst is niet-uitputtend! Er zijn nog veel meer andere soorten dienstaanvragen.  U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op onze privéleraren voor kooklessen, sport- en muzieklessen! Geen inspiratie? Hier is een korte lijst om u een idee te geven van wat wij aanbieden: 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privéleraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen, om uw kind te helpen slagen op school. Maar ze staan ook klaar om u te helpen in de keuken of bij het sporten om weer in vorm te komen!  Het maakt niet uit waar u woont in België! Wilt u liever zelf bijles geven als particulier of bijles geven als student? Dan kan u zich inschrijven als bijlesgever om extra geld bij te verdienen!

 

De laatste aanvragen in de categorie bijles

Bijles algemeen lager onderwijs 1/2 leerjaar - Bijles fysica (2) - Bijles rekenen basisonderwijs gezocht (3) - type 9 leerkracht - hulp bij wiskunde - bijles wiskunde lager onderwijs (6de lj) (15) - International Baccalaureate - bijles fysica - bijles fysica - bijles fysica - Bijles fysica - Bijles secundair (3) - Bijles voor wiskunde (34) - Bijles wiskunde 5de lager onderwijs - Bijles 4e leerjaar (2) - Bijles (2) - Bijles wiskunde 4de leerjaar basisschool (31) - bijles chemie (103) - bijles/examenbegeleiding - Bijles Fysica (8) - Bijles rekenen basisonderwijs gezocht (2) - Bijles statistiek - Bijles Wiskunde - Wetenschappen - Zoek iemand voor bijles wiskunde voor volgend schooljaar. Dochter begint in het eerste jaar aso en zal bijles zeker - bijles chemie (102) - bijles voor chemie en fysica (31) - Wiskunde leraar - Bijles Wiskunde (22) - Bijles wiskunde, economie (20) - Graag wiskunde bijles voor jongen van 3 de middelbaar (5) - Bijles vastgoed / taak - Wiskunde - Wiskunde - Wiskunde - Wiskunde - Wiskunde - Beschrijvende statistiek voor student politieke wetenschap 1ste bachelor - Hulp bij eerste middelbaar wiskunde (3) - bijles wiskunde (48) - Bijles wiskunde eerste en tweede graad (22) - Bijles chemie 6de middelbaar - Chemie 5de middelbaar dierenzorg - Bijles Wiskunde van eerste naar tweede middelbaar - Dringend - Bijles natuurwetenschappen voor dit weekend ! - Fysica - Online hulp wiskunde bij maken van taak (6) - bijles wiskunde lager onderwijs (6de lj) (14) - Bijles Wiskunde eventueel wetenschappen (5) - Statistiek 2 voor de sociale wetenschappen - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde (12) - Dringend bijles rond Accountancy (boekhouden) - Bijles Latijn (4) - Bijles voor wiskunde (33) - bijles wiskunde 4de secundair (10) - Elektriciteit en magnetisme - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde (11) - Onderzoek & kwaliteit - Bijles Wiskunde (21) - Bijles wiskunde 4de leerjaar basisschool (30) - Wiskunde 3 atheneum (5) - Hulp examen fysica vrijdag - hypothese toetsen - bijles wiskunde (47) - bijles wiskunde (46) - Bijles wiskunde en Fysica 3 middelbaar aso (2) - Fysica - Hulp bij eerste middelbaar wiskunde (2) - Inzage - Bijles - Bijles wiskunde (11) - Wiskunde 3 atheneum (4) - bijles chemie (101) - Systeemtheorie - Bijles wiskunde eerste en tweede graad (21) - Voorbereidings examen latijn - Bijles Latijn 1e leerjaar (8) - Wiskunde - Bijles wiskunde 3e middelbaar (5) - Bijles latoin (40) - Snel afgeleide functies uitleggen - Wiskunde bijles 5STW - Bijles wiskunde eerste en tweede graad (20) - Bijles chemie - bijles economie - Bijles Latijn (3) - Bijles fysica - Bijles Wiskunde - Bijles wiskunda 2 Maw - Bijles rekenen basisonderwijs gezocht - Ik zoek bijles wiskunde - Info bijles wiskunde - Bijles Rekenen laatste leerjaar lagere school (5) - Wiskunde 3 atheneum (3) - bijles chemie (100) - Bijles wiskunde 1ste middelbaar - Wiskunde 3 atheneum (2) - 3de jaar middelbaar ASO (45) - Bijles wiskunde (10) - Bijles chemie. 4e middelbaar. Ionenuitwisselingsreactie
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden